Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Mesleği için ter döken bir insanın arkasından böyle konuşman hiç hoş değil renkdaş..ikincisi necatiye oynamadın bizde diyemezsin..az maç kazandırmadı bize 104 maçta 72 gol gibi başarılı bir istatistiği vardı ayrıca..diğer önemli bir noktada SIRF HAKAN ŞÜKÜR ün FETHULLAHCI EGOLARI YÜZÜNDEN takımdan alevi oldugu için gönderildi necati.bunu ben kendim bizzat necatinin dayısından öğrendim aynı binada oturuyoruz dayısıyla çünkü ;)

Bravo renktas seni tebrik etmek isterim, arkadaslar sakin olalim lütfen, biliyorum hepimiz cok üzgünüz, bende cok üzgünüm ama benim üzgün olmamin nedeni bugün elenmemiz degil daha dogrusu sadece bu degil, bir zamanlar ASY yi kime dar etmedik ki?Milan mi? Leeds mi?Real mi?Juventus mu?Siradaki derdik hep ama bugün bir defa daha gördüm ki Cehennem diye adlandirilan Ali Sami Yen olmus Cennet rakiplere, Rakip gol atiyor, bizimkiler Sen varya Sen diyor, rakip bizi eliyor bizimkiler Nevizade geceleri degil, Acik konusmak gerekirse bizim takim senelerdir ne kadar kötüyse taraftarda o bicim Fiyasko, hayal kirikligi, bir zamanlar Paolo Maldini bana kimse Bu stad bugün 25.000 kisinin oldugunu anlatamaz diye bir cümle kurarark övmüstü bizi, bugün ise 25.000 degil 125.000 olsa ne fark eder, ninnilere devam Sen varya sen...Nevizade geceleri,iste en cok üzüldügüm konu ASY gibi bir mabedin ligin neredeyse en kolay deplasman olmasidir yoksa Türkiye Kupasi olsa ne olur olmasa ne olur...Cok üzgünüm cok, lütfen birbirimizi kirmayalim saglik olsun bu sezon artik bu takimla bitecek, yapacak birsey de yok...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Şimdi 2.yarıyıda izledim hakkaten takımın isteği herşeyden güzel,olabilir şanssızlık ama 2.ve 3.golümüz mükemmel hazırlanmış gerçekten,olsun destek olmalıyız,yalnız Neill'a bir kaç cümle etmek istiyorum,ben bu stoperi sırtımda taşırım abicim bu nasıl bir özgüven ve doğru oynamaktır helal olsun stoper bu işte,herşey var adamda,Santos'un zamana ihtiyacı var onu eleştirmiyorum,Hakan dönünce Caner sol önde oynamalı kesinlikle çok istekli ve diri,attığı golde müthişti,bu maçı unutmamız gerekiyor ama seyir olarak güzel maçtı,Antalyaspor'u tebrik etmek gerekir.

atleticoya karsi:

-----------LEO-------------

SABRI--EMRE--SERVET--BALTA

------TOPAL---NEILL--------

----------ELANO-------------

KEITA-----ARDA-------CANER

Türkiye kupasından elendik ya... hani önemsemiyoruz ya... biz şu kadar kere aldık alamayanlar düşünsün diyoruz ya...

Yazıklar olsun!!!

Açın da 17 Mayıs dvdsindeki Fatih Terim'in kupa finali maçı öncesi takıma yaptığı konuşmayı bi dinleyin!!!

Galatasaray tarihine bir kupa daha kazandırmak herkesin görevidir.Küçümseyene yazıklar olsun!!!

OLmadı OLmuyor Bazen topunda bizi sevmesi lazım

2 topumuz direkten dönüyor sadece M.Sarp bile 3 tane net pozisyon kaçırıyorsa yapıcak bişeyde pek fazla kalmıyor şans gerekli bazen

Antalyanın 2. golüne kadar kaç tane pozisyonu var 2 kere geldiler 2'side Gol oldu

Geçen seneki Sivas maçı geldi aklıma onlarda her türlü çirkefliği yapmışlardı

Hakemide kocaman tebrik ediyorum dünyada türk hakemleri kadar basiretsiz,kör,gördüğünü bile çalamayan çoğu zaman görmedi diye geçiştirilen başka hakemler varmı acaba?

1. dkdan itibaren ağırdan alıyorlardı 2. yarı bu çok daha açık belli oldu uzatmalarda Mehmet özdilek taç kullanmaya gelicek futbolcuya eliyle gelme işareti yapıyor yan hakem orta hakem 4. hakem hepsi uyuyor maç sadece 50 saniye uzuyor

Yıllardan beri 1 arpa boyu yol ilerleyemediğimiz o kadar açık belli oluyorki bazen

Bu böyle devam eder :) yarın Atleticoya eleniriz neyse UEFA'dan elenmemiz iyi oldu lig daha önemli çünkü şampiyon olursak Şamp.Lige gideriz diyecez :)

Sonra ligde 2.ci olucaz Şamp.ön eleme oynıcaz bir Rumen takımına elenicez,neyse önümüze bakalım UEFA'yı kazanmamız lazım yeni stadımızda diycez bu kısır döngü devam edecek duracak..

