Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Su eziklerin agzini actirdik ya,ona yaniyorum.ama helal olsun.it gibi savaştilar.bizimkilerde ruh gibi.beğenmediğimiz adamlari cristian elanodan daha iyi oynuyo.kafayi yicem.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Evet, ŞL de çeyrek final övünmek için yeterli değil mi? Ya da Uefa kupasını alana kadar Avrupa da elde ettiğimiz başarılarla övünmemeli miyiz?

Rakibinin başarıları seninkinden önemli başarılar ise ve CL'de Çeyrek Final başarısını bu ülke rakibin tarafından görmüşse övünmek tabi ki saçma oluyor.

Bak tahrik ediyorsun, o sitenin adını düzelt çabuk benimde ağzımı bozdurma. İnsan gibi tartışabilecek kişiler bulabilmeyi umuyordum, senin gibi istisnalar olabiliyormuş demek ki.

Sana cevap vermiyecem onu düzeltmezsen ya da yöneticiler senle ilgili işlem yapmazsa da ağzımı bozup ceza alıcam. Cevap vermekte istiyorum yazdıklarına ama bu kafayla zor.

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Bunu bana acik acik cevapla

angut degilde nedir bu linkdeki yazilari yazan angut.com üyesi

https://www.gscimbom.com/forum/hasan-dogan-turk-futbol-forumu/25872-yorumsuz-v3.html :D :D

Edit.

Evet, ŞL de çeyrek final övünmek için yeterli değil mi? Ya da Uefa kupasını alana kadar Avrupa da elde ettiğimiz başarılarla övünmemeli miyiz?

Ee biz ne yapalım o zaman. Bizde geçmişle yaşayalım. 2 Avrupa kupası, 1 yarı final, 2 Çeyrek Final diyip kendimizi Real Madrid ilan edelim?

Bunları kıstas alıp büyüklükten bahsedeceksek işimiz var. İki kulüp arasında başarı konusunda uçurum var kabul edelim artık.

Konu sapıyor gerçi ama :)

Su eziklerin agzini actirdik ya,ona yaniyorum.ama helal olsun.it gibi savaştilar.bizimkilerde ruh gibi.beğenmediğimiz adamlari cristian elanodan daha iyi oynuyo.kafayi yicem.

yooo . Christian Elano'dan iyi oynamıyor. Kafayı yemene gerek yok :) Hem ayıp değil mi fenerlilere it gibi savaştılar demek. İnsan gibi savaştılar Bursa da insan gibi yattı.

Hem de yeni üye olup bu mesajı atmak...

Angutları bıraaaakın sallayın arkadaşlar

Ulan o Angut.com dediğiniz sitedeki adamlar angut yazanları teker teker ....

Ulan adam değilmişsiniz, tahammül edemiyorsunuz iki dakka adam gibi konuşmaya.

nereden belli oradan geldiğin :)

bide seviyeden bahsediyosun... !

Ama oranın angut.com diye söylendiğini yeni mi öğrendin sen şimdi ? Bu kadar sinirlendin :) bu klasikleşmiş bir tabirdir..

angut sayisi cogaliyor :D:D

Rakibinin başarıları seninkinden önemli başarılar ise ve CL'de Çeyrek Final başarısını bu ülke rakibin tarafından görmüşse övünmek tabi ki saçma oluyor.

Doğru, tepkimiz şu şekilde olmalıydı. Çeyrek finale çıktık ama Gs ye yetişemedik, tek rakibimiz Gs nasıl olurda yetişemeyiz.

Ne zaman bir Fenerbahçeli gelse hemen bir münakaşa oluyor. Şuna son verin artık.

Kuslar yine basti burayi.defolun.

Ne zaman bir Fenerbahçeli gelse hemen bir münakaşa oluyor. Şuna son verin artık.

Mantığa sığmadıklarından. Sürekli birşey kanıtlama peşinde olanlarda çıkıyor bu problemler.

Ee biz ne yapalım o zaman. Bizde geçmişle yaşayalım. 2 Avrupa kupası, 1 yarı final, 2 Çeyrek Final diyip kendimizi Real Madrid ilan edelim?

Bunları kıstas alıp büyüklükten bahsedeceksek işimiz var. İki kulüp arasında başarı konusunda uçurum var kabul edelim artık.

Konu sapıyor gerçi ama :)

Avrupada Gs daha başarılı doğrudur, ilk cümlene de katılıyorum anlatmaya çalıştığım budur benim de.

Mantığa sığmadıklarından. Sürekli birşey kanıtlama peşinde olanlarda çıkıyor bu problemler.

Ciddiye almayalım o zaman. Gerçek hayatta da mı böyleyiz? Benim çok samimi Fenerbahçeli arkadaşlarım var.

bunlarin Galatasaray kompleksi var takmayin

kendi halerine birakin :D

Avrupada Gs daha başarılı doğrudur, ilk cümlene de katılıyorum anlatmaya çalıştığım budur benim de.

Ama bunu yapan Fenerbahçe'liler problem orda işte Alper'cim.

Geri
Üst Alt