Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Necati efendi alevi olduğu için değil, sağda solda övüne övüne fenerbahçe formalı resimlerini dolaştırdığı için yollandı. Benim bildiğim bu.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Mac 5 dakika uzadi ama 2 dakika futbol oynandi bunu da konusmak gerekir.

Bu arada bugünün en büyük hayal kırıklığı,2-2 olduktan sonra golü atana kadar hiç bir şey yapmaya takatı kalmamış gibi umut kıran oyunculardı.Atletico maçında belki de son dakika da atılacak ya da yenilecek bir gol turu belirleyecekken böyle olmamamız lazım.Dİkkat

20 mactir samiyende mac kaybetmemisiz bu arada

deplasman sayilmaz diger takimlar icin haklisiniz:)

Bak bakalım o 20 maçtan kaçında kazanamamışız, kazanamadığımız maçların kaç tanesinde son 10 dakikada yediğimiz gollerle puan vermişiz saçma sapan takımlara?

Üzüldük hayal kirikligina ugradik mutlaka. Ama Galatasaray taraftarina yakisan simdi takimina destek cikmaktir. Yaninda olmaktir. TRT ses kisti mi bilmiyorum ama taraftarin sesini neredeyse hic duymadim desem yeridir.

Maçtan yeni geldim.

Gerçekten arzulu istekli bir oyun sergiledik. Performansımızdan memnunum.

Bizde bu kupadan çok var. :) Bu kupaya devam edip, daha fazla sakat vermenin gereği yok. :)

Bireysel olarakta Elano çok iyiydi. Neill ve Caner'de onu takip ettiler.

Son maçtada iddia etmiştim, yine ediyorum;

Gio'dan adam olmaz !

abicim adam akıllı yorumlar yazın necati alevi olduğu için takımdan kovuldu diye bir yorummu olur Adnan Polat'da alevi

dünya markası bir kulüpte dini inançlar hiç önemli değildir

Aynen..

Ya şu Necati kazmasından da 3 gol yedik ya ne kadar kolpa kalecilerimiz var ya Aykut ve Ufuk yedikleri goller gözümün önüne geliyor..

Direğin dibine adam koymazlar,kayıp topu alamazlar,kaleye 1 km/h hızlı giden topu yerler,çaprazdan gol yerler,uçmazlar :(

Keşke De Sanctisi alsaydık az çok birşeyler yapıyordu adam

evet yeni stada bu 3 kovadanda kurtularak bize uzun yıllar tecrübesiyle hizmet verebilecek bir kaleci bulabilmek dileğiyle:)

Ömer sana söylenecek çok şey var ama...

Bravo renktas seni tebrik etmek isterim, arkadaslar sakin olalim lütfen, biliyorum hepimiz cok üzgünüz, bende cok üzgünüm ama benim üzgün olmamin nedeni bugün elenmemiz degil daha dogrusu sadece bu degil, bir zamanlar ASY yi kime dar etmedik ki?Milan mi? Leeds mi?Real mi?Juventus mu?Siradaki derdik hep ama bugün bir defa daha gördüm ki Cehennem diye adlandirilan Ali Sami Yen olmus Cennet rakiplere, Rakip gol atiyor, bizimkiler Sen varya Sen diyor, rakip bizi eliyor bizimkiler Nevizade geceleri degil, Acik konusmak gerekirse bizim takim senelerdir ne kadar kötüyse taraftarda o bicim Fiyasko, hayal kirikligi, bir zamanlar Paolo Maldini bana kimse Bu stad bugün 25.000 kisinin oldugunu anlatamaz diye bir cümle kurarark övmüstü bizi, bugün ise 25.000 degil 125.000 olsa ne fark eder, ninnilere devam Sen varya sen...Nevizade geceleri,iste en cok üzüldügüm konu ASY gibi bir mabedin ligin neredeyse en kolay deplasman olmasidir yoksa Türkiye Kupasi olsa ne olur olmasa ne olur...Cok üzgünüm cok, lütfen birbirimizi kirmayalim saglik olsun bu sezon artik bu takimla bitecek, yapacak birsey de yok...

Kesinlikle haklısın,taraftarımız resmen stadda uyuyor.

Son 2 yıldan beri aynı marşlar aynı tempo,maç içinde maça katılma yok.

Ne bir doğru düzgün ıslık ne de alkış,eski ateşli seyirci rakipleri geren seyirci maalesef artık yok Samiyen de..

2-2 den kısa bir süre ssonra gol atabilseydik tur2u geçerdik ama takım bu gün çok koştu yoruldu hiç yenilmeyecek 2 gol yedik

Bak bakalım o 20 maçtan kaçında kazanamamışız, kazanamadığımız maçların kaç tanesinde son 10 dakikada yediğimiz gollerle puan vermişiz saçma sapan takımlara?

e yani

ne anlatmaya calistin

rakipler icin kolay bir deplasman ali sami yen diyen kimse komedidir benim gozumde

4 tane beraberlik var sanirim 16 galibiyet

000000000000000 yenilgi

yazmak icin yazmayin

Ne bir doğru düzgün ıslık ne de alkış,eski ateşli seyirci rakipleri geren seyirci maalesef artık yok Samiyen de..

Buyur gel stada,belki sen çözersin bu sorunları...

de sanctis in takımımızda olmasını isterdim. hırslı bi kaleciydi dünya kupasına gidebilmeyide çok istiyordu. bu senede ligde çok iyi. son 4 maçta 3 penaltı kurtardı. bence dünya kupasında kalede de santcis i görebiliriz buffon da bu kadar formsuzken

Gel sen yönet o zaman.

burayi okuyan antucalara öncelikle slmlarimi iletiyorum..

bize güleceginize kendinize bi bakin.. önce türkiye kupasini alin sonra gülün :D biz size 27 senedir gülüyoruz elendiginiz icin :D bi kerede siz gülün :D ama son gülen iyi güler :D ins. finale cikarsinizda yine fark yersiniz sonra utanirsiniz febesli oldugunuza :D

abi hala konusuyorlar anlamiyorum

deniyorum ama olmuyor:)

20 mac 16 galibiyet 4 beraberlik

ne deplasmani ne seyrcisi

deplasman seyirciyle olmuo bi tek

takimin aliskanligi ortam vesaire

seyirci gazi olmadan kazanamicaksa kazanmasin bu takim

ben akli basinda pas yapan takim istiyorum

seyirci barip cagirio dio deli danalar gibi kosturan takim degil

Bu antalyaspor kadar çamur bir takım ben görmedim....Adam gibi kazansalar tamam tek sözüm yok buna.Ama adam gibi oynamadılar.90 dakika ya kasaplık yaptılar ya da yerlerde yattılar.Ayıptır cidden ayıptır.Ama necati ye özel olarak değinmek istiyorum tek kelimeyle HELAL OLSUN.ADAM OYNADI.HIRS YAPMIŞ ASLANLAR GİBİ OYNAYIP GOLÜNÜ DE ATTI.SADECE ALKIŞLIYORUM NECO YU..

16 galibiyet 4 beraberlik.

1i sturm graz

1i manisa

1i ibb

diğerini hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt