Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Fener bu maçta gördüğüm kadarıyla çok iyi oynadı ve farklı kazandı.

Bu yorumu çok kişiden duyabilirsiniz, ama burada sizin işiniz yorumları sorgulamak, beğenmediğinize kulp takmak değil. Bunu yaptığınızda provokatif davranış sergilemiş olursunuz ki cezası İhraç 'tır.

Galatasaray forumundasınız, bu sebeple hatırlatmak istedim.

Yöneticilige yakisir bir yorum tskrler bu kibar uyari icin + haklisiniz..konu kapandi ...

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

maci gectimde en uzuldugum nokta keske su ozeri biz almis olsaydik..

Ben hiç üzülmedim,bizde daha iyileri var ki bu adam bizde uzun dönemli forma şansı bulabilir mi?

Bizim kadro bol yıldızlı fakat dengeli bir yapısı yok. Ayrıca çokşanssız sakatlıklar dolayısıyla futbol olarak bekleneni veremiyoruz...

İlk önce özeri almadık diye üzünlen arkadaşlar varsa şunu belirteyim ki özer iyi oynayan bir takımın içinde sıradan bir oyuncu.Takımı kötü oynadığında hangi maçı kurtardı? Kurtaramazda..

Fenere gelirsek bizmi total futbolu oturtuyoruz yoksa bunlarmı diye düşünüyorum.Sağ bek gökhanın gelip sol daki boşluğu dodurması başka açıklanamaz galiba..

Şaka maka ama sağlam defans ve orta saha olması ilerinin kazma olmasına rağmen gollü maçlar çıkarıyolar..

Bizim tam tersimiz

İyice kalktı bir yerleri. İndirmek lazım.

Buraya gelip de ortamı provoke etmeye çalışanları anlamıyorum. :( Ne geçiyor ellerine? Güzel güzel tartış, fikrini söyle ama burada fanatiklik yaparsan ol-maz!

Sevgiler...

güzel başladılar 2-3 hafta eğer puan kaybedersek yıl sonuna kadar puan hesaplarıyla boğuşuruz

Buraya gelip de ortamı provoke etmeye çalışanları anlamıyorum. :( Ne geçiyor ellerine? Güzel güzel tartış, fikrini söyle ama burada fanatiklik yaparsan ol-maz!

Sevgiler...

Aynen .burada fanatiklik yaparsan olmaz.:)

Herkes sen gibi olsa.

Koskoca GS 10 senedir kadiköyde Fener i yenemezken Fenerin kadiköyde her yendigi rakip icin yok bize böyle oynamiyolar yok yumusak oynuyolar yok satilmis mac yok birileri sözünü tumaya calisiyo gibi yorumlar gercekten cocukca ve komik kacmiyomu??

Yaşı 24 yazmışsında gerçek yaş kaç:o

Bu kuşu yollasak forumdan? Sonuçta hoşgörüde bir yere kadar. Fener forumlarında Galatasaray yazmak suçken bu burada nelerden bahsediyor..

Fener eze eze yendi 10 senedir bizi yendigi gibi demek bu kadar zormu ? :)

Hee 10 sene eze eze yendi:) afedersiniz şansa bala bi tarafıyla gol atıyor ona yatıyordu fener. Böylelerini konuşturmak hata.

o angut.com'da çok fazla takılyordur o yüzden böyle açıklama yapmış :) çünkü orda Galatasaray'ın daha 1 (yazıyla bir) maçını hakkıyla kazandığı belirtilmemiştir..Yaa hakemler sayesindedir yada rakipler oynamıyodur,satmışlardır o maçı ! Buda onlardan buraya sıçramış bir cins işte :)

:mad:
Fener bu maçta gördüğüm kadarıyla çok iyi oynadı ve farklı kazandı.

Bu yorumu çok kişiden duyabilirsiniz, ama burada sizin işiniz yorumları sorgulamak, beğenmediğinize kulp takmak değil. Bunu yaptığınızda provokatif davranış sergilemiş olursunuz ki cezası İhraç 'tır.

Galatasaray forumundasınız, bu sebeple hatırlatmak istedim.

ihraç edilmemiş sayın admin:(:mad::mad:

Bende Fenere sallasam saniyesine ihraç edilirim.Lütfen hassasiyet gösterdiğimiz mevzuularda hoşgörü sınırlı olsun.

Biliyorum medeni olmalıyız,biz diğerlerine benzemeyiz ama.Herkes kendi forumunda yazsa daha iyi olmaz mı?Ben gidip de Antu'ya ya da başka Fener forumlarına girip de birşeyler yazmıyorum.Hiç değilse taraflarını belli etmesinler:rolleyes:

ozeri begeniyorum ama renkdaslarima katiliyorum o kadarda abartmamak lazim tek uzuldugum nokta tam bize gelicekken kuslara gitmesi. Yazik oldu adama harcarlar onu orda. Hicbir zaman tek maca dayanip ileriye donuk umitsiz yorumlar gereksiz. 2 mac kaybetsinler bize 2 mac alalim bak nasil havaya girip sampiyon olucaz. Son dakikaya kadar umit kesmem.

Amacim forumdakileri germek degildi objektif mantik cercevesinde yapilan yorumlar fener aleyhinde olsa dahi bunu alkisalayabilecek genislikte bir insanim lakin her mac sonunda sike saibe gibi kelimelerin arkasina siginmaya calismak cok basit ve sinir bozucu bu tür yorumlara kiziyorum bunu bizim taraftarlar yapsada kiziyorum 100 yillik rekabete kocaman bir leke sürmektir bu.. iki takim da birbirinin olmazsa olmazidir.. birisi digerine anlam yükler...

Amacim forumdakileri germek degildi objektif mantik cercevesinde yapilan yorumlar fener aleyhinde olsa dahi bunu alkisalayabilecek genislikte bir insanim lakin her mac sonunda sike saibe gibi kelimelerin arkasina siginmaya calismak cok basit ve sinir bozucu bu tür yorumlara kiziyorum bunu bizim taraftarlar yapsada kiziyorum 100 yillik rekabete kocaman bir leke sürmektir bu.. iki takim da birbirinin olmazsa olmazidir.. birisi digerine anlam yükler...

öyle laflari burda fazla duymasin ama antuya bi bak istersen biz yendimi neler yaziyorlar :2_thumbs_up_-_anima

aramizdaki fark

Geri
Üst Alt