Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Karamsar olmak gibi olmasın ama önümüzdeki haftada Avrupadan elenir, lige asılırız gibime geliyor.Dua edelimde sakatlar çabuk gelsin...Atletico antalyayada benzemez...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Yazıklar olsun ki. Şu keltoş öküze , kalas Sedat'a , genelev çocuğu Yalçın , Yırtık kondom çocuğu Necati'ye bu sevinci yaşattığınız için. Neyleyim kupasız Galatasaray'ı.

Sağlık olsun.

Bazı bölümlerde oyundan gayet memnundum ama bir takım şeyleri merak etmeden duramıyorum:

1.Arda'nın yaşı kaç?

2.Dos Santos'un rezil oyununa hiç bir tepki vermeyen,Keita'nın(ki ben kendisini çok severim) rezil ortalarına hiç aaaaa demeyen taraftar nasıl olurda Uğur'un en ufak ortasına söylenmeye başlar. Yazık.

Böyle oynadığımız sürece sonuçlar gelecektir gerçekten ilk 60 dakika oyundan zevk aldım yalnız dos santos yerıne orta sahaya harbuzi gibi bi adam alsaydık devre arası çok farkederdi,bugun şansta yanımızda değildi yoksa cok farklı bitebilirdi maç , madrid maçı için umutlandım bu akşam.

Cidden yazıklar olsun ya.

takım bir aydır top oynamıyor oyun yok birşey yok. ama futbolcular herhalde kendilerini içerden iyi oynadıklarını zannediyorlar.

Türkiye kupasını önemsemiyorsa futbolcu taraftar bıraksınlar oynamasınlar tutmasınlar Galatasarayı.

saga sola çıkıpta Trabzona ona buna başarılar demeyin. unutmayın tek Fenerbahçe rakipimiz degildir. herkes bizim rakipimizdir.

A.Madrid karşı korkuyorum acıkcası ama halen umutluyum ben. gün gelicek devran dönecek ama inşAllah geç kalmayız.

futbolcular aklını başını toplamalı. özelikle Arda gün geçtikçe kötüye gidiyor performansı düşüyor. sezon sonu gönderilmeli gencecik yaşında kendini bitircek. unutmasın ki her futbolcu kimse bu takımda Metin Oktay Hagi Hakan Şükür olamaz. o kadar kendilerini bişey sanmasınlar.

Ziraat Türkiye kupası defterini kapadık. Maç bittiğine göre ne desek ne yazsak boş. Zaten aşağı yukarı her maçtan sonra ayni şeyleri yazıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız umarım iyi olur ama kabul edelim ki gerçekten zor. Bu hafta lig maçımımızın olmaması iyi. Athletico Madrid maçı var. Necatiyi durduramadık belki Agueroyu durdururuz. Merak ettiğim bişey var bu forumda üzülenler kadar acıba oynayanlarda üzülüyormudur?

Necati yedi bizi be :)

Galatasaray orta alandan oyun üretemediği için, santafor da olmadığı için gol atamıyor... Bu kadar basit... Hakan Balta girince biraz toparlandı takım ama, rakip savunmayı dağıtacak santafor olmadığı için hücum oyuncuları pozisyonu şaşırıyor, orta alanda gerektiği desteği veremiyor. Zaten Sarp ve Topal oyunun büyük bölümünü katlettiler. Emre Çolak golü attı ama onun dışında aşırı güçsüz, bir çok atağı yedi. 2 gol yemeseydik elerdik ama dediğim gibi, orta saha oyun kuramadığı için, rakip güzel pozisyon alıyor.

Kewell ve Baros bu takımın ana 2 oyuncusu...

bence takım elinden geleni yaptı. Birçok pozisyona girdik. Tek kelimeyle şansızdık. Direkten dönen toplar, antalyanın girdiği 2 pozisyonun gol olması. Ayrıca sürekli zaman geçirmek için yere yatan antalyalılar, maçın sonuna kadar zaman geçiren ancak 93. dkda sarı kartı anca gören ömer, ve bütün bunlara prim tanıyan, maçın en az 10 dk uzaması gerekirken 5dkda bırakan, üstüne uzatmaların nerdeyse tamamında maçın durmasına rağmen 6.dkda maçı bitiren bir fener uşağı vardı... Ben takımımdan gayet memnun oldum bu maçta. sadece sarp bugün çok şansızdı ve çok top kaybetti.

