Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

iyi oynadik, kazandik, turu gecemedik. bukadar basit. hayatta her istedigin olmuyor iste. ama büyük takim isek cabuk toparlanmak lazim. madrid macinin telafisi yok.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Neill'in arkasındaki tribünden maç izlemek gerçekten zevkliydi, Elano ve Emre oyunda kaldığı süre boyunca Emre Çolak çok iyiydi. Caner'de vasatın üstünde bi performans gösterdi, FR'nin sisteminde oynaması gereken sol bek o ama defansif yönlerini güçlendirmesi gerek, en azından kademeye anlayışını geliştirmeli. Sarp'ı savunup da Elano'ya sallayanlar utandılar mı acaba biraz? Sarp yerine, forumda Sarp'ı savunan adamlardan hrhangi birini koysanız en az 5-2 biterdi maç. Hele bi pozisyon vardıki, kaleye yüzü dönük, 6pas içinden topu taca atacaktı nerdeyse. Bi sözüm de Aykut ve Ufuk'a güvenip Leo gitsin diyenlere, kornerden golü yedikten sonra direklere adam dikmeyi öğrendi, aaa pardon gençti de mi daha!!!, yiye yiye pişecek işte.

Takımın hücumları gayet güzeldi, rakip ceza alanın önünde yapılan paslaşmalar ve özellikle Caner'in attığı goldeki organizasyon, neden Nonda'nın gönderildiğini anlamak için yeterli bi sebep. Ama Baroş gibi hem topla hem de topsuz alanda süratli, zeki, ve etkili bi oyuncu bugün sahada olsaydı heralde bi düzine gol atardık :)

Yediğimiz ilk gol, dediğim gibi Aykut'un kornerde savunmayı organize etmemesinden kaynaklıydı, 2. gol ise, skoru 2-1 e getirdikten sonra bir an önce 3'ü bulmak istememizdendi.

Bi sözüm de UltAslan'a, yazık Galatasaray'ın en büyük taraftar örgütü sıfatına yakışmıyorlar. Stad dolu, tezahürat yapmak isteyen taraftar sayısı da hayli fazla, ama herkes kendince gırtlak patlatıyo, organizasyon sıfır. Yazıklar olsun. Bi an önce toparlnın ya da grup fesh edilip yeni bi oluşuma gidilsin.

Sonuç olarak, Kayseri maçında zaman zaman gördüğümüz Rijkaard futbolunu, bu maçta daha yoğun bi şekilde hissettik. Elenmemize aldanıp takıma, FR'ye sallayacak olanlar çıkarsın at gözlüklerini, çok güzel oluyoruz çok.

Kendimizi avutmaya gerek yok. Önemsiz kupa laflari bos, Galatasaray´in oyunculari Antalyaspor´u eze eze yenmeli herzaman. Müzeye de bir kupa daha eklemeli. Takimimiz böyle ruhsuz oynadigi müddetce hicbir basari yakalayamaz. Eskiden rugumuzla övünürdük. Savasirdik, mücadele ederdik. Ben böyle rahat oynayan bir takim hic izlemedim. Son maclari kastediyorum. 18 yasindaki cocuktan utansinlar biraz. Güvendigimiz futbolcular bi havalarda, bitmisler resmen. Arda´ya da cift sözüm var ama neyse. Yahu sen bu takimin kaptanisin, gencecik bir adamsin. En azindan bu takimi atesle ya. Kos mücadele et. Formsuz olabilirsin ama bu kadar rahat olamazsin.

Macin özeti: Ruhsuz oynadik. Mücadele etmedik.

Bir kere de takımının arkasında dur. Bu zamanlar destek zamanı, sabır zamanı öyle ümidini keserek, kötümser olarak bir 10 sene daha beklersin!

Ben Galatasaray ımın her zaman arkasındayım ,benim takımıma birşey dediğim yok ki

Benim sorunum yanlış tranfer politikası uygulayan yönetim ve Franktırr

Bu sonuç karşısında havalara mı uçama mı bekliyosun?

Pof pofçuluk mu yapayım başarı olduğunda övmek varsa yeniligide yermke te vardır..

300 kez almışız bu kupayı zaten,daha ne üzülüyonuz gardaşlar.

Bu maç bana umut verdi.

