Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Bu mac bizim duzlugu cikma macimiz olucak. Fener bize darbeyi suan vuramiyorsa subat ayindan sonra hic vuramaz. Sakat oyuncularimiz bir duzelsin ozaman gorucek herkes top nasil oynanir.

Antalya macinda stadin dolu olmasiyla antalyayi darma duman ederiz, ben net skor bekliyorum 3-0 yada 3-1. bekle fener bekle

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

rijkard ülkesine gitmiş diye bi haber okudum tribündergide doğruluğu var mı bunun?

artık kazanmanın zamanı geldi zor bi döneme giriyoruz bu maç moral açısından da çok iyi olur

2-0 alacaz gibi geliyor.Hadi hayırlısı.

bizim icin yalcinada koyyyy cimbom koyyy cimbom koyyyyyyyy

Bu maçta ilk maçtan kalan bi stres var ve maç ASY'de 3-4 gollü galip geliriz diye düşünüyorum..

Bizim için yalçınada koyyy:evilsmile: :evilsmile:

-----------Aykut

uğur----emre---neill----caner

-----------topal------------

------mustafa---elano------

gio---------keita------arda

rijkaard şapkasını önüne koyup neeskensle birlikte neler kötü gittiğini sistem ve taktikte ne gibi yanlışlıklar yapıldığını çok iyi tartışıp bu konularda değişikliğe gitmesi gerekir.mustafa sarpın da bu maç dinlendirilmesi kanaatindeyim.kadrom

----------------Ufuk--------------

-Uğur-----Emre g---Neill------Caner

------Elano---Mtopal---Ayhan-----

-Santos-------Keita-----------Arda

rijkaard şapkasını önüne koyup neeskensle birlikte neler kötü gittiğini sistem ve taktikte ne gibi yanlışlıklar yapıldığını çok iyi tartışıp bu konularda değişikliğe gitmesi gerekir.mustafa sarpın da bu maç dinlendirilmesi kanaatindeyim.kadrom

Ufuk

Uğur Emre G Neill Caner

M.Topal

Elano Ayhan

Santos Keita Arda

Ayhan yerine emre çolak olsa daha iyi olmazmıydı? Saç baş yolmayalım istiyorum:)

Ayhan yerine emre çolak olsa daha iyi olmazmıydı? Saç baş yolmayalım istiyorum:)

Bu Ayhan'a ne oldu anlamış değilim:allaalla6vr:Bir ara gerçekten takımın en iyilerindendi.

Antalya'da baya eksik varmıs o yaratık oynamıcakmıs djehoua o yuzden söyle istekli arzulu takım görmek isterim

Ufuk(leo)---Ugur---emre---neill---caner---M.topal---Elano--arda--santos--colak--keita

==========leo============

baris===emre===neill====ugur=

==========sarp===========

=====elano=====arda=======

gio==================caner

==========keita===========

boyle cikalim antalyayi dagitalim

Keita ilerde olmuyor. Kayseride gördük 1 metreden kafa vuramadı. Defansı dağıtacak kadar yırtıcıda değil. teknik adam. İlerde oynayacak adam ya çok sert olacak ya çok hareketli. Gio hareketli o olabilir. Servet belki olabilir kalıbı sayesinde.

Aykut

Ugur-Neill-Servet-Caner

Elano-M.Topal-M.Sarp

Keita-Gio-Arda

Keita,Gio,Arda yer degiştirerek forvet hattında oynayacaklardır.

Emre Güngör son maçta çok güzel oynadı ama ben A.Madrid maçında Rijkaard'ın onu düşünecegini sanmıyorum,Emre Güngör bazen çok riskli ve tehlikeli hamleler yapıyor - her ne kadar son maçta bunların hepsi başarılı olsada Aguero ve Forlan karşısında ona güvenebilecegini sanmıyorum -

Hafta sonu maçımız olmadıgından dolayı bu maç A.Madrid maçının provası olacagını düşünuyorum.

Aykut

Ugur-Neill-Servet-Caner

Elano-M.Topal-M.Sarp

Keita-Gio-Arda

Keita,Gio,Arda yer degiştirerek forvet hattında oynayacaklardır.

Emre Güngör son maçta çok güzel oynadı ama ben A.Madrid maçında Rijkaard'ın onu düşünecegini sanmıyorum,Emre Güngör bazen çok riskli ve tehlikeli hamleler yapıyor - her ne kadar son maçta bunların hepsi başarılı olsada Aguero ve Forlan karşısında ona güvenebilecegini sanmıyorum -

Hafta sonu maçımız olmadıgından dolayı bu maç A.Madrid maçının provası olacagını düşünuyorum.

Öyle düşünürsen Servet de savunmada çok riskli bir futbolcudur.

gel bekliyoruz yalçın köpeği....

Antalya da çok istiyor maçı.Maça çok hızlı başlayıp onlara oynama şans tanımamamız lazım.

Çok stresli bir maç olacak. Sinirlerimize hakim olmamız lazım. Antalyalı futbolcuların kışkırtmalarına kapılmamız gerekir.

Arkadaşlar sakın küfürlü tezahurat yapmayalım.Bize saha kapatma olarak dönebilir.Şu günlerde takımın büyük desteğe ihtiyacı var bir de biz yalnız bırakmayalım takımı.Biraz sabır:)

Antalya'dan Kaleci Ömer'i hiç sevmiyorum.Çok çirkef adam..İleride Djhuaoa siyahi futbolcu vardı uzun kalıplı adam.Sakatmış galiba o.

Geri
Üst Alt