Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.567
- 6.807
- 2.493
Keremi vs çok haz etmem top kaybı konusunda da Yusuf ondan az değil bana göre ve temposuzEn azından top kaybımız azalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremi vs çok haz etmem top kaybı konusunda da Yusuf ondan az değil bana göre ve temposuzEn azından top kaybımız azalır.
Ben yusufu lilledeyken 34-35 yaşlarında sanıyordum, Burak gibi veteran olarak gitti sanıyordum. O zamanlar 24-25miş. Bir futbolcu nasıl böyle gevşek gevşek koşmadan oynarda lille gibi bir takıma gider diye hayret etmiştim. Keremden o derece soğudum düşün artıkKeremi vs çok haz etmem top kaybı konusunda da Yusuf ondan az değil bana göre ve temposuz
Yaklaşık 7 aydır düzelmiyor. Bu kalıptaki insanın toparlanmasını zor görüyorumApo dışında ikisi de gidebilir. Apo bir şekilde toparlar diye tahmin ediyorum. Sanchez - Apo tandemini bozmayalım.
3. Stoper en az 20 maca 11 cikaro yüzden elinde daha Nelsson ve Sanchez var ya.
zaha bedavayaZaha 5-10 arası satılabilir
Abdülkerim en az 10 milyon euro
Kerem en az 14 milyon euro
Aynı görüşteyim.Ben yusufu lilledeyken 34-35 yaşlarında sanıyordum, Burak gibi veteran olarak gitti sanıyordum. O zamanlar 24-25miş. Bir futbolcu nasıl böyle gevşek gevşek koşmadan oynarda lille gibi bir takıma gider diye hayret etmiştim. Keremden o derece soğudum düşün artık
Geçen sene Sanchez sakatlanana kadar iyilerdi diye hatırlıyorum. CL'yi biz bu tandemle oynamadık mı? Kötü de değillerdi. Orta sahasızlıktan gittik biz CL'de.sançez apo tandemi diye bi kavram var mı ki heis
geçtiğimiz sezon bizi şampiyon yapan adamlardan biri nelsın, ikinci devredeki performansıyla özellikle. sançez-nelson birlikte oynarken 1 2 gol anca yedik. kademe özürlü apo kağnısının oynadığı her maç rezil kepazeyiz geride, bi de köhn eklendi buna