Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.496
- 0
- 341
Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı
Abi bizim kadromuz genişte ne oluyor takımın yarısı sakat fenerin as oyuncuları hiç sakatlanmıyor,bizim kadromuz fenerden 10 kat daha kısıtlı bence bizim düşünmemiz gerek
2-3 gün giremedim foruma şöyle bir baktım herkes feneri şampiyon ilan etmiş. Yahu olabilir yenebilirler Bursa'yı ne var bunda anlamış değilim Bursa = Barça'da biz mi göremedik ?
İyi oynuyorlar doğru ama öyle aman aman paslar kanat bindirmeleri değil tipik fener oyunu. Ortasaha presi ve alex organizasyonları. Biz hele yeni oyuncular ve eksiklerle var olan kadromuzla kendi sistemimizi oturtsak yeter bizim için. Destek lütfen. Kayseri maçına gelince zor maç ama kazanacağımızdan eminim hep birlikte göreceksiniz. Fener'in düşüşü yakındır tipik fener işte, hızlı koşan atın boku misali. İlk yarıdada oldu bu. Az yorulsunlar o kısıtlı kadrolarıyla görecem ben onları. Sakin olun lütfen.
Abi bizim kadromuz genişte ne oluyor takımın yarısı sakat fenerin as oyuncuları hiç sakatlanmıyor,bizim kadromuz fenerden 10 kat daha kısıtlı bence bizim düşünmemiz gerek