Zaha'dan Tepkili Mesaj!

Zaha sonuna kadar haklı, hazırlık maçlarında 11 oynat. Kupa maçında çat diye kes Kerem'i oynat. Hadi 11 başlatmadın Kerem çıktığında Zaha'yı al. Hadi almadın ne diye 15 dakika kala aldığın oyuncuya yok taktiği başka anlattı falan diyorsun. Sıçtı üstüne sıvadı. Şu mağlubiyetin tek sorumlusu sensin Okan hocam lamı cimi yok.

Zaha’yı hep eleştirdim futboluyla ilgili. Ama Okan cidden yönetemiyor takımını. Dalgalı denizde belli oldu ki gemisini yürütemiyor. Bunu futbolcuna yapmamalısın. Belli ki Okan’ın da kafası iyice karışmış.

Zaha’yı hep eleştirdim futboluyla ilgili. Ama Okan cidden yönetemiyor takımını. Dalgalı denizde belli oldu ki gemisini yürütemiyor. Bunu futbolcuna yapmamalısın. Belli ki Okan’ın da kafası iyice karışmış.
Okan bu zamana kadar takımı izinlerle ve erden timurun futbolculara özel ilgisi sayesinde yönetti

Hoca bugün kontrolü kaybetti bunda da en büyük etken ilk yarı ki performans. Zaten ilk yarı çok sinirli ve yerinde duramiyordu. Zahayi bende sevmiyorum ve gitmesini istiyorum ama bu maç zaha'dan başka olay vardı. Takım halinde berbattik ve parma maçı ve Beşiktaş maçları büyük sıkıntılar olduğunu gösterdi. Defans hattımız inanailmaz sorunlu görünüyor, orta sahada torreirada iki maçta kötü oynayınca iyice dibi gördük iki maçta. Sara iyi çıkmalı, jelert iyi çıkmalı, kohn toplarlamali ve davinson takıma monte edilmeli. Yoksa Mourinholu Fenerbahçe'nin şampiyonluğu izler, sezon sonuda başkan dahil değişime gideriz.

Boklu süper ligin beklerine bile üstünlük kurama sonra tepki göster
Umarim biran önce defolup gidersin

zaha yuzunden 5 yedik demeye getirdi

taktigi yanlıs aktarmıs zaha
Kaan 17lik veledi tutamadı yedik, stopere geçmişti zaten maç başından beri. Belki Zaha doğru aktardı, Barış dinlemeyip geçmedi sağ beke nerden biliyoruz? Ben olsam geçmezdim çünkü. Ayrıca, orta sahaya aldığı yunus o kadar rahat döndürdü oyuncuyu, bomboş kaldı. Zahanın suçu ne

Geri
Üst Alt