Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

bunlardan bir cacik olmaz

sezon sonu görüsürüz

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

Biri ömeri sustursun.

Ömer Üründül´ün Yorumlarina baksan sanki bir Avrupa Kupasi maci ve Rakip Bursa degil Yabanci bir Takim...

Guiza v2 :D

G.Ünaldan inciler :D

Bize gelince Barcelona fenere gelince mahalle takımı kesiliyolar !!

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

hayret 4dü yemediler,çok ilginç............

@Mim Sami

Ben zaten yazdım Bursaspor ne kadar kötü olursa olsun fenerliler istekli oynuyor diye bu 1.

İkincisi fenerin devreden sonra oyunu rolantiye aldığını da yazdım birader. Git bikaç sayfa öncesine oku inanmıyorsan. Ama İnter maçından beri böyle oynadıklarını görmedim, Bursaspor iyi ama biz oynatmıyoruz lafına cevabı da Ufuk Şirin arkadaşımız lafı söylemiş. Oldu mu şimdi?

Tamam kardeşim alla alla herkesin hey heyleri üstünde yine..Kusura bakma..:rolleyes:

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Spiker: büyük golcü s.şentürk 3-0 yaptı.

Ömer Üründül´ün Yorumlarina baksan sanki bir Avrupa Kupasi maci ve Rakip Bursa degil Yabanci bir Takim...

Ömer Üründül yılın çirkef Fenerlisi ödülüne layık performans sergiliyor bu sene.Vallahi çıldıracağım.Aleni biçimde şike yapılıyor,medya da yazı yok.Rakibimizin her maç ofsayt diye rakibin engellenen bir golü varken,bizim her maç rakibin kırmızı kartlık faulleri geçistiriliyorsa,kimse bana ligin adeletli olduğundan söz edemaz.Yazıklar olsun böyle Fedarasyona,böyle Azize gibi Nihat gibi kompleksli,ağlak yönetici profillerine ve Türkiyenin aleni biçimde şikeye ortak olan Mhk'sina

yazıklar olsun yatalak bursaspor

Galatasaray ve beşiktaş karşısındaki mücadeleci,hırslı bir bursaya bakın bide fener maçındaki bursaya bakın..

Bursadaki maçta 90cı dakikada bizim futbolcuya kırarak girdiler bizim antrenörle tartıştılar,burda lütfedip topa ayak bile uzatmıyolar ! ! !

ışıklar yine söndü karıköyde :D

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Senin de gele gele hep İNTER maçı gözünün önüne geliyor. Gerçi sen de haklısın Avrupa da aldığınız galibiyet saysı bir elin parmaklarını geçmez :p:p:D:D Normaldir nadir alınan galibiyetlerin hatırlanması.

Benim de aklıma nedense Milan'ın Kadıköyde 4 atması geliyor. Bir de adını bile telafuz edemedim bir doğu Avrupa ülkesi takımının 7 atması.

Neyse Şampiyonluk turumuza davetlisin. :)

Yav o zamanlar Manchester derdik 7 diyene..Hep eskilerde kaldı..Kötü günlerdi :D

Benim aklıma hep servet geliyor o maçta :)

Önümüzdeki maçlara bakacağız..İstatistikler 1 takımı aynı yıl 3 kere yenebildiğimizi söylüyormu bilmiyorumda inşallah 2.maçta yenilir turu atlarız lig maçında da yener 3 puanı alırız..

Tekne büyükse atamam tur falan nefesim yetmez..:D Bu kadar sakatlıkla forvetsiz falan zor gibi gözüküyor be Perez..:o

Teknik ekibe Benjamin Linus..Forvete de bir Sawyer gelmeden zor o tur.. kaleye de Hugo lazım bi tane..:p

Geri
Üst Alt