Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Evet Ayhan..Kesinlikle AYhan. Ne gerek var yahu 2 metreden kendine gelen pası sektirmeden kontrol edemeyen adamı oynatmak varken fantazi aramaya.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

yazıklar olsun size 9 yıldır bu kulüpte belirli bir istikrarla oynayan ayhan ı hiçe saydıgınız için.şuan ayhan da elanoda formsuz.formsuz elanoyu 15 maçtır izliyoruz.acaba formsuz ayhana 15 maç müsade edip eski ayhan ı beklesek nasıl olur diyorum.ben formda ayhan bu elanodan 3 kat daha iyidir diyorum.formda elanoyu toplasanız 6-7 defa izlemişimdir.city de 2-3 maç bizde 1-2 maç brezilya da 2 maç.gerçi şuan takımda kimse iyi değil bunu elanoya yüklememek lazım ama hiç mi birşey yapmaz insan.uzun top atması için mi 8 milyon euro verildi bu adama

Aga Ayhanı taa BJK'de de izlerdim Gaziantep'te de izlerdim...Adam gelmiş 32 yaşına Eski Ayhan'ı beklemek yerine ben Eski Elano'yu beklemeyi tercih ederim en azından dönerse dönmesine değmiş olur senin Avrupa futboluyla aran iyi değil sanırım... Sen izlemedin bu adamın Avrupa'da ki maçlarını ben çok izledim.. Emin ol Ayhan falan sökmez yanında.. ;) Ayrıca ya bu takımda Hakan Ş. gitti... Hasan Ş. gitti.. o gitti bu gitti ölene kadar mı oynayacak bu adamlar ya... Yazıklar olsunmuş Aga Ayhan'ın form tutmayla alakası falan yok Ayhan kaç senedir aynı Ayhan 2 pas hatalı veriyor sadece... Ama bu sisteme uymuyor...

Ugur ve Hakan Balta´nin tamamen iyilesmesine cok sevindim.Hele Hakan Balta´nin iyilesmesine. Alternatifsiz tek futbolcu Hakan Balta kadromuzda. Gercek bir sol bekimizin olmamasindan dolayi. Ona cok ihtiyacimiz var Atletico macinda. Antalya macinda riske edilmesini istemiyorum. Atletico macina tam anlamiyla hazir sekilde ciksin.

elanonun kalitesini tartışmıyorum ama ayhan ı da bir çırpıda çöpe atmak ayıptır. ilerde nokta santrafor olmaması elanoyu da etkiliyor elano uzun paslarla takımı iyi çıkarıyor o pasları ileride tutacak bir forvetimiz olsa baros gibi jo gibi elanonun yaptığı işler daha gözle görülür olurdu.elano nun verimini arttırmak için onu biraz daha defansif olarak rahatlatmak lazım.topal ayhan ikilisi bunu rahatlıkla yapabilir.ayrıca ugur son idmana katılmamış eğer oynayabilecek durumdaysa oynasın eğer yoksa da serveti onbire koyup kayseri macında basarılı olan emre g neill ikilisini bozmamasından yanayım.eğer sakatsa o bölgeye ne kadar sevmesem de barış özbek çekilebilir.

elanonun kalitesini tartışmıyorum ama ayhan ı da bir çırpıda çöpe atmak ayıptır. ilerde nokta santrafor olmaması elanoyu da etkiliyor elano uzun paslarla takımı iyi çıkarıyor o pasları ileride tutacak bir forvetimiz olsa baros gibi jo gibi elanonun yaptığı işler daha gözle görülür olurdu.elano nun verimini arttırmak için onu biraz daha defansif olarak rahatlatmak lazım.topal ayhan ikilisi bunu rahatlıkla yapabilir.ayrıca ugur son idmana katılmamış eğer oynayabilecek durumdaysa oynasın eğer yoksa da serveti onbire koyup kayseri macında basarılı olan emre g neill ikilisini bozmamasından yanayım.eğer sakatsa o bölgeye ne kadar sevmesem de barış özbek çekilebilir.

