Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son
Arkadaslar üzüntünüzü anliyorum..
ama gercekten eger Gercekleri görüp görmemezlikten gelseniz böyle cok üzülmezdiniz....
Acikcasi ben Üzülmüyorum, saadece böyle Kayseri gibi, Antalya gibi hatta Sivas gibi Takimlari konusturur oldugu icin Bu Takimin oynadigi Futboldan utaniyorum...
Antalyaspor´u eleyecegimiz aklimin ucundan dahi gecmedi. Yemin ediyorum...
Cünki Gercekler göz önünde. Görmemezlik yaparsak biz düsüse devam ederiz..
Sevindigim Nokta Rijkard´in bizde olmasi... Gelecek icin Ümitliyim.. Bu Sezon ise 2. olursak büyük basari olur..
Bu Takim´a iki taane üst düzey Önlibero gelmezse istediginiz kadar Yildiz alin bosuna.. Herzaman diyorum ve böyle devam ettikce hepde diyecegim...
Emre, Baroni, Ernst, Fink nasil isiriyor rakibi görüyorsunuz.. Oyunu nasil kuruyorlar görüyorsunuz.. En Önemlisi nasil Savasiyorlar, ruhlarini ortaya koyuyorlar görüyorsunuz...
Bizim Takim´da icten Savasan bir Sabri vardi o yuhlandi, bir Hasan Sas vardi o yuhlandi, bir Arda Turan vardi o Sinemle ne yapsak yarin hayali kurmakta...
Bir Elano getirdik adam akilli Pas Futbolu´nu yönetecek adam´i, Lincoln gibi gereksizlik yapmadi diye elestirildi üstelik 5-6 mac oynadiktan sonra...Bir Dos Santos getirdik daha 20 yasinda bir Cocuk. Yabanci bir Ülkeye gelmis daha 2 Hafta gecmeden harikalar yaratmasini bekliyorsunuz...
Acikcasi gercekler sudurki. Bu takim´da...
Mehmet Topal, Ayhan Akman, Mustafa Sarp(beceri kisitli), Servet Cetin, Aykut Ercetin, Caner Erkin, Ugur Ucar oldukca Dos Santos gibi, Elano gibi, Keita gibi, Kewell gibi, Baros gibi ve Joe gibi Yildizlari alirsiniz ama hic bir zaman 85 % verim dahi alamazsiniz...
Bu Takimin icten oynamasi icin Arda Turan ve Sabri Sarioglu sarttir...Bu ikisi olmazsa bu Takim hic bir zaman atesli oynayamaz...
Athletico madrid macina dogal yoldan bakin. Hayal Kurmayin. Yok efendim Avrupada baska maska oynuyormusuz hikayelerini geciniz. 8 oyuncusu eksik olan, Veysel gibi Forvetle oynayan bir Antalyaspor´u eleyemiyorsan Forlan ve Aguero senin eline 4-5 taane atar gönderir. Iyi hos Athletico Formsuz dersiniz ama biz´de süper Formda degiliz.. Arka Arkaya 5 Pas cikaramiyoruz..
Kisacasi Bu Sezon bence cok beklentide olmayin yoksa bugünki gibi cok ama cok üzülürsünüz....
Bizi Antalya, Kayseri, Sivas gibi Takimlar´la muhattap eden Oyuncular´a yaziklar olsun...