Kupadan elenmemiz bizim ne kadar güçsüz olduğumuzu gösteriyor bence,çünkü takım çabaladı ve turu kaybettik..

+1905.

her ne kadar kaçırılan gol varsada ortada atılan 3 gol var.tamam gol yenirde yan toplara kazmaca çıkıp sektirilen toplardan gol yenirse attığın gollerin esamesi okunmaz.kaleci güven vermiyosa takımına o takım karşılaşmaya 1-0 geride başlar.kazma kalecilerden kurtulmak istiyoruz artık.biri gidip biri geliyor.:mad:

Uefa ve Lig Şampiyonluğundan sonra üçüncü plandaki bir kupadan elenmek bana çok koymadı.

Bu maçta bireysel anlamda Elano ve Neill mükemmeldi.Bu moralle Madrid'e gitmeleri güzel olacak.

Yenilen ilk golde Mehmet Topal'ın oyun dışında olması kornerde adam paylaşımında sıkıntı yarattı ve bunu Antalya iyi değerlendirdi.2. golde sanırım Emre Çolak fiziki dezavantajı yüzünden topu kaptırdı,defans hazırlıksız yakalandı araya atılan toptada golü yedik.

Attığımız 3 gol ve bireysel anlamda oyuncularımızın bazılarının sivrilmesi sonucu güzel bir maç izlemiş olduk.Bireysel oyuncuların kabiliyetlerini takım oyunuyla birleştirebildiğimiz gün Barcelona olabiliriz.

Keita çok istekliydi ama formsuzdu.Bence önümüzdeki maçlarda en önemli kozlarımızdan biri olacak.Arda yine kötüydü.Elano çok iyiydi.Bu Şubat ayının sonunda Avrupa Ligi'ne devam ediyor olursak kolay kolay sırtımız yere gelmez.A.Madrid maçları sezonun en önemli maçları olacak..

Ne kaleciymiş be Aykut helal olsun . Hep kaleye geçsin ! Aykut,Keita ve Santos hariç bugün çok iyiydik bana göre .

Türkiye kupasından elendik ya... hani önemsemiyoruz ya... biz şu kadar kere aldık alamayanlar düşünsün diyoruz ya...

Yazıklar olsun!!!

Açın da 17 Mayıs dvdsindeki Fatih Terim'in kupa finali maçı öncesi takıma yaptığı konuşmayı bi dinleyin!!!

Galatasaray tarihine bir kupa daha kazandırmak herkesin görevidir.Küçümseyene yazıklar olsun!!!

Olabilir, Fatih Terim'in görüşüne saygı duymak lazım. Kişiyi bağlar.

Yazıklar olsun!!!

Bu kadar üzüntü bunun için zaten.Bu kadar mücadele de bunun içindi ama olmadı.

iyide rijkard ve elindeki oyuncular 10 sene duracağı garanti sanki elinde 2 senesini kaybetmeye razıyız geride kalan 8 yılda kazanacağız gibi bir hava var bu tarz yorum yapanlarda :rolleyes:

Önce 1 yıla dayanalımda sonra senin sorunu cevaplarım. Bugün Adnan Polat söyledi "tünelin ucundaki ışık gözüküyor ama bize zaman lazım o ışığa ulaşmak için 2 yıl lazım" dedi.

10 yıl demedim, dememde. Rijkaard ve birçok oyuncu bu takımda biz istediğimiz sürece 3-4 yıl kalırlar ki Rijkaard kalıcaktırda.

Ben Türkiye Kupası gittiği için üzgünüm ama takımıma inanıyorum çünkü çok yeni bir ekip heleki bugün oynayan ekip. Birçok yeni oyuncu vardı sahada. Arsenal 4 maçtır kazanamıyor ve son 2 maçını deplasmanda kaybetti. Ama hiçkimse çıkıp "rezalet ya da A.Madrid maçına çıkmasınlar" demiyorum, Arsene Wenger bile "umutluyum iyi işler yaptık" diyor. Ben bugün kötü oynadığımızı düşünmüyorum, rakibimiz Fener'inde iyiş oynadığını düşünmüyorum bunu Diyarbakır maçından 1 gün öncede "puan kaybetcekler" diyerek açıkladım. Bu ligde en güzel futbolu Trabzon oynuyor ama eksikleri var onlarında bizimde. Bunun içinde zaman lazım, sabır lazım.

Beni asıl korkutan iyi oynayıp kaybetmemiz..

Yedek kalecilerimiz Ufuk ve Aykut tam bir fiyasko 2 maçta Antalyada 4 gol yedik,3 tanesi Necati Ateş güreşçisinden

Bugün turu geçseydik diyebilir miydin acaba bunları ? Ayrıca geleceğin takımını istemiyorum ne demektir arkadaş biri bana açıklasın ya ! 2000 yılındaki o başarılar hemen mi geldi zannediyorsunuz ?