Savaşan bir takım gördüm.

Atletico'yu geçeceğimize de inanıyorum.

atleticoya karsi:

-----------LEO-------------

SABRI--EMRE--SERVET--BALTA

------TOPAL---NEILL--------

----------ELANO-------------

KEITA-----ARDA-------CANER

Bence neill yine defansta kalmalı arda forvet değilde elanonun yanında oynamalı.

emre veya santosta keitanın bölgesinde keitada forvette denenmeli.

Maçtan yeni geldim.

Yalçın Yalçın dedik ama Ömer denen şerefsiz itten vakit kalmadı Yalçın'a. Yalçın efendice topunu oynadı, fazla dikkat çekmedi. Ömer gerçekten ahlaksız birisi, benim gözümde sokaktaki köpekten hiçbir artısı yok. Maç içinde yaptıkları yetmezmiş gibi maçtan sonra tribünlerle dalga geçti, Ömer tünele gireceği zaman tribünler pet şişe yağırırken geçip dans etti, kancık kancık hareketler yaptı, en sonunda da kırıtarak tünele girdi. Aslında çok çok ağır yazarım ama bu sefer ceza yeriz, ayrıca yazdıklarım editlenir. Necati desen ayrı bir cins.

Bu sezon şu Anadolu takımlarına aciz düşmemiz kadar acı veren birşey yok.

Polis ayrı bir cins. Yok arkadaş bu ülkede ya bakan çocuğu olacaksın ya terörist olacaksın. Öylelerine gıkları çıkmaz hatta tatlı dille özür dilerler, yalarlar. Masum adamlara da dere tepe düz giderler, bütün günün acısını garibim insanlardan çıkarırlar. fenerli polisin biri gelmiş milleti haşlamaya kalkıyor, bir polisin yaptığı diğerini tutmuyor. Saçmalıkları görmeniz lazım. Belinde silah, üstünde üniforma olunca istediği herşeyi yapma yetkisine sahip olduklarını düşünüyorlar herhalde. Maçtan sonra fotoğraf çekiyorum gelmiş itip kakıyor, azarlıyor. Önce uyarırsın sonra gerekiyorsa şiddete başvurursun. Böyle rezil bir ülkede yaşıyoruz. Rezillik.

Yazılacak çok şey var ama ne desem boş.

Son olarak;

Neredesin Shabani ?

Mesleği için ter döken bir insanın arkasından böyle konuşman hiç hoş değil renkdaş..ikincisi necatiye oynamadın bizde diyemezsin..az maç kazandırmadı bize 104 maçta 72 gol gibi başarılı bir istatistiği vardı ayrıca..diğer önemli bir noktada SIRF HAKAN ŞÜKÜR ün FETHULLAHCI EGOLARI YÜZÜNDEN takımdan alevi oldugu için gönderildi necati.bunu ben kendim bizzat necatinin dayısından öğrendim aynı binada oturuyoruz dayısıyla çünkü ;)

Hasan Şaşta Alevidir..O neden kovulmadı..

Neill'in arkasındaki tribünden maç izlemek gerçekten zevkliydi, Elano ve Emre oyunda kaldığı süre boyunca Emre Çolak çok iyiydi. Caner'de vasatın üstünde bi performans gösterdi, FR'nin sisteminde oynaması gereken sol bek o ama defansif yönlerini güçlendirmesi gerek, en azından kademeye anlayışını geliştirmeli. Sarp'ı savunup da Elano'ya sallayanlar utandılar mı acaba biraz? Sarp yerine, forumda Sarp'ı savunan adamlardan hrhangi birini koysanız en az 5-2 biterdi maç. Hele bi pozisyon vardıki, kaleye yüzü dönük, 6pas içinden topu taca atacaktı nerdeyse. Bi sözüm de Aykut ve Ufuk'a güvenip Leo gitsin diyenlere, kornerden golü yedikten sonra direklere adam dikmeyi öğrendi, aaa pardon gençti de mi daha!!!, yiye yiye pişecek işte.

