Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Ziyaretçi Fener'liler, Fener en son ne zaman aldı Türkiye Kupası'nı hatırlamıyorum bir türlü :D

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Bu maçta bizim adımıza sevinilecek olay, Elanonun artık adaptasyon sürecini tamamlamak üzere olduğunu görmek oldu. Bu takımın ona ihtiyacı var. Ayrıca yediği iki golde de Aykut' un hatası olduğunu düşünmüyorum.

Sağlık olsun 2 top direkten döndü şanssızdık yine ne yapalım.

Ben herkesin daha sakin olmasını öneriyorum

sezon içinde kaybedilen maçlar olacaktır ki bunlarıda yaşıyoruz

Ben bu takımdan ümitliyim ve gelecek bizim düşüncesindeyim

Bu sene ön önemli olay ŞAMPİYON olmaktır.

Gerisi teferruat.

Arkadaşım Arda'nın suçu yok suç onu bu kadar şımartan biz taraftarlar ve yönetimde! Arda'ya kızma onun şu fiziğini görmüyor mu hocası? Zeybek gibisin bu ne göbek! diye neden fırçalamıyor? Soyunsun ayna karşısında kendisinde bir sporcuya yakışan bir vücut görüyorsa aynen devam etsin.

Bu maçın kazancı herkesin as kalecinin Leo Franco olması konusunda fikir birliğine varması olmuştur. Neill takımımızdaki tüm stoperlere bedel 40 metre kılçıksız uzun top gönderiyor, kafaya teslim gönderiyor şişirmiyor diğerleri gibi. Rijkaard oynamayı kesse şu defans dörtlüsüyle daha iyi olacak. Caner bu takımda kalmalı bence. Emre Çolak'ı Serdar Eyilik gibi umutlandırıp sezon sonu gönderecekse Rijkaard bize hiç izletipte bu yeteneği üzmesin bizleri.

Bu kadro ile ilgili planlamaları yapan kişi Rijkaard'tır demek ki bir tane kadro mühendisi bulundururması gerekiyor Rijkaard'ın.

Cem Sultan'ı hiç düşünmeyen hocamızı tebrik(!) ediyorum

Kotalı tekniğe sahip Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'ı aynı anda oynatırsa alacağı sonuç bu olur.

Mehmet ilk günden beri söylüyorum. Leo'yu en başından beri savunan 3-5 kişiden biriyim. "Süper kaleci" değildir !!! Ama bu takımın en iyi kalecisidir. Ufuk ne zamn çömezsliğini atıp daha atletik olucak o gün ben UFUK diyeceğim.

Yani bugüne has konuşmadım. Konuşmamda.

şu santos çıkıp 2 maçta şov yapıcak aklı kaçıcak milletin sonra. en büyük santos olucak o zaman.

geldiğinde ne kadar göklere çıkaran varsa, etkisiz olunca da yerin dibine sokmaya bayılan bir o kadar insan var.

en çok biz aldık bu kupayı millet, şansımız yoktu elendik. turu geçmek bizim hakkımızdı ama şanssızlık. Anlık duygularla saldırmayalım oyuncularımıza.

Dün Elano rezil, bugün kral, bugün Arda rezil, yarın Arda kral, sonra Keita... daha da gider bu. durum bi nefes alın

Takıma olan inancım sıfırlandı inanılmaz goller yiyoruz güreşçi Necatiden bu kadar gol yiyen takım Agüero'yu nasıl durdurur..

Agüroyu durdursak ileriki turlardaki rakipler ne olacak :(

Leo Franco Sabri Neill Servet Hakan değişmeden oynasın artık bir düzene otursun defansımız.

bencede necatının 2.gole kadar cok ıyıydık sansızdık ama anlyamadığım keitaya noldu ve cok guvendğim dos santos benı korkutmaya basldı

Arkadaşım Arda'nın suçu yok suç onu bu kadar şımartan biz taraftarlar ve yönetimde! Arda'ya kızma onun şu fiziğini görmüyor mu hocası? Zeybek gibi bu ne göbek! diye neden fırçalamıyor? Soyunsun ayna karşısında kendisinde bir sporcuya yakışan bir vücut görüyorsa aynen devam etsin.

Bu maçın kazancı herkesin as kalecinin Leo Franco olması konusunda fikir birliğine varması olmuştur.

Bu kadro ile ilgili planlamaları yapan kişi Rijkaard'tır demek ki bir tane kadro mühendisi bulundururması gerekiyor Rijkaard'ın.

Cem Sultan'ı hiç düşünmeyen hocamızı tebrik(!) ediyorum

Kotalı tekniğe sahip Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'ı aynı anda oynatırsa alacağı sonuç bu olur.

topal sarpın yanyana oynaması konusunda katılıyorum

Daha çok yolumuz var, bu takımın birçok eksiği var bide üstüne sakatlar eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu.Ama yinede biraz şansımız yanımızda olsaydı elerdik.

Atletico maçındada kaçınılmaz sona hazır edelim kendimizi ama unutmayalım hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz veya kaybedilmez.Atmosferi biraz daha farklı olacaktır ama elimizdeki malzeme sınırlı.Oradada sahaya çıkanların büyük bir gayret göstermesini bekliyorum.Sadece bizim için savaşsınlar...

Galatasaray türkiye kupasında bu kadar çabuk pes edecek takım değildi.Canımız saolsun...

aslinda neilli topalin yanina koysa rijkaard olmazmi aceba?

TOPAL---NEILL

----ELANO----

bence olur Neill ayaklarina cok hakim oyunuda geriden iyi kurabiliyor....

Bu maçta bizim adımıza sevinilecek olay, Elanonun artık adaptasyon sürecini tamamlamak üzere olduğunu görmek oldu. Bu takımın ona ihtiyacı var. Ayrıca yediği iki golde de Aykut' un hatası olduğunu düşünmüyorum.

Direklere adam koymamak kimin hatası? Orada en azından bir kişi olsa gol yemezdik!

Şampiyonluk yolunda omuzomuza

güçverir sizlere bu kutsal forma

geriye düşsende sakın yıkılma

ant içtik bu sene ŞAMPİYONLUĞA!

Sabri-Hakan Balta Atletico Maçında oynayacak.

Bence Atletico'yu geçeriz.

Bir hayal kuran arkadaş daha....

Geçeriz arkadaşım hem de üç beş tane atarak geçeriz..

forvette de servet ile mustafa sarp oynar i

Ah şu çıldın defansçılar:allaalla6vr::allaalla6vr:

belkide ilk yarı santos yerine emre çolak olsaydı daha iyi olurdu ama çokda önemli değil

bu gün baros oyunda olsaydı kesinlikle 2 tane gol atardı mustafa sarp necatiye golü resmen attırdı ve ardanın vuracağı topa vurdu gözlerime inanamadım

elano,emre çolak,caner günün iyilerindendi

nondanın ahı tuttu her zaman yazdım buraya kova gibi leo franco dururken nondayı niye göndeririz

Geri
Üst Alt