Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.315
- 5.135
- 673
Keremin sorunu öz eleştiri yapmaması kaç senedir ben oldum havasında fakat hep geriye gidiyor haberi yok üstüne bahanesi de hazırKerem’in gitme isteğini anlayamıyorum gittiği yerde bundan daha iyi oynama şansı yok. Üst düzey ligde bu kadar top kaybeden ismi asla uzun süre tutmazlar.
burada özellikle Avrupa maçlarında geçiş oynarken çok da faydalı oluyor. Kal bayrak adam ol, iki eleştiri gelecek diye niye moralini bozuyorsun.
Abdülkerim formu düşük de olsa satılmamalı asla. Gideceği yer zaten Arabistan. Emekli olmak mı istiyor bilmiyorum ama Avrupa şampiyonasında oynadım misyonum bitti dememeli.
Önümüzde 4. Yıldız var, Avrupa var 2 sene sonra Dünya Kupası var. Bunları hedefleyebilir.
Zaha konusunda bizde olma şansı bence çok düşük. Gönlüm kalmasını istese de Okan hoca’ya geçen sene tavırları vs hoş değildi. Okan Buruk sakin gibi görünüyor ama kinci bir insan. Takınca da böyle insanlar siler direkt. Bence baya intikam aldı.
Teknik direktör olarak yanlış yaptı o ayrı. O olgunlukta olup direkt göndermek istediğini söyleyebilirdi.
Sırf bu yüzden gönderilmeli he teklif varsa tabi ama sanmam