Takımın hücumları gayet güzeldi, rakip ceza alanın önünde yapılan paslaşmalar ve özellikle Caner'in attığı goldeki organizasyon, neden Nonda'nın gönderildiğini anlamak için yeterli bi sebep. Ama Baroş gibi hem topla hem de topsuz alanda süratli, zeki, ve etkili bi oyuncu bugün sahada olsaydı heralde bi düzine gol atardık :)

Yediğimiz ilk gol, dediğim gibi Aykut'un kornerde savunmayı organize etmemesinden kaynaklıydı, 2. gol ise, skoru 2-1 e getirdikten sonra bir an önce 3'ü bulmak istememizdendi.

Bi sözüm de UltAslan'a, yazık Galatasaray'ın en büyük taraftar örgütü sıfatına yakışmıyorlar. Stad dolu, tezahürat yapmak isteyen taraftar sayısı da hayli fazla, ama herkes kendince gırtlak patlatıyo, organizasyon sıfır. Yazıklar olsun. Bi an önce toparlnın ya da grup fesh edilip yeni bi oluşuma gidilsin.

Sonuç olarak, Kayseri maçında zaman zaman gördüğümüz Rijkaard futbolunu, bu maçta daha yoğun bi şekilde hissettik. Elenmemize aldanıp takıma, FR'ye sallayacak olanlar çıkarsın at gözlüklerini, çok güzel oluyoruz çok.

:mad:

Türkiye kupasından elendik ya... hani önemsemiyoruz ya... biz şu kadar kere aldık alamayanlar düşünsün diyoruz ya...

Yazıklar olsun!!!

Açın da 17 Mayıs dvdsindeki Fatih Terim'in kupa finali maçı öncesi takıma yaptığı konuşmayı bi dinleyin!!!

Galatasaray tarihine bir kupa daha kazandırmak herkesin görevidir.Küçümseyene yazıklar olsun!!!

katılıyorum kardeşim aynen !!! Galatasarayın Türkiyenin en çok kupa kazanan kulübü olduğu eskiden olsa bırakın anadolu takımlarına elenmesini Türkiye Kupasında finalin bir ayağına direkt galatasaray yazılırdı.

Önce 1 yıla dayanalımda sonra senin sorunu cevaplarım. Bugün Adnan Polat söyledi "tünelin ucundaki ışık gözüküyor ama bize zaman lazım o ışığa ulaşmak için 2 yıl lazım" dedi.

10 yıl demedim, dememde. Rijkaard ve birçok oyuncu bu takımda biz istediğimiz sürece 3-4 yıl kalırlar ki Rijkaard kalıcaktırda.

Ben Türkiye Kupası gittiği için üzgünüm ama takımıma inanıyorum çünkü çok yeni bir ekip heleki bugün oynayan ekip. Birçok yeni oyuncu vardı sahada. Arsenal 4 maçtır kazanamıyor ve son 2 maçını deplasmanda kaybetti. Ama hiçkimse çıkıp "rezalet ya da A.Madrid maçına çıkmasınlar" demiyorum, Arsene Wenger bile "umutluyum iyi işler yaptık" diyor. Ben bugün kötü oynadığımızı düşünmüyorum, rakibimiz Fener'inde iyiş oynadığını düşünmüyorum bunu Diyarbakır maçından 1 gün öncede "puan kaybetcekler" diyerek açıkladım. Bu ligde en güzel futbolu Trabzon oynuyor ama eksikleri var onlarında bizimde. Bunun içinde zaman lazım, sabır lazım.

iyide arsenalin oynadığı takımlar kim galatasarayın oynadığı kaybettiği takımlar kim.epl,deki tüm takımlar tsl,de sezon aşırı şampiyon olur.bugün 3-2 yenip ama elendiğimiz bir tothneam olsaydı hak verirdim sana ama antalya :)

Bir şeyi anlamıyorum.Bugün takım defansif anlamda goller dışında iyi gibiydi.Ama Galatasaray gibi bir takım 3'e 0 nasıl pozisyon veriyor eğer karşımızda Antalya değilde başka daha güçlü bir takım olsaydı bugün o golleri yemezdik.Korner atıyor rakip ön direkte bir adam bile yok.Defansta Neill topla çıkıyor,ama Sarp ve Topal Emre Güngör'ün ne işi var ileride.Bu gün ilk defa Barcelona gibi oynamaya çalıştık.Ve 3-2 kazanmamıza rağmen elendik.Bunun nedeni ise Barcelona gibi değilde Yunanistan Milli Takımı gibi oynamaya çalıştığımız ilk maçtı.

