yves bissouma

asensio‘yu falan gecin fbnin en iyi transferi bu olur alabilirlerse

keske araya girsek
Asensio'nun Villareal'e gideceğini düşünüyorum. Alex Baena'yı 55 milyon euroya Atletico'ya sattıktan sonra onun yerine birini arıyorlar.

Asensio'nun Villareal'e gideceğini düşünüyorum. Alex Baena'yı 55 milyon euroya Atletico'ya sattıktan sonra onun yerine birini arıyorlar.

yav villarealin eti ne budu ne ki fener 12 milyon € net kemiksiz yıllık maaş vermiş

fb bu transfer döneminde doğru transferler yapıyor. Tehlikeli bir durum

Bu mantıkla Sane bugün şikeciler'de oynuyordu... :red: :red:

Asensio DK kadrosuna girmek istiyor ve 🍍bahçe'de forma giyerse şansı azalır.
yav allah aşkına sane ilen asensionun ne ilgisi var
asensio dediğimiz adam psgnin oraya buraya kiralayıp elinden çıkarmaya çalıştığı adam
sane alman milli takımı ve bayernin bankosu
ki hepsini geçtik villarelin maaş tablosuna bir açın bakın max verdiği adam 3milyona oynuyodur hadi asensioya 5 versinler
asensio da 12 yi bırakıp 5 e gidecek topçu olsa fenerle görüşmez bile zaten intere çoktan gitmişti

yav allah aşkına sane ilen asensionun ne ilgisi var
asensio dediğimiz adam psgnin oraya buraya kiralayıp elinden çıkarmaya çalıştığı adam
sane alman milli takımı ve bayernin bankosu
ki hepsini geçtik villarelin maaş tablosuna bir açın bakın max verdiği adam 3milyona oynuyodur hadi asensioya 5 versinler
asensio da 12 yi bırakıp 5 e gidecek topçu olsa fenerle görüşmez bile zaten intere çoktan gitmişti
Onur kardeşim, bak şimdi... Haberde de yazdığı gibi, fb 15 milyon euroya kadar çıkan bir teklif yaptı ama Asensio'nun önceliği şu an Türkiye değil. Oyuncu piyasadaki tüm opsiyonlarını görmek istiyor. Yani parayı bastım, aldım devri Asensio gibi oyuncular için o kadar kolay değil artık.

Même si Fenerbahçe a fait une offre de 15 M€, bonus compris, pour Marco Asensio (29 ans, sous contrat jusqu'en 2026), la priorité du joueur ne semble pas être donnée à la Turquie pour le moment. L'Espagnol attend de connaître toutes ses options sur le marché avant de prendre une décision

Lemina’yı stopere çekip bunu orta sahaya alsak ya

Geri
Üst Alt