Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

2-3 gün giremedim foruma şöyle bir baktım herkes feneri şampiyon ilan etmiş. Yahu olabilir yenebilirler Bursa'yı ne var bunda anlamış değilim Bursa = Barça'da biz mi göremedik ?

İyi oynuyorlar doğru ama öyle aman aman paslar kanat bindirmeleri değil tipik fener oyunu. Ortasaha presi ve alex organizasyonları. Biz hele yeni oyuncular ve eksiklerle var olan kadromuzla kendi sistemimizi oturtsak yeter bizim için. Destek lütfen. Kayseri maçına gelince zor maç ama kazanacağımızdan eminim hep birlikte göreceksiniz. Fener'in düşüşü yakındır tipik fener işte, hızlı koşan atın boku misali. İlk yarıdada oldu bu. Az yorulsunlar o kısıtlı kadrolarıyla görecem ben onları. Sakin olun lütfen.

Abi bizim kadromuz genişte ne oluyor takımın yarısı sakat fenerin as oyuncuları hiç sakatlanmıyor,bizim kadromuz fenerden 10 kat daha kısıtlı bence bizim düşünmemiz gerek

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

Insallah bizim Ruhsuzlar izliyorlardir bir Takim kosunca neler oldugunu..

Ceza alanına girip saçmalıyorlar,her seferinde aynı :)

Eger kupayı çok istiyorsan takım derdi etmiceksiniz.

bakıyorumda bizimkiler Bursayı destekliyor bırakın kim kazanırsa kazansın takımımız kupayı kazanmak istiyorsa Fenermiş Bursamış Trabzonmuş farketmez. yeterki inanc olsun.

Fıstık gibi golü yediler yazıklar olsun..

Bu Iglesias'ı ben Ruud'a benzetiyorum ya :D

Bu gibi golü kestiler,ayıptır.

Golü vermedi ofsayt yoktu..

Ofsayt yok bursanın golü güme gitti.

hakemler beni hiç şaşırtmıyo :D :D

Adamlar 27 senelik kupa hasretine son vermesin.

bu sene hakemler ve fenerasyon feneri arkadan çok bariz itiyo..

İşimiz gittikçe zorlaşıyo..

o gol o kadar önemliydi ki yine hakemler

Kupa Finali izmirde olursa kesinlikle giderim Finale

Sizin ruhsuzlar 2-3 hafta sonra Galatasaray'ı izlesin kendilerine gelirler. Kim bu sizin ruhsuzlar bu arada .

Bizim ruhsuzlar dünki Antalyaspor macindakiler..ondan önceki Denizlispor macindakiler..

Bir Takim yenilir Kabul.. ama bir Takim savasmazmi beee. savasmazmi...

Bursa´nin golü güme gitti diyenler.. Normaldir Hakemlerin ismi yeter,..

Geri
Üst Alt