Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Kerem’in gitme isteğini anlayamıyorum gittiği yerde bundan daha iyi oynama şansı yok. Üst düzey ligde bu kadar top kaybeden ismi asla uzun süre tutmazlar.

burada özellikle Avrupa maçlarında geçiş oynarken çok da faydalı oluyor. Kal bayrak adam ol, iki eleştiri gelecek diye niye moralini bozuyorsun.

Abdülkerim formu düşük de olsa satılmamalı asla. Gideceği yer zaten Arabistan. Emekli olmak mı istiyor bilmiyorum ama Avrupa şampiyonasında oynadım misyonum bitti dememeli.

Önümüzde 4. Yıldız var, Avrupa var 2 sene sonra Dünya Kupası var. Bunları hedefleyebilir.

Zaha konusunda bizde olma şansı bence çok düşük. Gönlüm kalmasını istese de Okan hoca’ya geçen sene tavırları vs hoş değildi. Okan Buruk sakin gibi görünüyor ama kinci bir insan. Takınca da böyle insanlar siler direkt. Bence baya intikam aldı.

Teknik direktör olarak yanlış yaptı o ayrı. O olgunlukta olup direkt göndermek istediğini söyleyebilirdi.
Keremin sorunu öz eleştiri yapmaması kaç senedir ben oldum havasında fakat hep geriye gidiyor haberi yok üstüne bahanesi de hazır

Sırf bu yüzden gönderilmeli he teklif varsa tabi ama sanmam

Keremin sorunu öz eleştiri yapmaması kaç senedir ben oldum havasında fakat hep geriye gidiyor haberi yok üstüne bahanesi de hazır

Sırf bu yüzden gönderilmeli he teklif varsa tabi ama sanmam
Ben oldum dediğini düşünmüyorum ama ben buyum diyor daha çok.

Bu kadar faydam oldu niye performansım da çok köyü değilken top kaybediyor vs eleştiri alıyorum vs.

Hasan Şaş hastalığı olarak görüyorum biraz. Burada daha iyisini yapcak motivasyonu kalmadı diye düşünüyor. Eleştiriyi o da kaldıramazdı.

bay buruk'un kare ası adamlar bile ayrılma peşinde inanılmaz!! Takım dağılmadan önce bize takımın aurasını değiştirecek, üniversite okutabilecek ve taktikleri sahaya zaha ile vermeyecek bir hoca lazım.

bay buruk'un kare ası adamlar bile ayrılma peşinde inanılmaz!! Takım dağılmadan önce bize takımın aurasını değiştirecek, üniversite okutabilecek ve taktikleri sahaya zaha ile vermeyecek bir hoca lazım.
İzlediğim.maclarda oyuna giren oyuncu sahaya girince genelde dizilişi arkadaslarina açıklıyor

Yerli siniri yok alsinlar 2 tane gurbetci altyapidan bir iki genc idare ederiz abdulkerime seneye kimse para vermez elimizde patlar adsm futbolu birakip boksa baslamis zaten
O alinan gençlere neler deniz peki mesela kahveden adam getirelim bunun kadar oynar denir mi denmez mi. Ya da sırtımda taşırım satilsin denir mi denmez mi

Zaha da 32 yaşına gelmiş, fizik olarakta düşüşe geçer iyice. 3e 5e bakmadan satmak lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem in ve abdulkerim in yerine yerli kim var hocam
Gurbetci gelecek vaadeden bir iki isim alsinlar madem adam satiyorlar ilkay bosta alsinlar
Altyapidan bir iki genc cikarsinlar scout ekibi var keremi nasil buldularsa bulsunlar yasin ozcani alsinlar sol stoperde oynuyor

Koca klup boksor abdulkerim ile trip atan Kereme mi kaldi gitmek isteyene bir saniye dur demem bonservisi getiren yallah gider

zaha'ya arabistan harici kimse bu paraları vermez. bir yere gideceğini düşünmüyorum ama keşke gitse. kerem de gidebilir sıkıntı yok. ama abdülkerim yerine biri alınmadan gönderilmemeli

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istemeyeni
azmetmeyecek olanı
takımdan kafada kopmuş olanı

zorlamaya gerek yok. uygun teklifi getirsinler - uğurlansınlar.

Abi zahaya teklif varsa satmamak için neyi bekliyoruz o maaş yükü üstüne bide bonservis alacağız rüya gibi

Gitmek isteyen herhangi bir oyuncu gidebilir, Boey için bile bunu söylemiştim Abdülkerim,Zaha veya Kerem için mi bunu söyleyemeyeceğiz?

Kulüpte ters giden şey çok, Apo’yla Kerem en azından başarılı olunacağına inansa gitmek istemezdi
Hazır şamp prestiji ekstra para yazıyorken kaçalım diye düşünüyorlar herhalde
Bu sezon bitimi değerlerinin düşeceğini düşünüyor olmalılar

Zaha'nın imza parası dahil yıllığı 5 milyon. Bizim gibi 2 3 sene içinde Uefa'lık olması muhtemel takım için büyük lüks ama bu iş bugüne bırakılacak iş mi? Saçma sapan işler.

Geri
Üst Alt