antalyadan iki tane yiyen takım atletico maçında ne yapar bilmem,bi necatiyi durduramıyosun karşında sergio aguero diego forlan simao olacak veysel sedat olmayacak,yazık eskiden bu takımda hakan şükür necati ümit karan hasan kabze vardı 4 tane yerli santroforla ligin altını üstüne getiriyorduk ama şimdi gel görki bugün forvetimiz dos santos ve arda,osman tamburacı tutturmuş 4-6-0 diyordu al sana 0 forvet,fatih terimin dediği kadar var bu herif,şu takıma bu kadar ortasaha alınacağına bi yerli bi yabancı forvet alınsaydı bugün antalyayı gol manyağı yapardık,transfer isime göre değil ihtiyaca göre YAPILMALI!!! :mad::mad::mad:

Ben mutluyum açıkçası. Elendiğimiz için mutlu değilim, üzgünüm tabii ki ama oynanan oyuna bakarsanız mutluyum ben. İlk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı 2-2'ye kadar güzeldik, sonrasında çok iyi pozisyon bulup gene golü attık ama olmadı. Fakat unutulan birşey var ki bugün aşırı şanssızdık. Öyle böyle değil yani direkten kaç kere topumuz döndü, kaç kere pozisyonlar kaçırdık. Fakat benim elenmemiz umrumda bile değil. Takım Denizli maçından itibaren her maç az daha iyi oynaya oynaya gidiyordu, bu maçla bu devrenin en iyi oyununu ortaya koyduk bence. Böyle oynayalım benim itirazım yok ki bu oyunda bile sahada olmasına rağmen varlık gösteremeyen Keita,Arda,Gio vardı. Keita'yı takımın yarısı kabul ediyorduk, şu haliyle takımın yarısı böyle futbol oynuyor ise diğer yarısı forma girince nasıl oynarız düşündünüz mü ? Arda'da iyi oynarsa, Gio'da iyi oynarsa nasıl oynarız düşündünüz mü ?

Lütfen beyler takıma bu maçlık birşey demeyin. Yediğimiz gollerin biri duran top, diğeri kontraydı. 2 pozisyon verdik, birinde gol attılar, birinde son dakika atamadılar. Maçın da hakimi bizdik. Tek tek değerlendirme yaparsam uzun sürer ama bugün Elano lider gibiydi maç içinde futbolcuları da yönlendirdi, klas hareketlerini de yaptı son dakikalarda 5-6 kişiyi çalıma dizdi hatta, ilk golde onundu, 2.golde süper göğüs pası bıraktı. Hala bu adamı tartışan varsa birşey demiyorum ben. Bunun dışında Caner,Uğur,Mehmet felan güzeldi. Neill süper oynadı. Arda etkisizdi ve bilmiyorum bugün genelde takım pas yaparken çok yavaşlamadı, Arda orta sahada değildi bundan da olabilir yani. Arda bu haliyle zor dostum zor Kewell felan olsa 18'e zor alınır şu haliyle. Aynı şey Keita için de geçerli acilen form tutması lazım ona çok ihtiyacımız var...

Maç hakkında görüşlerim bu kadar, bu takım gitgide güzel oynuyor. Madrid maçına çok daha ümitliyim. Keita,Arda,Gio gerçek kimliklerini sahaya yansıtırsa, takım böyle oynarsa forvetsizde yeneriz biz Madrid'i. Bugün forvete de bağlamıyorum pek. O kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa kim forvet keşke olsa ? derdi ki ? Kimse. Ama bugün dediğim gibi şanssız günümüzdeydik. Olsun elendik ama Emre'yi yavaş yavaş kazanıyoruz. Rijkaard'a da teşekkür ediyorum Emre'yi Türk futboluna armağan ettiği için.

forvetsiligin getirdigi sonuclar bunlar normaldir

Cok Üzüldüm... :(

İyi oynadık kaybettik.Ama bazı oyuncular amatör gibi oynuyor dakika gelmiş 91 e patır kütür giren e.güngör rakibin arkası dönükken göz göre göre faul yapıyor isterse 90 dk müthiş oyna o hareketi yaptın mı sen de o zaman sorun var.Ordan top kornere gitti tam 2.5 dakika gitti.Necatinin bulduğu bir pozisyonda emre önünü açtı necati vurdu dışarı gitti top bir defans oyuncusu öyle durmaz.M.sarp golde sağolsun oralara kadar koştu ama siz olsanız necatinin arkasına mı önüne mi geçerdiniz.Arkasına geçmedi önüne geçmeye çalıştı.Uğur uçar önüne bir kişi geldiğinde çalım attığını hiç gördünüz mü ? vurur gibi yaptığı pozisyonu demiyorum önüne biri geçti mi sağ beksen çalım atıcaksın biraz.

