Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Zaha aldigi maasa gore faydasi cok dusuk takim hizini ve sertligine zarari var hemen satilmali

Kerem havalara girdi kendini cok buyuk topcu saniyor yeteneklerine ihanet eden bir arkadas
Sahada hali saha topcusu gibi davraniyor gonderin gitsin

Abdulkerim dususu basladi devamda edecektir
Direk satilsin
Kerem in ve abdulkerim in yerine yerli kim var hocam

Apo gitmemeli, yetli alacak emirhan vardı gitti, emin zaten gitti, sıkıntı olur.

Apo miye böyle atarlandı acaba ?

S.ktirmesinler menajerlerini lig bu hafta başlıyor nereye gidiyorsun bir ay önce yapsaydınız bu giderleri..

Kerem gitsin diğerleri kalsın.

Oğuz’u almamak da büyük hata oldu Barış-Oğuz yapıp keyfimize bakacaktık.

Zaha, hem oyun yapımıza uymadığı, hem de genel olarak diğer oyuncularla, ligle, ülkeyle uyuşmadığı için hep iğreti durdu takımda. Daha erken ayrılmasını umuyordum. Yunus' tan da beklentim düşük olduğu için Oğuz' un alınmasını çok istemiştim. Zaha kesin gitmeli. Hafife alınan Yusuf Sarı' nın makul bedelle alınmasını isterim; deli fişekgillerden olsa da takım oyununa yatkın biri.

Kerem ve Abdülkerim en çok sevdiğim oyuncularımız arasında, çok ciddi katkı verdiler. Ancak gitmek istedikleri doğru ise onlar da gidebilir.

Açıkçası Kerem' in yetenek sınırlarını zorlayarak sihirbazlık denemeleri yapmasından ve buna tepki gelince triplenmesinden ben de sıkıldım.

Abdülkerim sakatlık sonrası formunu bir türlü tutturamadı; normalde toparlayacağını umarak kalmasını isterim ama yaş 30 ve söylendiği gibi Arabistan' dan iyi bir teklif aldıysa ve değerlendirmek istiyorsa yolunu açmak gerekir. 6-7/10 bir yabancı stoper bulmak çok zor olmaz. Yasin de hem solbek, hem de stoper yedeği olarak alınmalı.

Futbolcuları taraftarın önüne atan bir hocan olursa normal bunlar.
Futbolcu iyi niyetli değilse? Hoca geçen maça kadar tek bir oyuncusunu topa atmadı. Oyuncular da kendilerine gelecekse gelsin gelmeyecekse de nereye istiyorlarsa gidebilirler...

Futbolcu iyi niyetli değilse? Hoca geçen maça kadar tek bir oyuncusunu topa atmadı. Oyuncular da kendilerine gelecekse gelsin gelmeyecekse de nereye istiyorlarsa gidebilirler...
hoca geçen maçta kimseyi taraftar önüne atmadı. çıktı bütün sorumluluk bende, özür dilerim dedi.

adama kaç gündür güreşçi ve aptal muamelesi yapıyor taraftar
Taraftar kendine baksın biraz da ya .pardon burası gs diyoruz ve ağzımıza geleni soyluyoruz unuttum . Takım iyi mi oynamış önemli olan sonuç diyoruz takim kötü mü oynamış önemli olan oyun diyoruz jelert doue nin 2 kati paraya alindi diyoruz . Hocaya hoca değil oyuncuya oyuncu değil diyoruz

hoca geçen maçta kimseyi taraftar önüne atmadı. çıktı bütün sorumluluk bende, özür dilerim dedi.
Atmadığını ben de biliyorum. Ama buralarda ben taktiği zaha ya söyledim o gitti yanlış bilgi verdi dedi diye taraftarın önüne atıldığını düşünen bir grup var. Onun için söylüyorum.

Kerem eğer giderse ağır hakaret edecem. Sezon bitti gidecem dedi kulüp aradı, bulamadı ona göre Oğuz transferi de şekillenmedi.

Ağustos ayı gelmiş yine gidecem diyorsa öyle kaptanlığa söverim. Triplere bak kocaman kulüple dalga geçiyor alsınlar şunu kaptanlıktan. Kaptan dediğinin duruşu olur yerli topçusun bir de

Kerem’in gitme isteğini anlayamıyorum gittiği yerde bundan daha iyi oynama şansı yok. Üst düzey ligde bu kadar top kaybeden ismi asla uzun süre tutmazlar.

burada özellikle Avrupa maçlarında geçiş oynarken çok da faydalı oluyor. Kal bayrak adam ol, iki eleştiri gelecek diye niye moralini bozuyorsun.

Abdülkerim formu düşük de olsa satılmamalı asla. Gideceği yer zaten Arabistan. Emekli olmak mı istiyor bilmiyorum ama Avrupa şampiyonasında oynadım misyonum bitti dememeli.

Önümüzde 4. Yıldız var, Avrupa var 2 sene sonra Dünya Kupası var. Bunları hedefleyebilir.

Zaha konusunda bizde olma şansı bence çok düşük. Gönlüm kalmasını istese de Okan hoca’ya geçen sene tavırları vs hoş değildi. Okan Buruk sakin gibi görünüyor ama kinci bir insan. Takınca da böyle insanlar siler direkt. Bence baya intikam aldı.

Teknik direktör olarak yanlış yaptı o ayrı. O olgunlukta olup direkt göndermek istediğini söyleyebilirdi.

1. Sırada Kerem hiç durmasın, hemen ardından Zaha. Apo'da çok istiyorsa kimseyi zorla tutmayız.

Hiçbiri gitmez transfer de beklemeyin he messi getirseler bile şu saatten sonra bu vasıfsızların istifasını isteyeceğim dursunuda urfalısıda yalancı metinide hepsi defolup giebilir rezil ettiler kulübü

Ulan cenabet herifler ne hale getirdiniz kulübü sizin yönetciliğinize sokayım ben

Geri
Üst Alt