Ama sorunlar belli

1)Takımın tam anlamıyla santraforu yok.

2)Orta sahamız iyi top yapan oyunculardan kurulu değil,Elano dışında,Mehmet Topal 3 topun 2 si rakibe,Mustafa Sarp en iyi oynadığı maçta bile PANİK,kötü oynayınca hiç çekilmiyor,Ayhan önündeki topu dürtmekten aciz oldu(yaşı var),Barış'ı oynatsak pas yapmayı bilmiyor(Demekki 2.sorun ne Barış+Elano gibi bir adam lazım bize,)

3)BARCA'da bile Pique hucuma destek verse Puyol çıkmaz ileri,veya tam tersi,ve 2 bekten biri mutlaka geride kalır,ama bizde oyunda 2-1 öndeyken top kontrolü bizdeyken,defansın ortasınad oynayan 2 oyuncu birden üstelik 2 bekle hcuma çıkıyor,adamlar 3 uzun pasla(1.gole sebep olan korner,2.ci ofsayt olduğuna bizimkilerin bile inanamadığı 2 gol attı),NEİLL hucuma çıkarken uyarıyor savunmayı sen çıkma ben geliyorum diyor,ama bizimkiler ileri çıkıyor ailecek.

4)Bu günkü futbol hucum anlamında kaotik olsada hala hucm futbolunu bu şekli ile de oynamayı sevdiğini gösteren ama çok defansif zeka zaafiyeti gösteren bir takımdı,ve maalesef bu defansta oynayan oyuncuların biri haric oyun zekasının düşük oyunculardan kurulması 2 tane saçma gol yememizle neticelendi.

Ne TR Kupasıymış arkadaş.

Ankaraspor maçından kaynaklı hangi haftayı bay geçmek istersiniz diye sorsalar bütün Gs camiası bu haftasonunu isterdi.Takım Antalya'da kampa gircek ben Madrid'te güzel şeyler bekliyorum takımdan.

Bireysel anlamda Elano biraz kıpırdadı takımın hucüm gücü 3 kat arttı ama takım oyununu sergilediğimiz söylenemez.Takım oyununu bireysel kaliteyle bir birleştirebilirsek dünya korksun bizden.

Skor tabelasına bakan taraftarımızdan oynanan futbola bakmasını istiyorum bu seferde!

Ben Galatasaray ımın her zaman arkasındayım ,benim takımıma birşey dediğim yok ki

Benim sorunum yanlış tranfer politikası uygulayan yönetim ve Franktırr

Bu sonuç karşısında havalara mı uçama mı bekliyosun?

Pof pofçuluk mu yapayım başarı olduğunda övmek varsa yeniligide yermke te vardır..

İşte yermek yoktur, eleştirmek vardır. Taktiksel açıdan eleştirmek vardır. Bu takımda iş yoktur, bu takımdan birşey olmaz, 10 sene daha bir şey yapamayız demek yoktur.

Ayrıca Frank Rijkaard hata yapabilir ama transfer konusunda ve futbol bilgisinde Rijkaard senden benden herkesten her şeyi daha iyi bilir. Boşuna ahkam kesmeye gerek yok.

Necati´ye saymayin. Adam profesyonelce hareket etti. Gollerini atti ve turu kazandirdi takimina. Bu zihniyet yanlis. Eski takimina neden gol atmasin adam? Nerde görülmüs? Eski Necati´yi hatirlatiyor bu sezonki formu. Tebrik etmek lazim.

Maça giden arkadaşlar varsa merak ettiğim birşey var.Maç sonunu göremedim.Takıma protesto falan yoktu değil mi?

iyide arsenalin oynadığı takımlar kim galatasarayın oynadığı kaybettiği takımlar kim.epl,deki tüm takımlar tsl,de sezon aşırı şampiyon olur.bugün 3-2 yenip ama elendiğimiz bir tothneam olsaydı hak verirdim sana ama antalya :)

Ya off be insan ya. Sanki tutup rakipleri kıyasladım. Orada ne olursa olsun başarısızlıktır bu ama kimse abuk subuk isyan etmez diyorum sen gelmiş ligleri kıyasla diyorsun.

NOKTA.

Geri
Üst Alt