Ben bunları her zman diyorum ve haksız da sayılmam,10 seneden beri sürekli aynı laflar ,her başarısızlıktan sonra geleceğin takımın kuruyoruz,ama ben 2 sezon üst üste aynı kadroyla oynayan galatasaray son yıllarda hiç hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun?

artık büyük takım olmak istiyosan avrupada söz sahibi olmak istiyosan basacaksın parayı sadece para basmakla olmaz bizim yönetimin şu anda ki yaptığı gibi

şov için değil gerekli yerlere gerekli adamları alıcaksın gör bakalım takım nasıl oynar?

bu takım bugün kötü oynadığı için mi yenildi hayır neden yanlış transfer politikası yüzünden orta sahaya almazsan sağlam oyun okuyan ve kuran ön libero,almazsan kaliteli 2 forvet (biri sakatladığında,doğal birşeydir,diğeri oynasın diye) daha çok başarısız maçın ardından kendimizi geleceğin takımını kuruyoruz diye ümitlendiririz.

önce oyun felsefeni takıma koyarsın bütün futbolcuları mevkilerine göre ihtiyacına göre ,trübüne oynamdan ,şov yapmadan transfer edersin ,sonra başarıya ulaşırsın

bu iş bu kadar basit geleceğin takımı falan dı flandı geçin bunları,

ben senelerdir beklediğim galatsaray ı hemp bu safsatalar yüzünden izleyemnedim ve ben hep yıllarca böle bu akşam ki gibi hayal kıırklığına uğradım,

geçiniz....

konunun başında 3 atarız 5 atarız diyenler vardı :)

neyse forvetimiz yok diyecem, 3 gol atmışız.

sorun takım iyi oynamıyor, sorun bu.

orgnize olamıyoruz, ne savunma yapabiliyoruz ne hücum.

herkesin dilinde

"rijkaard bercelona'da iken de öyle olmulştu ilk sene böyle olur"

bilemiyoruz, bir muammaya doğru ilerliyoruz.

vaziyet bana hiç umut vermiyor

konunun başında 3 atarız 5 atarız diyenler vardı :)

neyse forvetimiz yok diyecem, 3 gol atmışız.

sorun takım iyi oynamıyor, sorun bu.

orgnize olamıyoruz, ne savunma yapabiliyoruz ne hücum.

herkesin dilinde

"rijkaard bercelona'da iken de öyle olmulştu ilk sene böyle olur"

bilemiyoruz, bir muammaya doğru ilerliyoruz.

vaziyet bana hiç umut vermiyor

Maçı izledin mi?

Yazıklar olsun!!!

Kupası küçümsemek kimsenin isteği olamaz fakat,bence çok önemli bir kupa değil,Lig ve Avrupa kulvarı daha önemli,olabilir bugün çok şanssızdık takımın tur için elinden geleni yaptığına inanıyorsan ki ben inandım o yüzden önemsemiyorum,amaç güzel futbol izlemek gerisi boş!

Bugün iyi mücadele ettik geçen hafta antalyadaki GALATASARAY'dan eser yoktu sahada.Gol vuruşlarında sıkıntı yaşadık ama olsun.Şahsen oyuncularımızın mücadelesini beğendim santrafor eksikliği hissettiğimiz aşikar bi durum.Bireysel olarak da Neill'in performansı bugün yine göz doldurdu.Hem defansta müdaheleleri hem de takımı hücuma çıkaran pasları çok başarılıydı.Bekte oynadığı zaman diliminde Caner'i değerlendirirsek defansif olarak yaptığı hatalara kızmıyorum çünkü mecburiyetten oynadı Frank hoca Hakan'ı riske atmak istemedi.Hücum kısmında ise Caner'i beğendim.Açığa geçtiğinde daha iyi oynadı yine tabi.Attığı golde de güzel bi vuruş yaptı.Keita ise ilk yarıdaki gibi değil ilerleyen zamanlarda kendisini bulacağını düşünüyorum.Emre Çolağa gelince Kaptan'ın pasında güzel bi vuruşla gol atarak başladı oyuna.Onun için iyi moral oldu ve devamında da güzel oyun sergiledi, zaman zaman çok şık paslar attı.Emre'nin golden sonra da Frank hocaya koşup sarılması da çok güzel bir görüntüydü bizler adına.Uzun lafın kısası bugün galip gelerek elendik.Ama oynanan oyun umut vericiydi.Bu takımı ilerleyen zamanlarda santrorla izlemek çok güzel olcak.Bu haftayı bay geçiyo olmamız avantaj.Umarım Atletico maçında Sabriyi sahada görürüz çünkü sağ kanadın onun dinamizmine ihtiyacı var.

Yazıklar olsun!!!

Ne yapalım sen söylede bilelim bizim zekamız yetmiyo,Rijkaard desen bizden beter?

Geri
Üst Alt