Topu şişiremedik doğru düzgün son 5 dk.

Keitanın bu kadar rezalet oynama hakkı yok isterse 33 maç süper oynasın bu kadar rezalet oynanmaz ya.

Arda hiçbir şey yapmadı gol pası verdi diye iyi denmez.

Lucas-Elano-M.topal-Caner

Caner ne olursa olsun sağ beki sol bek yapsın ama caneri önde oynatsın

Arkadaşım Arda'nın suçu yok suç onu bu kadar şımartan biz taraftarlar ve yönetimde! Arda'ya kızma onun şu fiziğini görmüyor mu hocası? Zeybek gibi bu ne göbek! diye neden fırçalamıyor? Soyunsun ayna karşısında kendisinde bir sporcuya yakışan bir vücut görüyorsa aynen devam etsin.

Leo Franco bu takımın as kalecisidir.

Bu maçın kazancı herkesin as kalecinin Leo Franco olması konusunda fikir birliğine varması olmuştur.

Beğenmediğiniz Nonda olsa tur atlamıştık şimdi . Forvetsiz bırakanlar , Serveti forvete almak zorunda bırakanlar utansın

Bu kadro ile ilgili planlamaları yapan kişi Rijkaard'tır demek ki bir tane kadro mühendisi bulundururması gerekiyor Rijkaard'ın.

Yeni forvetimiz Servet. Guzel isler bekliyorum kendisinden.

Cem Sultan'ı hiç düşünmeyen hocamızı tebrik(!) ediyorum

Bugün maçın özeti Mustafa Sarp'tır.

Kotalı tekniğe sahip Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'ı aynı anda oynatırsa alacağı sonuç bu olur.

Arkadaşım Arda'nın suçu yok suç onu bu kadar şımartan biz taraftarlar ve yönetimde! Arda'ya kızma onun şu fiziğini görmüyor mu hocası? Zeybek gibi bu ne göbek! diye neden fırçalamıyor? Soyunsun ayna karşısında kendisinde bir sporcuya yakışan bir vücut görüyorsa aynen devam etsin.

Leo Franco bu takımın as kalecisidir.

Bu maçın kazancı herkesin as kalecinin Leo Franco olması konusunda fikir birliğine varması olmuştur.

Beğenmediğiniz Nonda olsa tur atlamıştık şimdi . Forvetsiz bırakanlar , Serveti forvete almak zorunda bırakanlar utansın

Bu kadro ile ilgili planlamaları yapan kişi Rijkaard'tır demek ki bir tane kadro mühendisi bulundururması gerekiyor Rijkaard'ın.

Yeni forvetimiz Servet. Guzel isler bekliyorum kendisinden.

Cem Sultan'ı hiç düşünmeyen hocamızı tebrik(!) ediyorum

Bugün maçın özeti Mustafa Sarp'tır.

Kotalı tekniğe sahip Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'ı aynı anda oynatırsa alacağı sonuç bu olur.

hicde güzel oynamadik,tam tersine rezalet oynadik.Ardanin kaptanligini alip Neil e versinler,zira takim icin hicbirsey yapmadi bugün,yaptigi asist bile günü kurtarmaz,sadece bu mac icin konusmuyorum,Ardadaki düsüs takima yansiyor.Halen topu oynuna sokabilecek bir adamimiz yokkken gitti Dos Santos u aldik ve Canerin önünü kapattik.

Bu arada madem H.Balta böyle oynayabiliyordu da,niye macera arayip sol bek H.Balta,önüne caneri koymaz bu Rijkaard onada sastim kaldim.

takimin iyilerini saymak yerine kötüleri yazayim daha kolay...

1-Keita

2-Dos Santos

3-Arda

4-M.Sarp

5-U.Ucar

Arkadaslar üzüntünüzü anliyorum..

ama gercekten eger Gercekleri görüp görmemezlikten gelseniz böyle cok üzülmezdiniz....

