Yusuf Namoğlu: "VAR'ı önümüzdeki sezon uygulamak istiyoruz"

Dün isvicre-sirbistan macinda ayak üstü mitrovic'i yokladilar onu da sormadilar vara

VAR sistemi bizde çok sıkıntı yaratır. Üç büyüklerin lehine kullanılır genelde. Düşünsenize kadıköyde orta hakemin veremediği penaltıyı var odasında etrafı çevrilmiş hakemlermi verecek. Mümkün değil. Tam tersi lehte en ufak pozisyon Var tarafından penaltı denilecek. Ayrıca öyle pozisyonlar varki maçtan 24 saat sonra bile koskoca hakem eskilerinin yarısı penaltı yarısı değil diyor. Benim korkum varın belli takımlar lehine işletilmesi. Yoksa faydalı olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

uygulamak istiyoruz nedir? uyguluyacagiz demen gerekir. Bence bir kac yil daha gecmeyiz bu sisteme, cünkü ozaman bazi takimlara (besiktas,fenerbahce) uyduruk penalti ve faul calamazlar.

saraçoğlu denen terör yuvasında şikeciler aleyhine var ı kullanan bir hakeminiz çıkacak mı göreceğiz!

Boğazına kadar boka batan Türk futbolu,bir nebze daha batar. Her zaman söylüyorum bu uygulama futbolun doğasına aykırı.

Gücü olanları kayıracak bir uygulama tarafsız bir şekilde uygulanabileceğini düşünmüyorum Türkiye'de

bizde isine gelen takim oyunu sogutmak icin kullanacaktir kesin.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt