Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | Devre A

Sercann yıldırıımmmm, Sercannn yıldırımmm!!:D

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | Devre A

Denizlispor V2:D

Antalyaya 4 gol atan bizim takım forvetsiz halde ayrıca Fenerede 4 gol atan yine o antalya. Abuksubuk yorum yapmayın komik oluyor gerçekten. Gidin bakın 3-0 bursa fener maçı topiğine neler söylenmiş.

Ankaragücünden 7 dakikada 3 gol yiyen biz değilmiyiz bunu nasıl açıklayacaksın ;)

Şu Volkan Şen ve Sercan bizim takımdaki birçok oyuncudan daha fazla iş yapar..

Barış Özbek,Ayhan Akman,Uğur Uçar,Mustafa Sarp falan filan...

Bence alınacaksa Antalya'daki Ertuğrul alınsın.

Bu Yorumlari ben Özer Hurmaci icinde yapmistim.. Özeri maalesef Fener kapti ve harcaniyor orda..

Banane Özer'den. Feda etme meselesi yetenek değil benim karşı çıkışım. Ertuğrul hocada gelsin bence güzel oynatıyor takımı.

Ankaragücünden 7 dakikada 3 gol yiyen biz değilmiyiz bunu nasıl açıklayacaksın ;)

Şu Volkan Şen ve Sercan bizim takımdaki birçok oyuncudan daha fazla iş yapar..

Barış Özbek,Ayhan Akman,Uğur Uçar,Mustafa Sarp falan filan...

Bir kere şaka bir yorum olmuş. Kıyasladığın adamlar ile bizdeki örnekler mevkii olarak farklı daha uzatma saçma bir yorum bu senin yaptığın.

Umut var mı ya ben izlemiyorum da?

Bursa elerse bu geceyi hayatım boyunca unutmam.

bu daumun beyni kalmamis

butun gucuyle saldirmai lazim bastan beri

adam geride oynuyor

bi gol atsan mac bitio istedigi kadar oynasin bursa

ne salak adam ya

bugün radyosporda yalçın dümer i dinliyordum sercanın haziranda galatasaray da olduğunu söyledi

Banane Özer'den. Feda etme meselesi yetenek değil benim karşı çıkışım. Ertuğrul hocada gelsin bence güzel oynatıyor takımı.

Arkadas Oyuncular Yetenek degilde Yakisikliki bazindan mi seciliyor..? Neyxine bakacam yetenegine bakmayacamda. mankenmi degilmi diye arastiralimmi..? Hey Allahim..

Bunda anlamiyacak bisey yok sanirim. Bu saydigimiz iki Futbolcu Ayhan´dan, Mehmet Topaldan, Servet´den, Ugur´dan, Serkan Kurtulustan, Aydindan ve hatta Mustafa Sarptan bile Kalitelidir...

Forumda buna Katilayacak kisi cok azdir..

Bir kere şaka bir yorum olmuş. Kıyasladığın adamlar ile bizdeki örnekler mevkii olarak farklı daha uzatma saçma bir yorum bu senin yaptığın.

Gülüyorum sadece sana ne demek istediğimi anlamak istemiyorsun..

Sana cevap yazmıcam bu anlayışla devam et,ne halin varsa gör ;)

Bizim demek istedigimiz böyle Futbolcular4 Galatasaray´da daha faydali olurlar.. O saydigimiz Futbolcular bosu bosuna oynuyor Galatasaray´da diyoruz..!!

Hakem penaltı da dahil bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı.Penaltı doğru ama Kırmızı kartı eksik ve çok krtik,ofsayt diye kesilen 2 pozisyondan biri değildi.İkinci devre Alex ile Emre girerse Bursa çok dikkatli olmalı onlar girene kadar insallah ya 2 gol atar,ya da hiç atamamış olur,eğer 1 gol atarlarsa fener 4-1'e bağlar maçı.

Hakem penaltı da dahil bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı.Penaltı doğru ama Kırmızı kartı eksik ve çok krtik,ofsayt diye kesilen 2 pozisyondan biri değildi.İkinci devre Alex ile Emre girerse Bursa çok dikkatli olmalı onlar girene kadar insallah ya 2 gol atar,ya da hiç atamamış olur,eğer 1 gol atarlarsa fener 4-1'e bağlar maçı.

Cüneyt Çakır eyyamcı bir hakem değildir, hatalı kararlar verebilir ama gördüğünü çalar.

Arkadas Oyuncular Yetenek degilde Yakisikliki bazindan mi seciliyor..? Neyxine bakacam yetenegine bakmayacamda. mankenmi degilmi diye arastiralimmi..? Hey Allahim..

Bunda anlamiyacak bisey yok sanirim. Bu saydigimiz iki Futbolcu Ayhan´dan, Mehmet Topaldan, Servet´den, Ugur´dan, Serkan Kurtulustan, Aydindan ve hatta Mustafa Sarptan bile Kalitelidir...

Forumda buna Katilayacak kisi cok azdir..

Hey Allahım sana. Bizim o mevkiide oyuncularımızın Sercan ya da Volkan'dan eksikleri mi var. Verdiğin mevkii örnekleri (önce oku ve anla yazılanı tipe göre seçim mi dedik ?) yanlış. Ayhan - Sarp diyorsun daha yeteneksiz diyorsun volkan-Sercan'dan. Kafan mı iyi senin bu mudur kıstasın ? Bizde biliyoruz yenetek farkını ama kıyasladığın adamlar bir mi ? Volkan ile Sercan için bizde alınsın dedik ama verirsen 12küsür milyonu anca veriyor adamlar. Hadi al bakalım.

Geri
Üst Alt