Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Son

Fenerliler koltukları sökmüş,büyük ihtimalle Bursalılar da dışarda onları söker.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Son

Lille bunlara ilk maçta 4-1 veya 5-1 gibi tarihi fark atmazsa neyim ben.

Ben fark istemiyorum Lille turu geçsin yeter,zamanında Şamp.Liginde Sevilla için fark atar demiştim çok büyük hayal kırıklığına uğradığımı hatırlıyorum..

1-0 olsun Lille'nin olsun aynı şekilde Istanbuldada...

Lille turu geçsin..

Şu fenerin şansının %1'i bizde olsa Dünya'da kupa bırakmazdık.

Lille bunlara ilk maçta 4-1 veya 5-1 gibi tarihi fark atmazsa neyim ben.

Varya bunlar fark yiyorlarmis bizde madrid deplasmandan beraberlik veyahut galibiyet ile dönüyormusuz. Offf cabuk gelsin persembe aksami.

tek kelime ile özet yapacak olursak sene sonuna kadar olacak olan tablo ile baş başayız bu akşam yine.

Seneye de bu kadar bariz olmasa da aynılarını bize yapacaklar.sonra tekrar fenere,sonra tekrar bize,sonra bir ara beşiktaşa belki trabzon'a çünkü futbolu yöneten zihniyette problem var.

+ 1905

Bir cacık olmaz fenerden. Acınacak haldeler.

Lille maçında Cüneyt Çakır'da yok bakalım kim kurtarıcak bunları.

Futbol doksan dakikadır ve sonunda ballıların kazandığı bir oyundur.

Fenerin ne yapacağı belli olmuyor. Bir bakıyorsun bu takım şampiyon olur diyorsun, bir bakıyorsun ilk 5'e giremez diyorsun. :o

Ben 7.hafta fenerin Antalya'da Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçta şike olduğunu düşünüyorum...

Antalyaspor 90.dakikadan sonra durum 1-1 iken bütün oyuncularını fenerin ceza sahasına çekti,fener kontraataktan gol attı

6 ya 0 kontrayla gol attı,ilginç..

O maçta şike var mı yok mu bilmem ama bu lig temiz değil bu sene

1)Ankaraspor'un 5 maç yapmışken küme düşürülmesi(malum Fener'in Ankara fobisi var bilen bilir.2007-2008(Mehmet Yılmaz 90+4),2008-2009 Ankaragücü,Gençlerbirliğ,Hacettepe)

2)Hakemlerin 2 haftada bir kırmızı akrt görmesi gereken Bilica'ya tek bir kırmızı kart bile göstermemesi varsa uyaraın,bizim maçtan sonra görüntülerle aldığı ceza dışında)

3)Emre'nin üst üste 2 maç oynamasın şüpheli olduğu ligde sakatlık dışında sürekli oynaması(o kadar hakemi tartaklamasına rağmen)

4)Son dakika da verilmeyen bariz Ankaragücü beraberlik golü)

5)Kupa'ya havlu atmak üzeteyken yetişen Cüney Çakır,bunlar çok kritik.

Gerisini yazdım puan hesabında zaten,ama tek kelime

Cimbom Şampiyon,Hamsi kupayı ...Fener aldı .... yı olacak sene sonu yine.

Valla ben hiç üzülmedim. Zaten belliydi fenerin turu alacağı ama ben fenerli olsam bu oyunla hiç tatmin olmazdım. Fenerin oyununu görünce bizim Barcelona gibi oynadığımızı düşünmeye başladım. Birde skor 3-0 olduğundaki heyecan hiç çekilmezdi.

fener UEFA'dan elensin Ziraatte finale çıksın bunu istiyorum yorulsunlar lig yarışında darbe alsınlar kartlardan yorgunluktan...

Yada UEFA'da Lille'yi elesin,akabinde Liverpool ile yapıyor turu geçerseler :D uuuuh :D o zaman fark beklerim işte

Fenerin ne yapacağı belli olmuyor. Bir bakıyorsun bu takım şampiyon olur diyorsun, bir bakıyorsun ilk 5'e giremez diyorsun. :o

Kısfmet bu işler dimi.:D.Ama adamlar ballı değil,hakemden geçer not alıyorlar her maç.

Valla ben hiç üzülmedim. Zaten belliydi fenerin turu alacağı ama ben fenerli olsam bu oyunla hiç tatmin olmazdım. Fenerin oyununu görünce bizim Barcelona gibi oynadığımızı düşünmeye başladım. Birde skor 3-0 olduğundaki heyecan hiç çekilmezdi.

Öyle deme renkdaş. Bugünkü maçın öncesinde ben de böyle düşünüyordum. Sonra maç başladı. Bursa hırsla ve azimle fenev kalesine yükleniyor ve goller geliyor. Maç 3-0 oldu. Ben iyice umutlandım. Ama bir yandan da fenev şimdi son dakikada bal golü atar ve tur atlar diyordum. Nitekim Güiza fenevin imdadına yetişerek mükemmel (!) bir gol attı ve fenev anasının ak sütü kadar temiz (!) ve sonuna kadar hakettiği (!) turu geçti. Ben de maçtan sonra kanser oldum. :mad:

verilmeyen net bir penaltı ve her hava mücadelesinde fener lehine kararlar, oyundan atılmayan bilicAYI.. Ve de çok çok büyük bir BAL.. bunlardaki balın yarısı bizde olsaydı neler olurdu kim bilir..

Yine de Bursa'yı kutluyorum. Fenerbahçe'nin olmayan itibarını yerlebir ettiler. Güiza'nın son dakikada attığı golden sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş kadar sevinmesi (!) de çok manidardı.

Maçtan önce bu topice bursanın maçı alacağını ve fenere 3 tanbe atacağını söylemiştim ama fenerinden buna karşılık olarak 1 tane gol atacağınıda söylemiştim ne yazıkki tutmuş dediklerim :(:(:(

fenerli arkadaşa soralım. Sizin takımın ismini ballıbahçe olarak değiştirilse kabul edermisin.

Nesi bal ? ilk 10 dakka maç 0-2 olacaktı zaten. Guiza %100 kaçırdı.

Ee ilk maçtan 7 oyuncu farklı. Defans neredeyse tamemen degısmıs. 3 net gol pozisyonu bulup harcıyosun. Sonra da profosör girip bı tek topla işi bıtırıyor.

Futbolun 90 dk. oldugunu unutuyor muyuz? Fenerbahce bunu hep yapıyor.

Tesadufler 1 kere olur degıl mi :)

Tebrikler Bursaspor.

Geri
Üst Alt