Yuto Nagatomo Resmen Galatasaray'da!

GSC, Nagatomo yu beğenmedine göre çok iyi çıkacaktır.

Boş yapıo çoğu kişi , hayırlı olsun , defans yapsa yine yeterli olur bizim için.

Sol ayağıyla orta açabiliyor mu açamıyor mu ?Açabiliyorsa elimizdeki tüm sol beklerden iyi demektir.

Olumsuz yorumlara katılmıyorum.

Japon taraftarlar şimdi pasolig için uğraşacak, yabancı seyirciler için özel biletler satılsa keşke?

Mariano kadar olmasa da umarım istikrarlı bir performans sergiler.

BJK Çine açıldı ,bu gelen Japon oyuncu Japon milli takımında oynadıgına göre Japonyada GS adı sürekli geçer.
GS da bu topçuyla Japonya ya açıldı diyelim..
Hele dunya kupasında başarılı maçlar çıkartırsa bu GS yın başarısı olur Japonlar GS ya sempatiylede bakar..
GS da bazen begenilen hayran olunan oyuncular bazen kötü oynar..
GS da begenılmıyen oyuncularda bazen umuldık şekılde başarılı olur..
İnşallah Nagatomo da çok başarılı oynar ,begenmıyenleri utandırır.
Bakarsınız FB ın sahasında golde atar yada goler atıtır..

kötü bir oyuncu değil.

Alex Tellesin canerin gittiği interde 7 sezondur kalmış.Mariano etkisi yapmaz lakin ligimizde fark yaratır orta açabilen ve defans yönü güçlü bir oyuncu lato gibi önüne gelenden çalım yemez zaten öyle olsa 7 sene interde kalmaz bu adam

Sol kanada çam ağacı diksek yine Lato'dan daha çok iş yapar.

Valla baktım da bu adamın asist yapamaması kendi suçu değil takım arkadaşlarının olarak görünüyor, gayet etkili ortalar açmış iki ayağı ile ama değerlendirememişler.

Sakatlık problemi yaşamamış ve italyan ligi tecrübesi var. Ocakta kiralık getirebileceğimiz en iyi oyunculardan birisini getirdik bence. İnşallah çabuk uyum sağlar.
İnterin bu oyuncuyu kiralık yollaması da bu oyuncudan vazgeçmemiş olduğunu gösterir.

Hayırlısı olsun...

Güzel transfer çok üst düzey bir transfer olmasada,sol bek açığımızı kapar gibi duruyor.

Gercekten cok ilginc bir taraftar grubuyuz. Adam 45 sene dunyanin en sert liglerinden biri olan ve degansif futbolun kitabini yapmis italyada oynamis hala adamin fizigine laf edenmi dersin adama cop muamelesi yapanmi istersin, vs vs

Gercekten cok ilginc.

Gercekten cok ilginc bir taraftar grubuyuz. Adam 45 sene dunyanin en sert liglerinden biri olan ve degansif futbolun kitabini yapmis italyada oynamis hala adamin fizigine laf edenmi dersin adama cop muamelesi yapanmi istersin, vs vs

Gercekten cok ilginc.

Iyi oluyor iyi rdas. Bunlarin iyi dediginin 2 gun omru olmuyor... Begenmediklerine gore burada cosar bu Japon

japonyadan gazeteci gelmiş, insan bir röportaj felan yaptırır.

Sol ayağıyla orta açabiliyor mu açamıyor mu ?Açabiliyorsa elimizdeki tüm sol beklerden iyi demektir.

bir kaç maçını izlemiştim. aklımda kalmamış. demek ki göze batan garip bir durum yok. yani ümit özat gibi sağ ayak dışıyla garip orta yapma çalışmaları olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum :) görüntülerde solla orta yaptığı da oluyor. sonuç olarak bence iyi bir futbolcu :) hayırlı olsun diyelim.

Geri
Üst Alt