Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Bu maçın özetini nerden bulabilirim?

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

neill i gordukten sonra bu lig super falan demiyorum

adam epl de ortalama bir defans oyuncusu

burada sanki yanindakiler 2. lig oyuncusu gibi kaliyo

gerke teknik, gerek oyun bilgisi gerek pozisyon bilgisi

arda epl de oynar diyodum ama kendi kendimi inandirmisim yok ole bisi

Direklere adam koymamak kimin hatası? Orada en azından bir kişi olsa gol yemezdik!

Yediğimiz 2 gole bak,bizim atamadığımız gollere bak.Son 2 maçtır yaşananlar bu kadar uzun süre devam etmez bence.Elbet girecek o top içeri.Buna rağmen 3 kere girdi ama yetmedi.

antalyadan nefret ediyorum başta şifon yalçın keltoş katil sedat adi herifler futbolu çirkinleştiren karaktersizler

seneye kesinlikle 10 numara bir kaleci ve önlibero alınmalı

sabri ve hakan takıma katılınca düzelcektir inanıyorum. sabri-keita hakan-caner eleriz madridi. inanıyorum takımıma

Spikeri beğendim!

o nasıl laf be! ; "İngiliz futbolunun bütün inceliklerini bilen Lucas..."

vay anam vay vay!

:D

O değil de bu Gio neci bir onu çözemedim. Emre'me kurban olsun.

Son maçlara oranla çok iyi oynadık. Neil'in hastası oldum. Yok böyle bir adam. Caner günden güne iyileşiyor. O direkten dönen, o gol olan şut nasıl bir şuttu. Keita yokları oynadı. Arda sonradan ağırlığını koydu daha fazlasına ihtiyacımız vardı. Mehmet pas yapamıyor kesinlikle. Mustafa hırsı dışında çok kötüydü Caner'e verdiği pas hariç. Emre Güngör'üde beğenmedim diyemem. Fakat adamlar atak yaparken adamla didişmesi çok amatörceydi. Uğur hakkında yorum yapabileceğimi sanmıyorum. Ama Servet bir tane güzel top indirdi. Hakan Balta'yı hala sevemiyorum neden?.. Elano sana söyleyeceğim tek söz canımsın.

Bir iki laf da Ömer ve Sedat'a. Bırakın şu topu gidin BKM atölyeye. Sizin gibi komik tiplere ihtiyaç var. Hem sülalenizinde kulakları rahat eder de çınlamaz bir süre.

Sonuç olarak benim için pek birşey ifade etmeyen bir maçlar silsilesiden sonunda kurtulduk çok şükür. Bugünkü oyunu çok beğendim. Canları sağolsun tüm aslanların.

Mehmet ilk günden beri söylüyorum. Leo'yu en başından beri savunan 3-5 kişiden biriyim. "Süper kaleci" değildir !!! Ama bu takımın en iyi kalecisidir. Ufuk ne zamn çömezsliğini atıp daha atletik olucak o gün ben UFUK diyeceğim.

Yani bugüne has konuşmadım. Konuşmamda.

Leo Franco tek çaremiz kalede önündeki defans dörtlüsüne alışmasına izin verse keşke Rijkaard! Tek ön libero ile oynamalıyız Türkiye liginde 2 ön libero ile yürümüyor bu işler.

O rahat geçeriz diyen arkadaşlar nerde,antalyaspordan mı çekiniyoruz diyenler...

Maçın yorumunu bizzat onlarda istiyorum,futboldan çok anlıyorlarmış gibi atıp tutuyorlar

şu maçta forvet olsa bende rahat geçeceiğimizi biliyorum,ama golcünün olmadığını bile bile fark atarız diyecek cürredi nerden buluyolar ,ona şaşırıyorum..

Atletico maçında Servet'i forvet oy-nat-ma-lı !

Kimse rahatsız etmiyor karşı savunmayı , oyun havası oynuyor defans.

neill i gordukten sonra bu lig super falan demiyorum

adam epl de ortalama bir defans oyuncusu

burada sanki yanindakiler 2. lig oyuncusu gibi kaliyo

gerke teknik, gerek oyun bilgisi gerek pozisyon bilgisi

arda epl de oynar diyodum ama kendi kendimi inandirmisim yok ole bisi

arda bu haliyle bu şutlarıyla epl de herhangi bir takımda 11 oynayamaz bence. göbek yapmış resmen

hiç sevmem böyle şeyleri kendimiz bişeyi becer:mad:emiyoz milletten umut bekliyoz

Umut filan degil, kardes. Kuslarin halini görmek için :D

Isterse Denizli bile alsin kupayi, John Benjamin bile dinlemez!

Nonda olsaydi diyenler Nonda Sarp'in kacirdigi golleri kacirsaydi ne olurdu acaba ?

Bu gidis iyi bir gidis degil malasef :(

Şerefsiz Yalçın Ayhan ilk maç Jo'yu sakatladı amacına ulaştı inek

Geri
Üst Alt