Acikcasi ben Üzülmüyorum, saadece böyle Kayseri gibi, Antalya gibi hatta Sivas gibi Takimlari konusturur oldugu icin Bu Takimin oynadigi Futboldan utaniyorum...

Antalyaspor´u eleyecegimiz aklimin ucundan dahi gecmedi. Yemin ediyorum...

Cünki Gercekler göz önünde. Görmemezlik yaparsak biz düsüse devam ederiz..

Sevindigim Nokta Rijkard´in bizde olmasi... Gelecek icin Ümitliyim.. Bu Sezon ise 2. olursak büyük basari olur..

Bu Takim´a iki taane üst düzey Önlibero gelmezse istediginiz kadar Yildiz alin bosuna.. Herzaman diyorum ve böyle devam ettikce hepde diyecegim...

Emre, Baroni, Ernst, Fink nasil isiriyor rakibi görüyorsunuz.. Oyunu nasil kuruyorlar görüyorsunuz.. En Önemlisi nasil Savasiyorlar, ruhlarini ortaya koyuyorlar görüyorsunuz...

Bizim Takim´da icten Savasan bir Sabri vardi o yuhlandi, bir Hasan Sas vardi o yuhlandi, bir Arda Turan vardi o Sinemle ne yapsak yarin hayali kurmakta...

Bir Elano getirdik adam akilli Pas Futbolu´nu yönetecek adam´i, Lincoln gibi gereksizlik yapmadi diye elestirildi üstelik 5-6 mac oynadiktan sonra...Bir Dos Santos getirdik daha 20 yasinda bir Cocuk. Yabanci bir Ülkeye gelmis daha 2 Hafta gecmeden harikalar yaratmasini bekliyorsunuz...

Acikcasi gercekler sudurki. Bu takim´da...

Mehmet Topal, Ayhan Akman, Mustafa Sarp(beceri kisitli), Servet Cetin, Aykut Ercetin, Caner Erkin, Ugur Ucar oldukca Dos Santos gibi, Elano gibi, Keita gibi, Kewell gibi, Baros gibi ve Joe gibi Yildizlari alirsiniz ama hic bir zaman 85 % verim dahi alamazsiniz...

Bu Takimin icten oynamasi icin Arda Turan ve Sabri Sarioglu sarttir...Bu ikisi olmazsa bu Takim hic bir zaman atesli oynayamaz...

Athletico madrid macina dogal yoldan bakin. Hayal Kurmayin. Yok efendim Avrupada baska maska oynuyormusuz hikayelerini geciniz. 8 oyuncusu eksik olan, Veysel gibi Forvetle oynayan bir Antalyaspor´u eleyemiyorsan Forlan ve Aguero senin eline 4-5 taane atar gönderir. Iyi hos Athletico Formsuz dersiniz ama biz´de süper Formda degiliz.. Arka Arkaya 5 Pas cikaramiyoruz..

Kisacasi Bu Sezon bence cok beklentide olmayin yoksa bugünki gibi cok ama cok üzülürsünüz....

Bizi Antalya, Kayseri, Sivas gibi Takimlar´la muhattap eden Oyuncular´a yaziklar olsun...:o:o

Üzülmeyin arkadaslar, yeterki bu sezon ligde sampiyon olalim baska birsey istemiyorum.

Ts finalde feneri yener umarim. Fener kupayi alirsa bile abartilacak birsey yok. 30 yilda bir almis olur ))

Bugun aslinda cok tempolu ve baya da guzel oynadik.

Sabri-Neil-Servet-Hakan li defansla daha saglam bir defansimiz olur athletikoya karsi ve lig maclarda. Hakanin önünde formda olan Caner oynar yüzde yüz. Dos santos ve Keita hangisi formda ise onu oynatir Rijkaard. Elano hayatinin macini oynadi Galatasarayimizda bugun. Neil de iyi idi ama bazen cok abarti calimlkarini.

Sarp mutlka kesik yemeli. Baris mi Ayhan mi bilemicegim ama Sarp formda degil. Bugun bizi eleyen kisi Sarp idi. Adam hata yaptikca, gol kacirdikca o kadar heycan yapiyor ki, berbatlasiyor resmen...

