Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Dün transfer toplantısı yapıldı. Ayrılacaklar ve hangi bölgelere transfer yapılacak konusunda konuşuldu. Toplantı öncesinde Zaha'nın menajeri ile görüşüldü ve kulüp bakmaya başladılar. Şu an teklif olmasa da daha önce ilgilenen kulüplerin hala ilgisi mevcut.

Sami Yen yan hesabından yazmış bunu.

Adülkerim mi

galatasaray-galatasaray-fenerbahçe.gif

Keremi vs çok haz etmem top kaybı konusunda da Yusuf ondan az değil bana göre ve temposuz
Ben yusufu lilledeyken 34-35 yaşlarında sanıyordum, Burak gibi veteran olarak gitti sanıyordum. O zamanlar 24-25miş. Bir futbolcu nasıl böyle gevşek gevşek koşmadan oynarda lille gibi bir takıma gider diye hayret etmiştim. Keremden o derece soğudum düşün artık

Üstüne Sanchezide satarlarsa ve Nelsson kalirsa net komik olur. Adam kalirsa artik zamli yeni sözlesme sart olur.

Gayet makul. Lakin soru şu; teklif var mı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yusufu lilledeyken 34-35 yaşlarında sanıyordum, Burak gibi veteran olarak gitti sanıyordum. O zamanlar 24-25miş. Bir futbolcu nasıl böyle gevşek gevşek koşmadan oynarda lille gibi bir takıma gider diye hayret etmiştim. Keremden o derece soğudum düşün artık
Aynı görüşteyim.

.................Muslera......
Jelert..Sanchez..Laporte..Alba
..............Torreira....Sara...........
Chiesa..........Depay.........Barış
......................İcardi...........

Loading 💫

sançez apo tandemi diye bi kavram var mı ki heis

geçtiğimiz sezon bizi şampiyon yapan adamlardan biri nelsın, ikinci devredeki performansıyla özellikle. sançez-nelson birlikte oynarken 1 2 gol anca yedik. kademe özürlü apo kağnısının oynadığı her maç rezil kepazeyiz geride, bi de köhn eklendi buna
Geçen sene Sanchez sakatlanana kadar iyilerdi diye hatırlıyorum. CL'yi biz bu tandemle oynamadık mı? Kötü de değillerdi. Orta sahasızlıktan gittik biz CL'de.

Stoper buluruz da bir tane yerli kanat bulmak zor yani. Dursun sana ne diyeyim adamı gidip alacaktın duruma göre en kötü zaha ziyech olası ayrılıklarında kalacaktı.

Şimdi yunusa güvenip kanat mı yapacağız kerem yerine, keremin çeyreği kadar katkı verme ihtimali yok.

Yerli oyuncuları göndermeye meraklı arkadaşlar yerlerini kimleri koyacak acaba ,yerli olarak iyice dar olacak kadromuz

Geri
Üst Alt