Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Keita cikmazsa golü unutun,bencilligi ile ilk yariya damgasini vurdu.Bir tane pas attigini ,bir adam gecebildigini göremedim malesef.

şaka mısın renkdaş... Keita çıkana kadar 6 tane çıkması gereken adam var

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Elano´nun yanına kalıteli bir orta saha lazım hep söylerim bunu . Veriyoruz adamın yanına 3 tane kazmadan birini (Barış , Sarp , Ayhan) Sonra en yüksek verimi bekliyoruz . Xavi bile İniesta olmayınca nasıl düşüş yaşıyor performansında

Yahu şans yok bizde adamlar bi kornerden gol attı. Bizim iki top direkten döndü...

Şans olsa zaten adamların topu direkten dönüp necatinin önünde kalmazdı.

Yediğimiz gole kadar bence çok iyi oynuyorduk.Şans yok gerçekten.

Sol tarafından etkili oynamasının nedeni Elano ve Caner. Elano sol iç oynuyor, Sarp sağ iç. Caner iyi destek verdi hücuma. Uğur'da destek vermeli Keita'ya. Arda zaman zaman kendini kaybediyor orta sahaya geliyor. Neeskens kenardan eliyle işaret ediyor "ileri git" diye.

Şansımız yanımızda değil son zamanlarda.

klasikleşen mustafa sarpın kornerde adamını kaçırmasına çare bulalım artık yahu 1 değil 2 değil sürekli kaçırıyor adamını...

Sol taraf Hakan-Caner,sağ taraf Sabri-Keita olmalı.

gio ya sanki yasak var adam çizgiden 1 metre içeri girmiyo ataklarda. ah kewell ah. az daha bu adam için seni göndercektik. sağdan her ortada kewell içerde olurdu

elano ile neill süper bugün... arda,giovani,keita etkisizler. keita cok bencil

Şu duran toplara artık bir çözüm bulunması lazım.Artık bıktım duran toptan gol yemekten

Ben o kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Direkler yüzünden bu skor böyle.

Çok keyifli bir maç oluyor öncelikle. Galatasaray açısından bakarsak futbolcular istekli ve çok iyi oynuyoruz. Elano sol iç bölgesinde oynuyor ve inanılmaz süper futbol oynuyor gerçekten defansa yardımları, hücuma katkısı süper. Yeri orası diye dilimizde tüy bitti, umarım anlamışızdır artık. Bunun haricinde Arda pek etkili değil. Gio'da aynı şekilde ama Gio'ya birşey deme lüksüne sahip değilim 2. maçı ve ilk kez Sami Yen'e çıkıyor, mutlaka formunu yakalayacaktır ama bana çekingen geldi biraz. Korktu sanırım bu sakatlık haberlerinden.

Bunlar haricinde Uğur sakatlıktan sonraki en süper futbolunu oynuyor. Fizik olarak inanılmaz hiç bir şekilde yıkılmıyor, çok iyi top saklıyor, hücuma da destek veriyor. Çok beğendim kendisini...

Caner'de çok güzel oynuyor. Hele Neill tam bir lider, tam bir defans oyuncusu. İnanılmaz bir oyuncu. Şu son 5 senenin en iyi defans transferlerinden ve devre arasında bu fiyata böyle oyuncu... Gerçekten inanılmaz bir transfer Neill, nokta atış buna denir dedirtiyor insana. Emre'ye gelirsek o da çok iyi bugün, Neill ile süper ikili oluşturdular artık ayrılmazlar sanırım.

Ve Keita... Sağ kanat az kıpırdasa maçı koparacağız ama sağ kanatta Keita sıfır bugün. Eleştirmek istemiyorum ama çok formsuz gerçekten. Birşey de deme lüksüne sahip değilim Keita için bize yaşattırdıkları felan ortada, umarım 2.yarı çok daha iyi oynar...

Sonuç olarak ilk yarı çok iyi top oynadık. Kaleye şut çekmedi adamlar. Duran toptan gol yedik o kadar. Bu maç biz böyle oynarsak bizimdir elbet...

Uğur, Gio, Arda, Keita çok etkisiz. Hele Uğur, ne işe yarıyor biri bana söylesin... Sabri bile bin kat daha iyidir.. Gol yiyince bu takım hep böyle bozuluyor. Maçın başında çok iyiydik gol yiyince tak kesildiler. 2.yarı başında gol atarsak 2-3 gol daha atarız..

Elano adamımsın dostum.. Çok istekli oynuyor Elano. Neill'da çok iyi. Diğerleri sahada yok. Santos'a pas atılmıyor. Anlamış değilim..

Aman Arda, koçum Arda dedik ama kaç aydır sahada göremiyoruz kendisini.Toparlanması lazım, hem de bu maçın 2. yarısından başlamak üzere.

klasikleşen mustafa sarpın kornerde adamını kaçırmasına çare bulalım artık yahu 1 değil 2 değil sürekli kaçırıyor adamını...

KEsinlikle. Her defasında kaçırıyor,her defasında golu atan adamı onun tuttuğunu görünce bi anıyorum kendisini elimde olmadan.

Elano hep böyle oyna be!

Ben anlamıyorum.

Giovani'ye bir pas dahi atılmadı, nasıl oluyor bu iş anlamıyorum... Galatasaray'da sağ kanat yok, Sabri'nin en kısa zamanda dönmesi gerekiyor. Forvetsiz Galatasaray istediği topu oynayamıyor, orta sahada Topal ve Sarp gibi yetenekleri sınırlı adamlara kaldığınız içinde oyun açılamıyor... Arda'nın daha ortaya çekilmesi fark yaratabilir... Keita'da rakibi dağıtan santrafor olmadığı için gerekli etkiyi yapamıyor... Ama en çok takıldığım nokta, Giovani, çocuk sahada mı değil mi anlamak mümkün değil...

Atmıyorlar abi..

Kaç kere Arda Caner ve Mustafa Sarp musaitti, atsa çok tehlikeli olacaktı çıldırdım resmen..

Galatasaray'ın maalesef derin devleti ilk geldikleri zaman bazı transferlere böyle davranıyorlar, Elanoda da olmuştu..

Bu takimla buraya kadar, ne sansi arkadas, böyle maclari hep hafife aliyoruz ve hüsrana ugruyoruz, sans falan demeyin, elenecegimiz belliydi, nitekim elenmemize 45 dk kaldi, herkese gecmis olsun, yaziklar olsun böyle futbola

Nerdesin be the KİNG Baros. !!!

Geri
Üst Alt