Neyse uzatmadan sunu dicegim:

Madride karsi

--------leo----------

sabri-neil-servet-hakan

--baris---topal---caner

-keita----elano---arda-

Bu kadro ile cikarsak , mucadele gucu yuksek olan defansi baya saglam olan ve ofansta da kontrollu ve sakin oynarsak basarili olabilicegimiz bir mac olur. Yeterki bir beraberlikle dönelim Madridden.

Umarim futbolcular, taraftar, yönetim teknik ekibimiz hepimiz bu soku cabuk unuturuz ve .

Bu kadar gol kaçırılan maçta çok yazık oldu.Sonuna kadar hakettiğimiz maçı kendi elimizle verdik adamlara.

Öncelikle dos santos gelicek diye ortalığı inleten arkadaşlara selam olsun.Tam doğru bir iş yapmışken öyle bir hata yaptık ki herşeyin içine edildi.İki santraforla Baros dönene kadar idare edecekken çok lazım gibi elin sabisini başımıza musallat ettik.Bugün bi santraforumuz olsa 4 - 5 olacak maçta yine iyi gol attık.Allahaşkına Emre'nin santostan ne eksiği var? Hatta Emre'nin fazlası var Aydının santos tan ne eksiği var? Ama koca takımın santos geldi diye santraforu yok!!! Neymiş bir ay sonra form tutçakmış da seneye görcekmişiz falan filan... al işte bir kupa gitti haftaya da Atletico maçı var santraforsuz çıkılacak.Ama olsuuun dos santos daha form tutacak.

Oyuna Servetin girdiği an yapılan yanlışın kabul edildiği andı.Madem orda bu tarz bi adama ihtiyacımız vardı neden Nonda'yı gönderdik? Ondan sonra Hıncal bunu dedi Rıdvan şunu dedi fenerli medya bilmemne diyoruz. E adamlara malzemeyi kendimiz veriyoruz ondan sonra konuşunca kabahatli arıyoruz.

Orta sahamız yok.Biz rakip sahada oynadığımız zaman herşey çok güzel çünkü o zaman Sarp ile Topal'a ihtiyacımız yok.Savunmada da yeni ikili ile pek sıkıntı yaşadığımız söylenemez. Ama rakibin aldığı top direk bizim ceza sahasında,kaptığımız top ileriye 10 dakkada gidiyor. E kusura bakmayın ama böyle büyük takım orta sahası olmaz. Galatasaraya topçu olmuş adam ikinci golde topla kale arasına gireceğine hala kaleyi boş bırakıyor.

Bu kadar gol kaçırılan maçta çok yazık oldu.Sonuna kadar hakettiğimiz maçı kendi elimizle verdik adamlara.

Öncelikle dos santos gelicek diye ortalığı inleten arkadaşlara selam olsun.Tam doğru bir iş yapmışken öyle bir hata yaptık ki herşeyin içine edildi.İki santraforla Baros dönene kadar idare edecekken çok lazım gibi elin sabisini başımıza musallat ettik.Bugün bi santraforumuz olsa 4 - 5 olacak maçta yine iyi gol attık.Allahaşkına Emre'nin santostan ne eksiği var? Hatta Emre'nin fazlası var Aydının santos tan ne eksiği var? Ama koca takımın santos geldi diye santraforu yok!!! Neymiş bir ay sonra form tutçakmış da seneye görcekmişiz falan filan... al işte bir kupa gitti haftaya da Atletico maçı var santraforsuz çıkılacak.Ama olsuuun dos santos daha form tutacak.

Oyuna Servetin girdiği an yapılan yanlışın kabul edildiği andı.Madem orda bu tarz bi adama ihtiyacımız vardı neden Nonda'yı gönderdik? Ondan sonra Hıncal bunu dedi Rıdvan şunu dedi fenerli medya bilmemne diyoruz. E adamlara malzemeyi kendimiz veriyoruz ondan sonra konuşunca kabahatli arıyoruz.

Orta sahamız yok.Biz rakip sahada oynadığımız zaman herşey çok güzel çünkü o zaman Sarp ile Topal'a ihtiyacımız yok.Savunmada da yeni ikili ile pek sıkıntı yaşadığımız söylenemez. Ama rakibin aldığı top direk bizim ceza sahasında,kaptığımız top ileriye 10 dakkada gidiyor. E kusura bakmayın ama böyle büyük takım orta sahası olmaz. Galatasaraya topçu olmuş adam ikinci golde topla kale arasına gireceğine hala kaleyi boş bırakıyor.

Geri
Üst Alt