Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Edit.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Bu Daum müthiş yükleme yapmış devre arası.

Bizimkiler de müthiş sahada yürüyecek halleri yok.

Sezar'ın hakkını Sezar'a teslim etmek lazım. Fenerbahçe gayet iyi oynuyor.

emege saygi, bir galatasarayli olarak fb in futbolunu takdir ediyorum, dogruya dogru

Dogruya dogru bende sana birsey demek istiyorum :)

Biz Galatasaray taraftari olarak, f5 ve 8jk gibi kisaltmalari yazmak bizim gibi camianin taraftarlarina yakismiyor. Lütfen bir daha böyle yazmaman dilegiyle saygilarimi sunuyorum. :)

Bizimkiler feneri izlesinlerde utansınlar biraz birde Ziraat Kupasındaki en iyi Anadolu takımı Bursaspor :mad: herifler 3-0 öndeler ya yuh..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | TRT 1 | İlk

antalyayı geçsek bile trabzonu eleyebilirmiyiz forvetsiz bir şekilde atletico maçını zaten hiç saymıyorum

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | TRT 1 | İlk

Bursaspor kapanıp kontra atak yapmayı deneseydi

böyle birşey olmayacaktı.

Tamamen Ertuğrul Hoca'nın suçu.

Fenerbahçe'yi yanlış analiz etmiş.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Ne emeğe saygıymış kardeşim :D bütün forum kuyruğa girdi alıntı yapıp '+' koyun da uğraşmayın yazmaya :asd:

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 2-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Bana şunu Gs nin bu futboluna güveniyorum diyorsan girelim iddiaya

GS Store den Kapri eşofman altına. ?

Forum şahit olsun. Beraberlik ortada

GS galipse sen Kayseri galipse ben alırım.

Ben bahse varım. Galatasaray yener diyorum. Hatta gol başına da iddiaya girelim. Yani her gol için bir ürün.

Madrid maçına da girebilirim isteyen olursa...

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

ya ne kadar abartıyoruz ya yok çok iyi oynuyolarmış yok bizimkiler feneri izleyip ders alsınmış.şu yere göge sıgdırmadıgınız takım çok degil bi ay öncesine kadar fantezi dünyasını süsleyen yeni teknikler bulan oyunculardı.şu çok övdügünüz takım aslarıyla bizim dün yenildgimiz antalyadan 4 yedi.şu çok övdügünüz takım bizim sadece 1 puan önümüzde.

Bizimkiler feneri izlesinlerde utansınlar biraz birde Ziraat Kupasındaki en iyi Anadolu takımı Bursaspor :mad: herifler 3-0 öndeler ya yuh..

Renktaş adamların kondisyonu çok iyi.Devre arasını çok iyi değerlendirmişler.

güzel oynuyorsa hakkını vermek lazım yoksa febe taraftarından farkımız kalmaz

Edit.

karşısında mücadele etmeyen sivas ve bursa olursa tabii fener daha iyi gözükür !! Şu koca ilk yarıda hangi bursalı topçu antalyalı oyuncular gibi rakibe topa girdi ??? Hangi antalyalı bize al topu gool at dedi ? Haa ben bizimde iyi top oynadığımızı söylemiyorum ama en azından karşımızda da dişe diş adamlara giren rakipler var,bunlar gibi çakmadan korkak oynayan takımlar değil..

güzel oynuyorsa hakkını vermek lazım yoksa febe taraftarından farkımız kalmaz

nihayet akli selim birisi, tebrikler renktas, zoruma gidiyor bu eziklerin böyle oynamasi daha da zoruma giden bizim "Futbolcularin" sanki bisey yokmus gibi tavirlari yeter be yetti artik cikip oynayin topunuz!!

Geri
Üst Alt