Zaha İngiltere Yolcusu

Walkera çimleri yedirmeye devam eder

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hoca varken bu kadar yapamazdı ya.
Daha ayağının tozuyla taraftarca en çok sevilen marcaoyu maç icerisinde top kayiplariyla ve defansa gelmesiyle çıldırttı, bu konuda uyaran marcaoya sus işareti falan yapıp delirtti.Karşılıklı özür diletmek için terim basın onunde topladı ikisini, kerem sarilmadi bile. Gidene kadarda tavır yaptı. Hatırlayın o günleri. En iyi defans oyuncumuzdan 8 hafta mahrum kaldık bu herif yüzünden, sonra tepetaklak gitti o adamda.

Zaha İngiltere den hiç çıkmamış ve şampiyonluğu oynayan takımlarda çok fazla oynamamış bir oyuncu olduğundan yüksek maliyetini karşılayacak bir performans gösteremedi bu sebep ile maddi zarara uğramadan kurtulmak iyi olacak. Okan hoca içinde büyük bir sorun olmaya başlamıştı oynasada oynamasada. Visca, Trezuege tarzı onun aldığı paranın 1/3 üne hücum ve defansa daha fazla faydalı olacak oyuncu bulunabilir.

Yillarca hayran hayran izledim seni plde kral ama burda olmadi olmayacak gibide duruyor.Gidersen yolun acik olsun

Mevcut düzende Zaha'nın başarılı olma ihtimali düşük. Haliyle maliyetinden kurtulma ve hatta para kazandırma ihtimali varsa değerlendirilmeli.

Git gide yavaşlayacak ve elden çıkarılması zorlaşacak. Talipleri varken gönderilmesi makul. Florya'yı mal kaçırır gibi elden çıkarırken Zaha'ya yıllık 5 6 milyon verme lüksümüz yok.

Ts maçındaki gibi forvette değerlendirilebilirdi belki ama Icardi varken şans bulması zor. Yine de iyi katkı verdi, yolu açık olsun.

Ara ara biraz kıpırdansa da beklediğimizin 10'da 1'ini bulamadık (ben bulamadım en azından), bulabileceğimize de ben pek ihtimal vermiyorum. Yolu açık olsun kardeşimizin.

3lu forvette oynamadığı yada forvet bölgesinde oynamadığı sürece zaha dan kanat olmaz artık bu som 2 yıldır böyle, çalım atalım diye gereksiz iş yaptik

Kerem üzülmesin diye marcao mu gitti :asd:
Takımda huzuru varken adam 3-30 paraya oynuyordu, giki çıkmıyordu. 8 maç ceza aldığı sene o huzuru buldu mu Tuna? Gemileri yaktirana kadar mobbing uygulandı çete tarafından. O dönem kereme az sovmedigim için iyi biliyorum. Adam sırf kininden 3. lige transfer olmuş biri, tek güç aldığı nokta başkalarına olan kini. Toksik lafının tam karşılığı.

Takımda huzuru varken adam 3-30 paraya oynuyordu, giki çıkmıyordu. 8 maç ceza aldığı sene o huzuru buldu mu Tuna? Gemileri yaktirana kadar mobbing uygulandı çete tarafından. O dönem kereme az sovmedigim için iyi biliyorum. Adam sırf kininden 3. lige transfer olmuş biri, tek güç aldığı nokta başkalarına olan kini. Toksik lafının tam karşılığı.
ne yapıldı marcaoyu gemi yaktırılmış

o adam hep sorunlu bi tipti

Erden Timur batırdı demediniz mi ?

Sistememize uyanda adam varya sanki icardi bile ilk geldigi gibi değil depresyondaydi gerçi ondandir unuttum .d

Geri
Üst Alt