Zaha'dan Bir Taraftara Cevap

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000092639.webp

Wilfried Zaha: "Bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylüyorsunuz. Dürüst olmak zorundayım beyler; Galatasaray'ın sahibi değilseniz, bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylemeyin. Birileri 'Galatasaray'ı bırak' dedi diye Galatasaray'ı mı bırakacağım?"

Wilfried Zaha: "Umarım önümüzdeki sezon iyi bir sezon olur. Haftaya antrenmanlar ve her şey yeniden başlayacak.

Evde olduğum zamanlarda oyun oynamak için rastgele birkaç kişi seçeceğim. İngilizce ve Türkçe bilen moderatörlere ihtiyacım var. Türkçeye de ihtiyacım var."

Wilfried Zaha: "Bana bir iyilik yapın ve Instagram'ıma gidip son gönderime indirilecek iyi oyunlar yazın. Çünkü çok fazla oyun var ama gerçekten iyi oyun yok.

FIFA oynamıyorum. Dürüst olmak gerekirse Valorant'ın ne olduğunu bilmiyorum. Ama bakacağım."

(Twitch)

Dursun Özbek'e mektup yazın sizi takmıyor Gamer Zaha.

Tam bir sıkıntılı hefir. Ergenlikten büyüme aşamasına geçişi tam gerçekleşmemiş sanki.

Evde olduğum zamanlarda oyun oynamak için rastgele birkaç kişi seçeceğim. İngilizce ve Türkçe bilen moderatörlere ihtiyacım var. Türkçeye de ihtiyacım var."​

Wilfried Zaha: "Bana bir iyilik yapın ve Instagram'ıma gidip son gönderime indirilecek iyi oyunlar yazın. Çünkü çok fazla oyun var ama gerçekten iyi oyun yok.

FIFA oynamıyorum. Dürüst olmak gerekirse Valorant'ın ne olduğunu bilmiyorum. Ama bakacağım."
Mühim açıklamalar.

Adamsa Diablo 2'ye gelir ben kasarım kendisini.

Adam haklı ama bu arkadaşın da tıpkı Kerem gibi duygusal yapıda olduğunu bu mesajlardan çıkarabiliriz sanırım. Cevap veriyorsan ciddiye alıyorsundur, ciddiye de alıyorsan etkileniyorsundur. Pozitif de olabilir bu durum ama bizim gibi toksik zihniyetli ülkelerde daha çok negatif olur. Engelle geç, senin bu eşşeklere cevap verme zorunluluğun yok.

Neden zahaya bu kadar yükleniliyor? tamam premier ligdeki zahayaı izlemedik ama adam gol ve asist katkısı verdi bayağı. Önümüzdeki sene umarım takımda kalır. İyi bir kamp dönemi geçirsin bide öyle görelim bakalım

Moderatöru olsam mi belki antrenmana falan girme şansım olur, futbolcularla tanisirdim😄

Gitmemeye diretiyor işte. Çünkü o parayı veren yoktur. Birde bundan bonservis kazancı hesaplayan insanlar var.

Vay be gençliğim aklıma geldi. Bu da bizim gibi oyun delisi çıktı. Abi sen Zaha'sın ya çık dışarı takıl biraz. Bu adamın sorunu antisosyal olması.

Benim çocuklar böyle olmasın diye çok uğraşıyorum.

Topluma mal olmuş insanların, hele ki topçuların sosyal medya üzerinden taraftarlar ile polemiğe girmesi çok saçma değil mi ya?

Sana sosyal medya üzerinden yazan insanlar Gslı bile olmayabilir. Aptal olabilir. Çoluk çocuk tayfa olabilir. Troll olabilir.

Yani ciddiye alıp da cevap vermek de ne bileyim...

Bu adama hep git mi yazıyorlar? Kal diyen yok mu chat kısmında ya. Destek yok mu hiç? Yayın açma mevzusundan dolayı iyice arası açılacak taraftar ile.

Eleştirdik ettik tamam. Kalırsa ki kalmak istiyor gibi, kazanmak zorundayız kendisini.

Tam nasıl oluyor bilmiyorum da Mod al yayına Zaha biraderim. Boş beleş yorumları engellesin.

Geri
Üst Alt