Yusuf Günay ve Melih Şabanoğlu 1959 Öncesi Şampiyonluklarla İlgili Açıklamalarda Bulunacak

Ex4_lNRXEAAUguD

Beklediğimden çok daha iyi program oldu. Sunucu süper hazırlanmış, kutlarım kendisini. Az evvel madem italya örneğini veriyorsunuz, küme düşmeyi de örnek verin diyerek 90'a çaktı lafı. Yusuf Günay fazla konuşmadı, bu daha iyi.

Spor tarihçisi melih şabanoğlu da inciği boncuğu her şeyi anlattı. Hatta biraz fazla anlattı. Milli kümenin o dönemde bile ulusal bir lig sayılmadığını anlattı. 7 yılda 14 şampiyon çıkmış. İt fb kupa mühendisliği yaparak yılları işine geldiği gibi ayıklamış.

Eski tahkim kurulu başkanı türker arslan da telefon ile bağlanıp metin sipahioğlu'na cevap verdi. Böyle bir başvuru zaten yapıldı ve reddedildi, tff bunu istediği zaman bulup açıklayabilir dedi yanlış duymadıysam. Yeni kanıtlar sunulmadıkça tahkim tarafından eskiden kabul görmemiş bir başvuruyu tekrar gündeme getiremezler dedi. Bizim başkanın zaten reddedilmişti açıklamasının kaynağı da Türker Arslan'dı heralde.

Ve tabi ki programın başlangıcındaki fetö iftiralarına verilen videolu cevap çok iyiydi.

Bu iş bu kadar ayyuka çıktığına göre demek ki verecekler vermeyecek olsalar kafadan yolu kapatırlardı
yukardan onay gelmiştir.

“Yeterince büyük bir yalan söyler ve sürekli tekrar ederseniz, sonunda halk buna inanır. Ama bu yalanın sürdürülebilmesi için, devletin halkı yalanın siyasî, ekonomik ve/veya askerî sonuçlarından koruması gerekir. Demek ki, devlet bütün güçlerini kullanarak aykırı sesleri bastırmalıdır, çünkü gerçek yalanın ölümcül düşmanıdır ve dolayısıyla gerçek devletin en büyük düşmanıdır.”

Mevzu bundan ibaret.

Aziz Yıldırım doğru demiş..

Bakınız , bunu söylemek için oxford bitirmeye gerek yok..

Sadece objektif olmak ve biryerlerinden element uydurmamak yeterli..

Sözcü denilen wc kağıdına bir bakayım dedim. Her zamanki gibi yanıltmadı. Tescilli şikecilerin açıklamasını yayınlamış kelime kelime ama Galatasaray'ın cevabıyla ilgili tek satır yok. Bu pacavrayi okuyan da Galatasarayliyim diye gezmesin.

Hahaha kudurdular iyice 😂

Tartismaya bizim yonetimden biri katilirsa fb 1907 oncesinden 10 sampiyonluk bile kabul ettirebilir. Yonetimde agzi laf yapan bir tane adam yok.

Eskiden sosyal medyada fazlasıyla bir üstünlüğümüz vardı şimdi bakıyorum kuşlar sürekli paylaşım ve destek halindeler, ne oldu bizim çocuklara, bos mu ne diyorlar onu mu yapıyorlar anlamadım ki . Yalnız Ebru hanım kudurtmuş gerçekten tebrik edilmesi gereken bir hanımefendi.Bende izlerken çok beğendim tarzını ve Galatasaraylılığını.

Geri
Üst Alt