Zaha'dan Bir Taraftara Cevap

Sene başı kampı yapmadı. Sakatlandı. Yine de ritm tutmaya başlamıştı ki takımdan kesildi (Okan hocayı suçlamıyorum)

Bu sene daha bomba girecek sezona

Herkesi susturacak, herkes Zaha'yı konuşacak
Bir zahmet konuşalım.Aldığı para doğrultusunda yemeden içmeden kesilip onu konuşmamız zaten normal olanı da maalesef bu sene yaşayamadık.Ama sana tek katıldığım şey yaz idmanı yememiş olması.Bu konuda hemfikiriz.Bence tüm topçular yaz idmanı yemeli.Zaniolo , Chicaldau , Matthias Ross dahil.

Sosyal yaşamla etkileşim halinde olması iyi bir şey bence, kendini üstün görme yok herifte bayağı gelin muhabbet edelim kafasında.

Bu direkt + özelliktir, taraftar biraz el üstünde tutsa yanar bu herif.

içindenmi dışındanmı geçmeli bilemedim ama sabahtan beri Onyekurumu Zahamı F/P olarak düşünmeden yoruldum. Onyekuru 1M a oynuyordu Zaha maşallaha oynuyor. Kafamda deli deli sorular.bence bu kadar paraları saçmaktan ötürü saçma işler yapmıyormuyuz???
Onyekuru ile olan karsilastirmasini anlamadim onyekuru sadece ilk kiralık sezonunda bir seyler yapmıs 15 gol mu ne atmıstı

Sosyal yaşamla etkileşim halinde olması iyi bir şey bence, kendini üstün görme yok herifte bayağı gelin muhabbet edelim kafasında.

Bu direkt + özelliktir, taraftar biraz el üstünde tutsa yanar bu herif.
Yetenekli adam lakin yıllarca c.palace de oynadığı için anadolu takımı mantığı futbola alışmış artık. Büyük takımlarda bireysel değil takım futbolu oynanması gerektiğini ve takımın bir dişlisi olduğunu idrak etmesi lazım önce. O geniş alanları bulamaz çünkü bizde, bulsa bile artık yardırıp gidemiyor nedense

Onyekuru ile olan karsilastirmasini anlamadim onyekuru sadece ilk kiralık sezonunda bir seyler yapmıs 15 gol mu ne atmıstı
Sevgili Naci bende senin anlayamamanı anlayamadım. Onyekuru ve Zahaya F/P olarak baktım bu açık ve net.kaça almıssın ne vermiş onu irdeledim.Demem şu ki Onyekuru tarzı oyuncuyu alabilmiş olsa idik çok daha faydalı olabilirdi demek istedim.Eğer açık olmadı ise daha da açarım konuyu .Onyekuru'nun istatistiklerini aktarırım.özellikle Gomis ile birlikteliği mukemmel idi.

Birileri alıp bunu kahveye götürüp oralet filan içirsin. Kendine gelir. Kahve kültürümüze alıştırmak gerekir

Geri
Üst Alt