Zadar Basketbol Turnuvası | 18-21 Eylül | NTVSpor

Hazırlık maçı tamam da takım kötü sinyaller veriyor. En çok da uzunlar berbat bir düzeyde. Nolan freni patlayan kamyon gibi. Ender ile birlikte bir türlü topu uzunlara veremiyorlar. Az sürede oynamasına rağmen Pocius'u beğendim. Jawai'yle yeniden sözleşme imzalattıranların ..... Erceg eski Erceg 1 gr değişmemiş. Ribaundlarda çok fena eziliyoruz. Savunma ribaundu bile alamıyoruz bunda Vou'nun payı çok büyük. Sinan milli takımdaki Sinan değil. Micov vasat ama şutları girmiyor. İlla iyi oynamanız için Arroyo falan mı olması gerek ??

Bu Ercege hiç güvenmiyorum. Ender Arslan canli bomba gibi. Herzaman öyleydi. Pocius bizim için en iyi oyuncu.

Benim sahada 5 im--- Arroyo---Sinan---Pocius---Micov----Furkan. En dengelisi bu. Micov 4 oynayabiliyor.

Bize pota altina ribaundcu ve atlet bir oyuncu iyi giderdi. En uygunu Dorseydi.

Son düzenleme:
Jawai, Erceg bildiğimiz gibi. iyi anlamda bir beklentim yok onlardan

Liderlik için yemeden 16 sayı atmamız lazım :)

Son hücumu kullanmadık averaj gerekiyor diye :D

10 sayı fark atıcaz diye 2 kere maçı uzattık 10 sayı fark yiyoruz :D ne gerek vardı 3ken son topu savunsaydık kaderimize mahkum olsaydık :D

Nate ve Vou yerine garanti bir 5 numara bulsak daha hayırlı olurdu sanki. Düşüncede birbirini tamamlayan iki parça yalnız Jawai şimdilik pek ümit vermiyor.

Jawai'nin fabrika ayarlarına dönmesi epey sürecek gibi duruyor. Furkan'a çok iş düşüyor. Ama en önemlisi bizim Ataman ve Arroyo'muz var. Bu arada Pocius da müthiş transfer. Adam 4 parmakla harikalar yaratıyor.

Takim komple yenilendi. Hic hazir degiliz su anda, zamanla düzelir.

Iyi bir kadromuz var, ancak Efes ve Ülker farkli kalitede kadro kurdular. Bunu da kabul etmek lazim.

Transferlere ragmen yine Arroyo´nun eline bakacagiz gibi görünüyor. Insallah Aslanlar gibi oynar Reis.

Pocius ve Sinan digerlerine göre daha hazir. Bu maçlarda iyi uyum saglanmali. Yalniz Furkanin süreleri artabilir. Şu oyuncu gubuna göre.

8-0'lık seriyle başladık. Nolan Smith 4 sayı 2 asist

Nolan Smith bu kadroda dışarda kalmaz gibi. Asist olarak da saha görüşü epey iyi

Faul kullandıktan sonra da fast break yemek ilginç tabii

Geri
Üst Alt