Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

neden üzülüyosunuz ki ben seviniyorum valla fener bütün rakipleri geçsin finalde görüşürüz

Ben Galatasaray'ın daha çift eleminasyonlu sistemde yenilip de bir takımı elediğini görmedim.Son 4 yılda 3 defa anadolu takımına elendik.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Aman buradan uzaklaş yoksa sülalene saydırırlar. ;)

Yok yok..Benim anladığım bizim oyunumuzdan çok Galatasaray'ın oyunu bu hale getirmiş arkadaşları..:rolleyes:

Daha lig uzun..İlk 8 haftadan sonrasını da gördük..Ben sadece bugünden keyif alıyorum budur..Erken konuşmamak lazım..

Beklemeye devam..Son haftaya kadar..

Hep bunu anlatmaya calismistim ama dinletemedim. Orta sahanin güclü olmasini ve pas yapmasini istiyorsan, hem pres gücü yüksek hem teknik becerisi yüksek oyunculari kadronda bulundurman gerekir. Bizde o yok maalesef. Bkz. Emre, Cristian..Adamlar hem deli dana gibi kosuyor hem topu 3 saniyeden fazla ayaginda tutabiliyorlar. Bizim orta sahamizda bu kabiliyet yok ne yazik ki. Ne derseniz deyin valla.Gercek bu. Adamlar hem kosabiliyor hem teknik. Bizimkiler sadece kosuyor ama teknik sifir. Mustafa Sarp,Ayhan,Baris:) Komik

Bu arada bu takım Daum'un değil.Aykut Kocaman ile Roland Koch'un takımı.Daum bize gelse

takımı 5-6. arası zor yapar.Ama en büyük şansı şu kondisyoner bozuntusu Koch ve onun çocukça motivasyon numaralarının yarı çocuk Brezilyalılardan oluşan Fener ahalisini sevintirik etmesi,yok maçın adamı seçildin,çikulata'nı alabilirsin.

şuraya bak elalemin fenerlisi gelmiş burda yorum yapıyor yav

Yok yok..Benim anladığım bizim oyunumuzdan çok Galatasaray'ın oyunu bu hale getirmiş arkadaşları..:rolleyes:

Daha lig uzun..İlk 8 haftadan sonrasını da gördük..Ben sadece bugünden keyif alıyorum budur..Erken konuşmamak lazım..

Yok Mim biz antu gibi değiliz merak etme.Harbiden iyi oynuyorsunuz.Bizim sezon başındaki yakaladığımız formu şuan siz yakaladınız.Lig uzun maraton inişler çıkışlar olacak şuan sizin çıkışta bizim inişte olduğumuz gibi ama bu hep böylede sürmeyecektir ;)

Fener çok iyi oynuyor ama bu tempoyu sene sonuna kadar taşımaları zor.

Antalyaspor maçında iyi oynasaydık tabiiki bunları tartışmazdık. Takımımız kötü oynayınca hemen Fenerbahçe ile kıyaslamalar başlıyor.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

Şu sıralarda puan kaybı yaşamayalım yeter.

İsterse Fener 20-0 yensin.

Valla inşallah böyle oynamaya devam ederler..Bu oyunu en son Inter maçında görmüştüm..:) Bursa kötü oynuyor diyen arkadaşlar maçın ilk 10 dakikası iyi oynamayı denediler de bizimkiler oynatmıyor..

Bu bursa yine herkesi zorlayacaktır..Kötü oynamıyor Bursa..Oynayamıyor..

Bırak bu işleri kendi kendini kandırma febe Bursayı yeniyor diye. Aslında Bursa çok oynamak istiyorda, biz oynatmıyoruz lafları mastürbasyon yapmaya benziyor.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

aynen böyle devam febe

elbette motorunuz patliyacak

bursa bu maçı 3-1 bitirsin turu geçer.

Bursanın fenere karşı hırs yapacağını düşünüyo musunuz ? :D

Geri
Üst Alt