Zaha Sitem Etti: "Tuhaf şekilde Ocak ayından itibaren yedek kulübesinde oturtulmama ne dersiniz?"

En azından forvet yedeği olarak dusunulmeliydi..Sol açıkta bulduğu şansları iyi değerlendiremedi ki o mevkiide takımın 3 sezondur yükünü çeken kerem bile yedek kaldı bir süre sonra .
Viniciusa fazla tahammül ettik

ts maçında forvet başladı 2 golle aldı maçı, icardi sakat formsuz olduğu dönemde hiç kullanılmadı orda.
Zaha nın kullanımında sıkıntı vardı bence, adam kariyeri boyunca bir ayağı çizgiye basarak oynamaya alışmış ama artık yaşının gelmiş olduğu, yaşadığı sakatlıklar ile geldiği durumda o Zaha ve bu Zaha aynı değil. Artık o çizgiye bastığı zaman fırlayıp giden Zaha kalmadı üstüne üstlük Okan Hoca bekleri çizgiye açmak istediği zaman da Zaha ile sol bek çok üst üste biniyor

Diğer yandan bakıyorum merkeze indiğinde ManU maçında attığı gol, ligdeki attığı ilk gol Ankaragücü maçı, Kasımpaşa maçında attığı goller, Trabzon deplasmanında forvet olarak gösterdiği performans Galatasaray kariyerinde doğru işleri yaptığı anlara bakıyorum çoğunda ceza sahasının çaprazında veya merkezde yaptı bu işleri

Bu saatten sonra devam eder mi bilmiyorum ama kalırsa da faydalı olabileceğine inanıyorum

bos yapmıs

seni oynatacagız diye keremi kaybettik

Doğru söylüyor. Kerem'e gösterilen toleransın %1'i Zaha'ya gösterilmedi. Adam birkaç maç hariç, ilk 11 başladığı veya sonradan girdiği tüm maçlarda takıma hareketlilik getirdi. Son Fenerbahçe derbisinde bile Zaha girdikten sonra hücumda bir şeyler yapabilmeye başladık.

Beğenilmeyen ve süre verilmeyen haliyle ligde 9 gol, 3 asisti var.
asist kralı keremın yerıne alınması abesti

kerem seni sampiyon yapmıs tabi şans tanıcaksın

şampiyon olduk kulübün her yerinde kaos ve karmaşa zortladı.

Bence aksine Kerem sezona çok iyi girmişti Zaha gelince 10 numaraya kaydırıp Kerem'in tüm fabrika ayarlarını bozduk ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Bir önceki seneden Kerem-Icardi uyumu Zaha sevdası yüzünden hiç edildi hem Zaha'yı kaybettik hem Kerem''i kaybediyoruz.
bravo

Bence aksine Kerem sezona çok iyi girmişti Zaha gelince 10 numaraya kaydırıp Kerem'in tüm fabrika ayarlarını bozduk ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Bir önceki seneden Kerem-Icardi uyumu Zaha sevdası yüzünden hiç edildi hem Zaha'yı kaybettik hem Kerem''i kaybediyoruz.
Aynen katılıyorum. Zaha oynayacak diye 10 numaraya koyduk. Orada kötü oynayınca da tüm taraftar ana avrat dövmeye başlad. Sonu da malum.

Zaha ya gelince de kusura bakmasın 37 lik mertens herkesten forma kapıyorsa ki sezon başında düşünülmediği halde oturup kendinizi sorgulayacaksınız. Kalitesine söyleyecek sözüm yok ama kendini takımdan önde görüp de hocayla tartışıp takım arkadaşlarınla uyum sağlayamazsan yedekte oturursun. Crystal palace ın tek kralı olabilirsin ama Galatasaray ne yazık ki palace değil.

Oynadığın zaman dilimlerinde adamların içinden geçmeye çalışan bir tavır takındın. Yani premier ligde oynadığın topun 10/1’ini oynamadın. Çok küfür yersin diye yedek bıraktılar

Zaha'ya katılmıyorum. Haksızlığa uğradığını düşünmesine üzüldüm kendisine olan inancım biraz daha azaldı. Performansından memnun belli ki. Biz değiliz, bu oynadığın futbol bizim için yeterli değil.

press yok araya kacma yok pass yok

sadece ayagına top atıcan rastgele adamı gececekte kaleye vuracak

tff 1. lig bekine bile üstünlük kuramadı bu adam

Cok da haksiz degil, kereme hoca cok fazla sans verdi. Ve bekleneni alamadi Keremden, tabi burda zahanin da vurdum duymaz tavirlarida eklemek gerek, oda maclarda istenilen performansi veremedi bir kac mqc haric

Bu böyle apaçi gibi kulaklığı takıp pc başında ona buna laf yetiştiriyo sanırım

Gerek yoktu bu açıklamaya ha forvette daha fazla şans bulabilirdi özellikle sonradan girerek İcardi yerine zaman alabilirdi belki ama kendisi de iyi değildi. Bu tarz papaz oyuncu sevmem kendisini gönderirsek daha iyi olur bizim oyunumuza da uymadı. Her çiçek her toprakta olmuyor maalesef.

Ts-antep maçlarından sonraki dönem icin haklı. Orada maclari kazandırıp ipten aldı ödülü tripkolikoglunun yedeği olmak oldu.

Adam geçmek yok, pas yok orta yok, top kapma yok, çalım atmak yok, araya kaçmak yok, hız yok, pozitiflik yok. Anca sağa doğru kıvrıl şut at, geçicen o işi Zaha, top oynamadın bu sene. Epi topu 5 maç vardır iyi oynadığın, onu da oyna bir zahmet

Ben Zaha'dan sadece Barış Alper kadar oynamasını ve mücadele etmesini bekledim. Bu kadar. Topu kaptırıp kendini yere atmasını değil, dünyası başına yıkılmış gibi bakış atmasını değil, oynatılmadığı zaman trip atmasını, oyundan çıkınca garip tepkiler vermesini değil. İşini yapmasını bekledim, yapmadı. Bu kadar basit.

Bundan sonra kendi oyununa bakıp ben bu adam olamam diyip oynamak isterse dursun, yoksa İngiltere'ye mi dönüyor ne yapıyorsa yapsın. Ki ilkini yapmasının neredeyse sıfır ihtimal olduğu da ortada.

Zaha gereksiz ve yanlış bir cevap vermişte taraftara mı kaldı kimin gidip kimin kalacağı? Yönetim ne işe.yarıyor. oldu transferi de biz yapalım.

Geri
Üst Alt