Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Satisina onay verenler ona gore planlama yapmislardir diye dusunuyorum.

Soyledigin handikapa ragmen plansiz okey demek icin Gerizekali olmak lazim
gerekli şartlar sağlanıyor o zaman..

Kerem anladığım kadarıyla Barışla arası bozuk, zahayla iyi değil. Abdül bi ara gol sevincinde bu olaylar top yaparken harry potter sevinci yapmıştı. Sanki barışa diktiği toplardan sonra barışla sözlü tartıştığı bir sekans vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Gruplaşma olmuş olma olasılığı bayaa yüksek gibi. İcardi-Kerem-Abdül bi tarafta, Zaha-Barış vs bi tarafta gibi bir durum var. Zahaya bi dönem bayaa pas atılmamıştı. Bunlar tamamen benim kıçımdan uydurduğum şeyler, ama kıçımın dayanağı yazılanlar ve maç izlerken ki gözlemlerim. Doğru olmama ihtimali yüksek :asd:

Apo gitsin bu arada
Bi daha satamayız kendi gibi atıl kalır

gerekli şartlar sağlanıyor o zaman..

Kerem anladığım kadarıyla Barışla arası bozuk, zahayla iyi değil. Abdül bi ara gol sevincinde bu olaylar top yaparken harry potter sevinci yapmıştı. Sanki barışa diktiği toplardan sonra barışla sözlü tartıştığı bir sekans vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Gruplaşma olmuş olma olasılığı bayaa yüksek gibi. İcardi-Kerem-Abdül bi tarafta, Zaha-Barış vs bi tarafta gibi bir durum var. Zahaya bi dönem bayaa pas atılmamıştı. Bunlar tamamen benim kıçımdan uydurduğum şeyler, ama kıçımın dayanağı yazılanlar ve maç izlerken ki gözlemlerim. Doğru olmama ihtimali yüksek :asd:
Keronun gitmek isteme sebebi tamamen oyundan alinma ve yedek baslama. Tahminim icardi gibi takilmak istiyor.

Apoyu bilemem, Zahayi hoca mac sonu aciklamasiyla gonderdi ztn.

Hoca kadroyla ilgili radikal kararlar almak zorunda yoksa ömrü uzun dgl bence.

Buda benim kicimin uydurduklari ahberdim :asd:

Kerem bakti ihale bana kalacak tekrar ayrilma karari aldi galiba

Madem öyle sacma bir planlama yapilacak asla komik rakamlara satilmamali oyuncular

Kerem 15 milyon
Zaha 10 milyon
Abdulkerim de 12 milyon

İyi bir yönetim olsa Normalde sene sonu bunlar zaten gönderilir yerleri dolduruldu.

Geri
Üst Alt