Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Ben inanıyorum ki futbolcularımız kendi aralarında mutlaka konuşmuşlardır ve birbirlerini motive etmişlerdir. Artık sahaya ruhumuzu , mücadelemizi koyma vakti geldi hele FB'nin farklı galibiyetleri gelince. Artık toparlanma vakti..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

hiçbir maç ali sami yendeki fener maçı kadar umrumda değil o ali sami yendeki maçı iple çekiyorum:2_thumbs_up_-_anima

Ben inanıyorum ki futbolcularımız kendi aralarında mutlaka konuşmuşlardır ve birbirlerini motive etmişlerdir. Artık sahaya ruhumuzu , mücadelemizi koyma vakti geldi hele FB'nin farklı galibiyetleri gelince. Artık toparlanma vakti..

Biraz önce ilk Sturm maçını izledim de ne oynamışız be birader. Tez zaman da eski günlere dönmek dileğiyle. Bu Galatasaraya gönül dayanamıyo.:o

Havaya girmeleri çok iyi oldu :) Tek bir mağlubiyetten sonra mağlubiyet serisine gireceklerdir.

Bari daha 'normal' bi sonuç alsaydılar da burdaki maç zevkli olsaydı. Ne güzel kopcaktık :D

Bu takıma lazım olan tek şey Baros.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Yav o zamanlar Manchester derdik 7 diyene..Hep eskilerde kaldı..Kötü günlerdi :D

Benim aklıma hep servet geliyor o maçta :)

Önümüzdeki maçlara bakacağız..İstatistikler 1 takımı aynı yıl 3 kere yenebildiğimizi söylüyormu bilmiyorumda inşallah 2.maçta yenilir turu atlarız lig maçında da yener 3 puanı alırız..

Tekne büyükse atamam tur falan nefesim yetmez..:D Bu kadar sakatlıkla forvetsiz falan zor gibi gözüküyor be Perez..:o

Teknik ekibe Benjamin Linus..Forvete de bir Sawyer gelmeden zor o tur.. kaleye de Hugo lazım bi tane..:p

Sizde bu kadar sakat olsa siz hala bizim durumumuzda olamazdınız.Bizim takım gerçekten iyi ama mücadele olmadan olmuyor maalesef.

Bu şekilde gol atmaya devam ederek şampiyon olurlarsa intihar ederim.

3 duran top 3 gol. Tebrikler. her zaman bu kadar şanslı olunmaz yalnız.:o

antu gibi bahane bulmayalım arkadaslar bence fener güzel oynuo bikaç maçtır bizde aksine kötü oynuyoruz bence bu sene sampiyon fener olur

antu gibi bahane bulmayalım arkadaslar bence fener güzel oynuo bikaç maçtır bizde aksine kötü oynuyoruz bence bu sene sampiyon fener olur

kutla o zaman şimdiden sen bırakta biz takımı destekleyelim !

bu sene şampiyon febe,bizden bi cacık olmaz,ruh yok gibi yorum yapanlar nedense hep 15-20 mesajlık kişiler !

Eninde sonunda şampiyon biziz arkadaş. Bu takım zaten ASY'de çok zorlanmaz. Sadece deplasmanda biraz daha dikkat etmek gerekir.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Sizde bu kadar sakat olsa siz hala bizim durumumuzda olamazdınız.Bizim takım gerçekten iyi ama mücadele olmadan olmuyor maalesef.

Daha önce Fener Taraftarı İsyanda topiğinde konuşmuştuk..Dediğinde haklısın kesinlikle..Bizim kadro genişliği yok..4 eksikle çıktık tamam ama bir Kayseri maçına Beşiktaş maçına Bursa maçına falan 4 eksikle çıkarsan valla yerler adamı..

Demiştim şampiyonluk Galatasaray'ın sistemi oturtamasıyla ve bizim sakatlıklarımızın az olmasıyla alakalı..

Ayrıca bugün Semih'in yaptığı işi sizde Baros yapıyordu..Baros geldiğinde mutlaka toparlanacaktır Galatasaray..Ama o gelene kadar yapacağınız puan kayıpları birazda olsa şampiyonu belirler gibime geliyor..

Belliki Daum iyi kondusyon yüklemiş devre arası..İlk yarı 8 hafta gittik..Bakalım bu yarı kaç hafta böyle gidecek..

Ama hala erken konuşmak için..Ama zor gözüküyor bu haliyle Galatasaray'ın şampiyon olması..En azından bu cepheden bakınca..:o

Bence Şampiyon Manisa olur. Bizim zorla yendiğimiz takıma bugün 4 tane attılar. :)

Daha önce Fener Taraftarı İsyanda topiğinde konuşmuştuk..Dediğinde haklısın kesinlikle..Bizim kadro genişliği yok..4 eksikle çıktık tamam ama bir Kayseri maçına Beşiktaş maçına Bursa maçına falan 4 eksikle çıkarsan valla yerler adamı..

Demiştim şampiyonluk Galatasaray'ın sistemi oturtamasıyla ve bizim sakatlıklarımızın az olmasıyla alakalı..

Ayrıca bugün Semih'in yaptığı işi sizde Baros yapıyordu..Baros geldiğinde mutlaka toparlanacaktır Galatasaray..Ama o gelene kadar yapacağınız puan kayıpları birazda olsa şampiyonu belirler gibime geliyor..

Belliki Daum iyi kondusyon yüklemiş devre arası..İlk yarı 8 hafta gittik..Bakalım bu yarı kaç hafta böyle gidecek..

Ama hala erken konuşmak için..Ama zor gözüküyor bu haliyle Galatasaray'ın şampiyon olması..En azından bu cepheden bakınca..:o

takma bu kadar sen

sezon sonunda yine agliyan siz olursunuz elbette mustafa keceli gelip cakar :2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt