Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

franco

uğur neill emre güngör caner

barış m.topal elano

giovani keita arda

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Ayhan yerine emre çolak olsa daha iyi olmazmıydı? Saç baş yolmayalım istiyorum:)

antalyanın orta sahası çok sert.emre orada kaybolur bence ama oynarsa da karşı çıkmam.hakkını verir o formanın.

bu arada bu yalçın jo yu sakatlamamış o pozisyonda başkası varmış orda ayrıca caner e de sus seni sakatlarım gibi bir açıklaması olmamıs ben hiç sanmıyorum ki öyle bişe desin.stada gidecek arkadaşlar bir sürü küfür edecekler eminim eğer o lafları söylememişse yalçın öbür tarafta yeriniz olmayacak.

antalyanın orta sahası çok sert.emre orada kaybolur bence ama oynarsa da karşı çıkmam.hakkını verir o formanın.

bu arada bu yalçın jo yu sakatlamamış o pozisyonda başkası varmış orda ayrıca caner e de sus seni sakatlarım gibi bir açıklaması olmamıs ben hiç sanmıyorum ki öyle bişe desin.stada gidecek arkadaşlar bir sürü küfür edecekler eminim eğer o lafları söylememişse yalçın öbür tarafta yeriniz olmayacak.

Agzini kapatarak mactan sonra beraber cay icelim demedi ya. Öyle ya da böyle.

Yalcin´i güzelce sevecegiz

Maçı Bünyamin angutu yönetcekmiş.Bu hakem bu sene Arda'ya ve Galatasaray'a tam anlamıyla kafayı takmış durumda.Eğer maç beklendiği gibi gerilimli olursa yakar bu hakem bizi..

Ali Sami Yen'i full görmek 2-1'lik dezavanajı avantaja çevirebilir,ve ilk golü kesinlikle bizim bulmamız gerek.Zaten 1-0'a gelince fark artacaktır.Neresinden bakarsak bakalım zor bir maç olacak.

Bu maçı çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

çünkü;temiz bir zeminde oynuyacagız,ayrıca 3-0 lık sonuca rağmen bursa feneri eleyecek.

Evet bizim bu turu geçiceğimizden şüphem yok ama Bursa feneri geçemez bunuda belirteyim. Haa 3-1 bitseydi maç az bir umut olurdu. Bursa fener maçı tpik beraberlik maçıdır bizim maçta ise 1-0 lık bir sonuç bekliyorum.

Bu maci kesinlikle almamiz lazim turu gecmemiz lazim aksi taktirde fenerin önu acilir:)

elano, biraz maçın içinde olursa! kazanabiliriz.

elano

keita-----arda

santos bu dörtlü gününde olursa durdurabilecek defans hattı bu ülkeye gelmedi:D

İlk yarıda gol bulmak çok önemli bulacağımız erken bir golle farka götürebiliriz ama temkinli olmak gerekir 1-0 olsun tur bizim olsun.

55825408.png

uA-Karşı'nın yazısıdır.

Antalya maçı zor geçecek gibi.İnaşallah tur atlayan taraf oluruz.

Son iki maçta Elano'yu bir türlü anlamdım.O karlı Gaziantep maçında çok güzel oyun çıkardı,sonraki iki maçta doğru düzgün bir şey yapamadı.Artık Elano'nun sorumluluk alıp takımı yönlendirmesi gerekiyor.

Birde bir şey sorup sizlerin fikrini almak isterim. Galatasarayın A2 takımında oynayan golcü futbolcu A takımda düşünülemez mi? Lig ve kupa maçında forvetsiz çıkmaktansa en azından adı sanı,mevkisi forvet olan birisiyle çıkmak iyi değilmidir?

Antalyaspor cevap niteliğinde açıklamalar yaparak ateşle oynuyor bu statta kan çıkarsa sorumlusu Antalyaspordur :mad:

Hiçbir suçumuz olmamasına rağmen herkes bize karşı cephe almış gözüküyor. Fener medyası amacına ulaşıyor ancak Galatasaray bu oyunlara gelmez bunu da çarşamba gecesi herkese göstereceğiz.

İstersek dağıtırız antalyayı.

55825408.png

ben bile bazen korkuyorum bizim taraftardan :eek:

Şu resmi yapan taraftar profilindeki insanlar maça giderse daha çook olaylar çıkar.

bu maç olayı hakkediyor :D yalçına bol küfürlü antalya kalesine bol gollü bir maç olsun :)

Ceza almadan tepkimizi dile getirmeliyiz. Ama sahamiz kapatilirsa Galatasaray icin bu dönemde hic iyi olmaz. Zaten bir sürü olumsuzlukla mücadele ediyor takim, bide taraftar yalniz birakmasin. Cok sevdigimiz bu takima kendi ellerimizle zarar vermeyelim.Rakiplerimizin istedigi bu zaten. Taraftarimiz cok yaraticidir ve Yalcin´a en güzel cevabi ceza almayacak sekilde verecektir, vermeli. Hep beraber Sampiyon olabiliriz ama yalniz olamayiz.

Müthis destek verilmeli. Top Antalya´dayken inanilmaz bir ugultu kopmali. Stad inlemeli. Ama Antalya gibi, rakibimiz olmayan kücücük bir takim icin ceza almaya degmez. Taraftarlarimiz sakin olmali ve takimini 1. dakikadan son dakikaya kadar desteklemeli.

Küfür daha da hırslandırır oyuncuyu. Ayağına top gelince stad da yoğun bir ıslık olursa hiçbirşey yapamaz stresten.

Geri
Üst Alt