Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Gol atıyoruz top hemen kornere çıkıyor ve gol yiyoruz.Moraller çok bozuldu.Spikerler de GS Düşmanı zaten.Sinirime hakim olamıyorum.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Arda, Santos, Keita tel tel dökülüyorlar bugün.Çok zor olacak 2. yarı, bu futbolla turu geçmemiz zor.

tek bisey diyecegim

ELANO

Sol kanatan hep geliyoruz Ardayla Santos ve Keitanin oyuna hakimiyetini koymasi lazim bu boyle olmamali...

Uğur, Sarp ve Arda kötüler. Keita eskisi gibi değil. Caner savunmada çok hata yapıyor. Santos etkisiz.

Elano, Neill, Emre G. ve Topal güzel oynadılar. Kaleciye ben birşey demiyorum yediğimiz golde onunda hatası vardı. Beni en çok üzen Arda:(

Keita cikmazsa golü unutun,bencilligi ile ilk yariya damgasini vurdu.Bir tane pas attigini ,bir adam gecebildigini göremedim malesef.

Yahu şans yok bizde adamlar bi kornerden gol attı. Bizim iki top direkten döndü...

Şans olsa zaten adamların topu direkten dönüp necatinin önünde kalmazdı.

2. yarı dos Santos'suz başlamamız gerekiyor.

kotu oynamiyoruz ama 9 kisiyle bu kadar

arda ve gio kac top aldi bilmiorum

aldiklarini da zaten tepsiyle veriyorlar

yazik vallahi

rijkaardin en cok guvendigi iki adam boyle oynuyor adamda cildiriyor

Kesinlikle forvet eksikliğinden kaynaklanan bir problem. Sürekli o ikisi değişmeli oynuyor. buda oyunlarına yansıyor doğal olarak.

İlk yarıda anladımki Uğur'dan bize bek olmaz.Açıkcası umutsuzum bu maçtan.Elenecekmişiz gibime geliyor

Ben anlamıyorum.

Giovani'ye bir pas dahi atılmadı, nasıl oluyor bu iş anlamıyorum... Galatasaray'da sağ kanat yok, Sabri'nin en kısa zamanda dönmesi gerekiyor. Forvetsiz Galatasaray istediği topu oynayamıyor, orta sahada Topal ve Sarp gibi yetenekleri sınırlı adamlara kaldığınız içinde oyun açılamıyor... Arda'nın daha ortaya çekilmesi fark yaratabilir... Keita'da rakibi dağıtan santrafor olmadığı için gerekli etkiyi yapamıyor... Ama en çok takıldığım nokta, Giovani, çocuk sahada mı değil mi anlamak mümkün değil...

10 numara adam bu Neill.

elano ve caner çok iyi oynadı. Elano gerçekten iyiydi. keita çok kötü. santosu göremedim. uğur uçar çok ama çok rezil oynuyor. gel artık sabri

Forvet eksikliği çok bariz belli oluyor kale önünde adamımız yok bu şekilde gol atmamız çok zor!

Arda,Keita,Santos çok kötüler.Bu adamlar maçlara ağırlığını koyamayacaksa bizim ne farkımız kalır anadolu kulüplerinden?

Uğur'da çok kötü. Resmen duruyor yahu. Caner gibi ofansta müthiş olan bir oyuncuyu karşısında TSL'nin en kötü sağ beki olan Erhan karşısında kullanmıyoruz.

Elano ve Neil müthisler yalniz.

Ne oluyor yaaa :( bu futbola hic birsey olmaz .. kac mactir futbol yok

Uğuru çıkarr seveti al neil sağ kanatta oynasın Arda koçum ne oldu sana yaa ne bu hava umrundamı dunyaaaa............

Elano-Neill-Caner hariç birşey yapan yok.Orta sahada Topal çabalıyor okadar.

Arda-Santos-Keita diyecek kelime bulmak zor.

İşimiz zor gözüküyor.İşler hiç iyi gitmiyor bir de bunların üstüne 2 top direkten döndü.Adamların topu direkten dönüp oyuncunun önünde kaldı hayret.Şaşınlıklar içinde izliyorum maçı şans 2.yarı ile bizden gidip rakiplere kondu.

Geri
Üst Alt