Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | İkinci

keskeler, -se -sa lar falan sevmedigim kelimelerdir fakat, gecen hafta bursanin buz gibi golu verilse simdi ne durumda olacakti mac? yazik

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | İkinci

kardeş, sen dur bir hele. nereye gidiyorsun yaf. biz gol atamıyoruz, seni de hiçbir yere göndermem' dedi gulizar:D

Hay senin kontrolunu yesinler. :)

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 2-0 Fenerbahçe | 11 Şubat | Devre A

Yedek kalsinlar derken Sercan ve Volkan´a diyorum cünki onlarin pozisyon unda Kaliteli Oyuncularimiz var diyorsun..

Hadi canım :) Anladık zaten kime söylediğini. Sorum şu o kadar para verip 2-3 adamını feda ettin ya ? Yedek kalıp bela olsunlar diye mi ? Madem o bölgen yeterli neye göre istiyorsun. Önce takımını tanı sonra tartışalım. Safa'nın dediği gibi Sercan tamam forvet sıkıntımız var ama Volkan lüksdür. Arda ya da Caner gider alırsın veya Keita-Kewell. Önce biraz takımın havasını görün sonra sarfedin bu cümleleri o sebeble dedim Ertuğrul hocada gelsin diye.

Arkadas Milletle Dalga gecer gibi Yorum yapiyorsun söylim... Böyle Kücümser gibi " Sen ne diyorsun bi b.ktan caktigin " yok gibisinden..

Neden bir başkası yazmadı da sen yazdın bu yorumu. Çığırtkanlık yapıcaksan tartışmaya girme benimle ben burda böyle bir manada bulunmadım, bulunduğumuda idda edemezsin beni tanımıyorsun birkere.

bursasporlular cok agresif. agresiflik iyi fakat 11 kisi bitiremeyecek gibiler

Geçen hafta Bursa'ya sövüp Feneri şişirenler şimdi tam aksini yapıyor ne kadar garip bir futbol anlayışı :)

Fener bugün çıksa bile : "fenerden cacık olmaz".

Günlük performansa göre değerlendiriyolar.Aynı kişiler bizim maçlarımızda da aynı yorumları yapıyo.İyi oynadıkmı bizden iyisi yok kötü oynadıkmı FRANK hoca sorgulanmaya başlıyo hemen.

Spiker fenerin ataklarinda hep sesini yükseltiyor

Fenerbahçe iyi yükleniyor her an atabilirler.

Spiker top Selçuğun ayağına geldiğinde çok heyecan yaptı. Bir an noluyor lan Archavin'mi o dedim.

valla fb üstün bu aralar

Günlük performansa göre değerlendiriyolar.Aynı kişiler bizim maçlarımızda da aynı yorumları yapıyoe.İyi oynadıkmı bizden iyisi yok kötü oynadıkmı FRANK hoca sorgulanmaya başlıyo hemen.

Eee böyle söyleyince "ben biliyorum" oluyormuş :)

Volkan'ı istiyorlarmış yahu kanatdan bol ne var hala Volkan diyor :):eek:

Hadi Bursa, hadi koclarim! 1-2 gol daha

Bursa büyük takim gibi fener kücük takim gibi kontra ataklardan gol atmaya calisiyor :asd:

Penaltı yı vermedi hakem.

Hakem penalti'yi vermedi

Atacak Bursa biraz daha dayanırsa. tipik fener : ilk 15dk her iki devre önde bas gol at sonra yaslan koko çek.

Diyar yemedi Bursa'da yemezse işleri zor. Alex girer 10dk içinde Gökhan çıkar.

resmen penalti

Penaltıyı vermedi hakem.Üst üste verilmez diye bi kaidemi var..

ilk maçta bursanın hakkı yenildi şimdide penaltısı verilmiyor.aziz cıksın bıraktım desin kulüpler birliğini :mad:

Geri
Üst Alt