Forum ne kadar gaddar ya. İlk oynadığı maçtan itibaren maç merkezi yorumlarinda herkes takıma sovuyordu niye zahaya pas atmiyorlar, takım pas vermiyor zahaya diye. Kerem bey kusmesin diye İcardi mobing yapmadi mi zahaya? İftira vs diyeceksiniz ben biliyorum, bu sene sıcağı sıcağına örnek vereyim size gruplasmayla alakalı. Bats yeni geldiğinde hazırlık maçlarında Zaha ile verkaclarla bayaa uyumlu ve güzel maçlar çıkardı, herkes bambaşka zaha geliyor falan dedi. Aradan bir hafta geçmeden zaha kesik yedi haksız yere, icardi bats hakkında ilk 11 i zorluyor falan açıklaması yaptı, beraber foto paylaştı, batsuayi de zahayi takipten çıktı. Bu adama yapılan kimseye yapılmadı.
Kerem ve icardi kusmesin diye yenildi adam. Konu paraysa ve taraftar bundan şikayetçiyse son 7 aydır yürüyen ve zorla penaltiyla falan gol attırılan 10 milyon+ alan icardiye de yüklenmesi lazım. Toksiklikse keremi saha ortasına asmamiz lazim, sırtını icardiye dayayıp herkese ahkam kesiyor barışta dahil.
Okani saymıyorum, onun yaptıklarindan dolayi gözümde artık hoca bile değil. 3 milyon Euro alan bir eleman sadece. Oyuncu yeme fabrikası. Zaha omzuna alsa, kralsin dese oynatır.