Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.925
- 12.858
- 2.538
Gonderin artik sunu. Bir ise yaradigi yok zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamıyorlar kısmında Okadar hakilisinki nasıl bir sözleşme yaptıysak artık.8.8 Euro /yıllık deniyor.%100 katiliyorum. Bunun tesadüf olmasi icin cok ama cok fazla örnegi var.
bunun aksine en iyi transferler de basinda ismi hic cikmamis aniden gelisen transferler oluyor nedense![]()
Almiyor degil alamiyorlar Bora. Ingilteredeki vergi mevzusu cok karisik. Oysa Crystal da ister Leicester de. Avrupa'nin diger top ülkeler bu maaslara zaten giremez. Almanya, Italya, Ispanya vs. kimse ödemez o maasi. Zaha tutsaydi cok daha farkli konusacaktik simdi ama olmadi. Bazen oyuncular bazi kulüplerle uyusmuyor iste. Bugün Süper Lig'de baska bir takima gitse belkide ligin en iyi oyunusu olacak bir tip.
Ayrica mevzu Zaha'nin tam form yakaladigi dönemde ilk 11'den kesilmesi oldu. Bunun nedenini kimse bilemez tabi evet muhtemelen takim icinde bir iletisim veya uyumsuzluk söz konusu olabilir.

Abi katiliyorum bende her dedigine zaten. Adam geldigi günden beri pek istekli bir görüntü vermedi. Hakli oldugu konu benim de belirttigim gibi tam form yakalamisken aniden 11'den kesilmesi oldu. Oysa ki ManU deplasmani veya TS deplasmaninda takimi tek basina sirtlamisti. Bir kac mac daha var aslinda o dönemde ama kesik yedi. Ondan sonra da olanlar oldu.Alamıyorlar kısmında Okadar hakilisinki nasıl bir sözleşme yaptıysak artık.8.8 Euro /yıllık deniyor.
Lafı eveleyip gevrlemryr gerek yok olayın özü takım içi huzursuzluk yarattı ve de çok şey yapmak isteyip yapamadı kendi kavgasını daima ön planda tuttu.Rahat olup çok daha farklı olabilirdi ama bunu kendisi istedi.Aldigi para nedeniylede büyük eleştiriliyor
Doğal degilmi?Kerem 1 milyona oynarken onun 9 a oynamasi Allah'tan vukumu?Soylermisin.Daha başka ne konu olabilir ki?
Manu deplasmanında nerde sırtladı yaw allah aşkınaAbi katiliyorum bende her dedigine zaten. Adam geldigi günden beri pek istekli bir görüntü vermedi. Hakli oldugu konu benim de belirttigim gibi tam form yakalamisken aniden 11'den kesilmesi oldu. Oysa ki ManU deplasmani veya TS deplasmaninda takimi tek basina sirtlamisti. Bir kac mac daha var aslinda o dönemde ama kesik yedi. Ondan sonra da olanlar oldu.
Bende Zaha'yi tutan biri degilim bu arada
Kerem de sırtladı o zamandostum lütfen sakin olManu deplasmanında nerde sırtladı yaw allah aşkınaKerem de sırtladı o zaman
10 sene önceki maç da değil ki hatırlamayıp tamam deyip geçelim.
Ts maçında iyiydi evt de forvetti, Icardiyi yedek bekletecek halimiz yok sağlamken. Ayrıca ts maçından sonra istanbulspor maçına da 11de başlayıp sahaya gübrelemişti zaten.
Ne bekliyoruz ki ver bonservisini uza de geç. Arap mı yapıyor ne yapıyor yapsın. Çok zorlarsa kadro dışı bırakıp futbol oynamıyorsun dersin 2 sene yatar vereceğimiz 2 senelik maaşa biz ölmeyiz. 2 senenin sonunda da artık hangi takımda gidip oynar kendisi bilir.
Taraftar bunun ayarlarıyla oynayıp tahrik etmeye devam etmeli. İstenmiyorsun kardeş defolup gider misin.
Haklısın ne diyim.Umarim dert olmaz tek isteğim o.Zaha+Oliviera.Abi katiliyorum bende her dedigine zaten. Adam geldigi günden beri pek istekli bir görüntü vermedi. Hakli oldugu konu benim de belirttigim gibi tam form yakalamisken aniden 11'den kesilmesi oldu. Oysa ki ManU deplasmani veya TS deplasmaninda takimi tek basina sirtlamisti. Bir kac mac daha var aslinda o dönemde ama kesik yedi. Ondan sonra da olanlar oldu.
Bende Zaha'yi tutan biri degilim bu arada
Önceki kimliği neydi bu arkadaşın?bu kemalettin