- 22 Ocak 2010
- 53.425
- 34.413
- 3.073
Apo neden gitmek istiyormuş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başımızda dursun olmasa apo yerine laporte isteyecem de dursun var![]()
Kuaförü tesislerden tartaklanarak kovulmuşApo neden gitmek istiyormuş?
gerekli şartlar sağlanıyor o zaman..Satisina onay verenler ona gore planlama yapmislardir diye dusunuyorum.
Soyledigin handikapa ragmen plansiz okey demek icin Gerizekali olmak lazim

Keronun gitmek isteme sebebi tamamen oyundan alinma ve yedek baslama. Tahminim icardi gibi takilmak istiyor.gerekli şartlar sağlanıyor o zaman..
Kerem anladığım kadarıyla Barışla arası bozuk, zahayla iyi değil. Abdül bi ara gol sevincinde bu olaylar top yaparken harry potter sevinci yapmıştı. Sanki barışa diktiği toplardan sonra barışla sözlü tartıştığı bir sekans vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Gruplaşma olmuş olma olasılığı bayaa yüksek gibi. İcardi-Kerem-Abdül bi tarafta, Zaha-Barış vs bi tarafta gibi bir durum var. Zahaya bi dönem bayaa pas atılmamıştı. Bunlar tamamen benim kıçımdan uydurduğum şeyler, ama kıçımın dayanağı yazılanlar ve maç izlerken ki gözlemlerim. Doğru olmama ihtimali yüksek![]()

Abdül-Yasin Özcan değişimine ne dersinZaha deh
Digerleri kalsin
Yasin stoperde zayif kalir bizim seviyemiz icin su anAbdül-Yasin Özcan değişimine ne dersin
Gördüm, Sanchez - Laporte inanılmaz olurdu bu arada euro24 ve guney america 24 ün en iyi iki stoperi GS mizde tam bir hayal ürünu dersin bakıncaRuyamda kurulan savunma hattini gordun demi?
Orta sahayi goremeden uyandim ama :d
arabistanda pertleşmemiş halen A klas seviyede.o yüzden elinde daha Nelsson ve Sanchez var ya.Yasin stoperde zayif kalir bizim seviyemiz icin su an
En azından top kaybımız azalır.Kerem giderse Yusuf u alırlar yerli diye