Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Yasla ne alakasi var la adam 3 ayda 10 yas yaslanmadi a. Ayhan, Elano'nun yaninda oynayacak yegane isimdir, eger 1+2 oynayacaksak. Onun haricinde, Elano'nun yanina futboldan bihaber adamlar koyarsan Elano orda curur.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Yasla ne alakasi var la adam 3 ayda 10 yas yaslanmadi a. Ayhan, Elano'nun yaninda oynayacak yegane isimdir, eger 1+2 oynayacaksak. Onun haricinde, Elano'nun yanina futboldan bihaber adamlar koyarsan Elano orda curur.

Nası yok ya.Ayhan yaşlandı artık bu yeterince belli oluyor zaten farkındaysan top sürmek veya çalım atmak istediği zaman kendini direk yerde buluyor nedense :D fizik olarakda çok zayıf bir durumda şuan.

Alakasi yok, hatta bullshit.

Yok iste alakasi hayret bisey olmayan alakayi kuran sensin sen acikla :o :o

Kesinlikle;

-------------TOPAL-------------

---------AYHAN - ELANO---------

KEİTA----------------------ARDA

-------------SANTOS-----------

Şeklinde çıkmalıyız farka bile gideniliriz :tiphat:

Tekrarlıyorum nasıl kadro ?

3 ayda mi yaslandi bu adam? Progeria falan mi var :o

Ayhan hala iyi, sorun takimda. Gecen sene Ayhan sol tarafta Arda-Hakan-Lincoln uclusunun arasinda show yapiyordu, simdi 3'u de yok (a.k.a. kotuler yani). Ayrica, Elano da istenilen seviyede degil. Duzen olarak da gecen seneki duzen yok, bir on libero ve iki pasor var, gecen sene iki cift yonlu bir 10 numara duzeninde is yapiyordu. Topu ayagina aldi mi bir suru opsiyon oluyordu, ilerde aldi mi solunda Arda yaninda Lincoln falan oluyordu, simdi ayagina aliyor sol bekin orada etrafina bakiyor kimse yok (Mustafa Sarp var veya) ona da atamiyor ya geriye donmek zorunda kaliyor ya da kaptiriyor. Fizik durumu da mac eksikliginden, 04/05 sezonunda Arif'i hatirlar misin bilmem, adam tek tuk mac oynuyordu o siralarda Aralik ayinda bir Karabuk macinda oyuna girmisti sanirsin Tanju ve Devler'e gelmis, fizigi rezaletti. Bu yastaki Turk oyuncularda normaldir, Ayhan yine de iyi durumda bana gore. Fizigi iyi olan 33-34 yasinda kaliteli Turk topcu soyle desem iiiirrrrrhhhh diye kalirsin. :o

Tekrarlıyorum nasıl kadro ?

Ayhan'ın yerine mustafa daha iyi olur.Keita ile santos'un yeri de değişmeli.Santos nerdeyse bütün verdiği demeçlerde asıl yerinin sağ açık oldugunu söylüyor.Belki daha başarılı olur orda.

3 ayda mi yaslandi bu adam? Progeria falan mi var :o

Ayhan hala iyi, sorun takimda. Gecen sene Ayhan sol tarafta Arda-Hakan-Lincoln uclusunun arasinda show yapiyordu, simdi 3'u de yok (a.k.a. kotuler yani). Ayrica, Elano da istenilen seviyede degil. Duzen olarak da gecen seneki duzen yok, bir on libero ve iki pasor var, gecen sene iki cift yonlu bir 10 numara duzeninde is yapiyordu. Topu ayagina aldi mi bir suru opsiyon oluyordu, ilerde aldi mi solunda Arda yaninda Lincoln falan oluyordu, simdi ayagina aliyor sol bekin orada etrafina bakiyor kimse yok (Mustafa Sarp var veya) ona da atamiyor ya geriye donmek zorunda kaliyor ya da kaptiriyor. Fizik durumu da mac eksikliginden, 04/05 sezonunda Arif'i hatirlar misin bilmem, adam tek tuk mac oynuyordu o siralarda Aralik ayinda bir Karabuk macinda oyuna girmisti sanirsin Tanju ve Devler'e gelmis, fizigi rezaletti. Bu yastaki Turk oyuncularda normaldir, Ayhan yine de iyi durumda bana gore. Fizigi iyi olan 33-34 yasinda kaliteli Turk topcu soyle desem iiiirrrrrhhhh diye kalirsin. :o

Ayhan'ın formda olduğu zaman Gerard'la bir olduğunu bende biliyorum üstad ama sorun şu ki Ayhan'ında fiziği rezalet şuan top sürmeye veya çalım atmaya kalkınca kendini direk yerde buluyor şuanlık Ayhan'la ilgili tek soru işaretim bu anlatabiliyormuyum.Yoksa formda bir Ayhan'ın Gerard,Lampard,Xavi ayarında olduğunu kimse inkar etmez edemez.

Hic merak ettiniz mi peki Sarp sezon basindan beri nasil her mac oynayip hic yorulmuyor, sakatlanmiyor?

Iki adim atmaya niyeti yok zira. Ne top isterken, ne defans yaparken. Sadece ayda yilda bir dogru yerde duruyor. Misal bir kere bile kayarak mudahale yaptigini gormedim, tuhaf bir adam. Her sekilde Ayhan'i tercih ederim hem de zevk ile.

Ayhan'ın formda olduğu zaman Gerard'la bir olduğunu bende biliyorum üstad ama sorun şu ki Ayhan'ında fiziği rezalet şuan top sürmeye veya çalım atmaya kalkınca kendini direk yerde buluyor şuanlık Ayhan'la ilgili tek soru işaretim bu anlatabiliyormuyum.Yoksa formda bir Ayhan'ın Gerard,Lampard,Xavi ayarında olduğunu kimse inkar etmez edemez.

:(

Nasil espriler olm bunlar hic mi birsey ogretemedim size :(

:(

Nasil espriler olm bunlar hic mi birsey ogretemedim size :(

Yavaş yavaş öğrenecez reis :(

-------------------Aykut---------------------

----Neill-------Emre------Servet---------Caner----

--------------------Topal-------------------------

--------------Ayhan------Elano------------------

---------Keita-------Gio--------Arda--------------

Neill ve Emre bozulmamalı bence ama Sağ bek yok.

Ugur var mis gibi.

Yavaş yavaş öğrenecez reis :(

-------------------Aykut---------------------

----Neill-------Emre------Servet---------Caner----

--------------------Topal-------------------------

--------------Ayhan------Elano------------------

---------Keita-------Gio--------Arda--------------

Neill ve Emre bozulmamalı bence ama Sağ bek yok.

Uğur'u niye çıkardın, Neill'ı neden sağ beke koydun ?

Geri
Üst Alt