Ya Ayhan'ı kimse silip atmıyor ancak adam 32 yaşına gelmiş iyi oynasa bile 2 sene sonra bırakacak futbolu ayrıca Elano gibi iyi ve isabetli paslar veremediği için bu sistemde yeri yok... Önce geri değil ileri oynamasını öğrensin ondan sonra bu takıma giremiyorum diye şikayet etsin, edelim...

Ugur ve Hakan Balta takimla calismis

yavas yavas iyilesiyor sakatlar :D

siradaki sabri

Uğur ve Hakan balta'nın iyileşmesi iyi olmuş...Ama bence yarın uğur yedek kalsa iyi olur gerçekten çok kötü oynuyor zaten sezon sonuna kadar formunu arttıramazsa yollar ayrılmalı...

Uğur ve Hakan balta'nın iyileşmesi iyi olmuş...Ama bence yarın uğur yedek kalsa iyi olur gerçekten çok kötü oynuyor zaten sezon sonuna kadar formunu arttıramazsa yollar ayrılmalı...

hemen adamı gönderelim değil mi o kanyaspor maçı olmasaydı belki de takımın kaptanlarından olacaktı bu adam 2 sene top oynamadı lütfen unutmayalım

hemen adamı gönderelim değil mi o kanyaspor maçı olmasaydı belki de takımın kaptanlarından olacaktı bu adam 2 sene top oynamadı lütfen unutmayalım

Bizmi sakatladık uğuru? vefa borcumuzmu var? o zaman serkan çalık neden yollandı?

Bizmi sakatladık uğuru? vefa borcumuzmu var? o zaman serkan çalık neden yollandı?

biz sakatlamadık ama bizim sağlık kurulu durumu kötüleştirdi ayrıca serkan boş futbolcu değil şu an takımda oynayabilirdi gitmesi bence hataydı

uğuru da gönderdik harika...

Ugur iyi bir yedektir bu takimda. Göndermeye gerek yok. Ama katkilari konusunda hakli arkadaslar. Cok da yeterli degil Galatasaray gibi bir takim icin. Aydin da öyleydi, Zafer de öyleydi, Özgürcan da öyleydi, Cafercan da öyleydi. Sadece altyapidan ciktilar diye Galatasaray´da banko oynayacaklar diye bir kural yok. Galatasaray A takiminda oynamak klas ister. Bu klas ne yazik ki Ugur´da yok. Hicbir zaman da görmedim. Topu sürüsü, topun ayagina yakismasi vs.. Ümit Özat gibi, top ayagina hic yakismiyor..Kusura bakmayin

uğuru da gönderdik harika...

Galatasaray kimsenin babasinin takimi degil oynayan oynar oynamayan gider, ugur da böyle devam ederse ilk gideceklerden olur sezon sonu, birakin bu duygusalligi...

-------------------Aykut---------------------

----Neill-------Emre------Servet-------Hakan----

--------------------Topal-------------------------

--------------Sarp--------Elano------------------

---------Arda-------Keita-------Caner------------

leo

ugur neill emre hakan

sarp topal caner

elano keita arda

veya elano orta da keita sag kanatta ;)

-------------------Aykut---------------------

----Neill-------Emre------Servet-------Hakan----

--------------------Topal-------------------------

--------------Sarp--------Elano------------------

---------Arda-------Keita-------Caner------------

servetin yerine neill

neillin yerinede sabriyi koy bu kadro atletico madridi dagitir benden söylemesi :2_thumbs_up_-_anima

arti bide aykut yerine ufuk

2 sene top oynamadı ama bu senede çok kötü oynuyo. o zaman ne yapalım vefa diye bu haliyle 10 senemi oynatalım?

arkadaşlar hakan balta iyileştimi?

Geri
Üst Alt