Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.613
- 29.775
- 2.993
Bu geceki zaha açıklamalarıyla yabancı futbolcuların güvenini tamamen kaybetmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Krizi yarattı yetmedi, üstüne benzin döktü resmen. Başkası olsa tazminat bekliyor diye düşünürdüm. Benim için Okan hoca bitti. Gitse üzülmemKrizi yönetebilirsen büyük hoca olursun. Yallah anadolu külüplerine
Al benden de o kadar. Oyuncuları satmak ne demek, senin saçmalaman yüzünden 5 yedikKrizi yarattı yetmedi, üstüne benzin döktü resmen. Başkası olsa tazminat bekliyor diye düşünürdüm. Benim için Okan hoca bitti. Gitse üzülmem
Oynatilmiyor. Oynamıyor demek ayıp.Senelik 5 milyon alan adam 2 senedir top oynamıyor aga tam olarak hangi konuda haklıOkan Buruk'un tepkisinin bugün özelinde olduğunu düşünmüyorum, uzun süredir verim alamıyoruz Zahadan. Belki de kendi gitsin diye bu açıklamayı yapmıştır o da ihtimal dahilinde. Zahadan kurtulmamız lazım açık ve net olarak.
okan hocanın kredisi yüksektir diye düşünüyordum tahminimden bile düşükmüş
Kerem gol attı ve sayılmadı. Onu unutma. Ondan da bahsetti hocacigimiz. Zaha ne yaptı 1 maç hazırlık maçında iyiymiş sadece, geri kalanda vasatmisSen ne karaktersiz bir insanmışsın !!! Hiç bir karakter sahibi adam 15 dk oynattığı oyuncusunu böyle 80 milyonun önüne atmaz !!! Utanmaz, terbiyesiz !!
Yerine ilk 11 de oynattığın manevi evladın 45 dk da 16 top kaybı yaptı. Ne çok üretmişsiniz onunla..
Zaha bu takımdan gider gitmesine de, manevi evladını alıp sen de defolup gideceksin !!
Renktaş gözünü seveyim ya kontralara çıkarken topa basıp tempoyu düşüren adam Zaha, bu sene ne olacak turbo mu takacak kendisineOynatilmiyor. Oynamıyor demek ayıp.
İlk 11e 2024 yilinda almayıp, 2 maç üst üste oynatmadigin adama bence fazla yukleniyorsun. Oynadığı maçlarda ne yaptığınıda gördük. Kerem topun ustunede basamayip kaptırıp geri koşturuyor. Ritim tuttuğunda neler yapabileceğini kestiremedigimiz bir oyuncu. Ki bu adam kanat forvetken kaç kez defanstan top kapıp çıkardı, hiçbir maçında mücadele etmediğini görmedim. Ama sistematik bir şekilde oyuncu mental olarak yok edildi.Renktaş gözünü seveyim ya kontralara çıkarken topa basıp tempoyu düşüren adam Zaha, bu sene ne olacak turbo mu takacak kendisineMuhtemelen 3-4 sene küçültmesi var bence, hızı falan kalmamış hiç eski Zaha ile alakası yok. Kerem kendisinden iyi demiyorum o da çok kötü uzun süredir ama Zaha maximum yedek olur bizde. 1 milyon maaşla yedek olarak mis gibi topçu derim onun dışında komik kalıyor biraz oluru yok.