Zaha'dan Tepkili Mesaj!

Futbolculuğunu beğenmiyorum ama yaptığında beis yok yani kim olsa zoruna gider ve arkadaşlarına dahi mahçup olur, Okan hoca gibi naifliği ile bilinen adamın şunu yapması akıllara ziyan bir durum.

Hakli

Hoca yeni dizilisi zaha’ya anlatti bunu ekran da gördük

Ama basin önünde bunun konusulmasi sacmalik

Biz son 2 sezon takim da bir aile ortaminin oldugunu gördük,bu sekilde aile dagilir

Ve büyük ihtimal bugun den sonra dagilacak

Hayır sen adamı Yunustan bile sonra oyuna alıp böyle açıklama yaparsan olmaz Okan hocam. Varsa oyuncu ile sorunun yönetim ile görüş hallet. Bak Oliveira ile problemin var almıyorsun kadroya aynısını yap o zaman.

Senelik 5 milyon alan adam 2 senedir top oynamıyor aga tam olarak hangi konuda haklı:D Okan Buruk'un tepkisinin bugün özelinde olduğunu düşünmüyorum, uzun süredir verim alamıyoruz Zahadan. Belki de kendi gitsin diye bu açıklamayı yapmıştır o da ihtimal dahilinde. Zahadan kurtulmamız lazım açık ve net olarak.

Seni geçen sene bu adamın attıgı kritik goller şampiyon yaptı bi bakıma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 45 dakikada 14 top kaybı yapan evladın Kerem'den hiç bahsetmeyip Zaha'yı basın önünde linç edersen sadece Zaha'yı değil tüm takımı kaybedersin.

Başkan var Başkan var!

Ünal Aysal şu an Başkan olsaydı ve Okan Buruk bu geceki açıklamalarını yapsaydı Ünal Başkan şimdiye kapının önüne koymuştu Okan buruk'u

Sonuna kadar haklı ve gayet üsturuplu bir tepki koymuş. Ben olsam ana avrat söverdim. Böyle açıklama mı olur allasen? Takıma yapamadığı hocalıkla hezimet yaşattığı yetmiyormuş gibi bir de takımın altını da dinamitledi. Bundan sonra ya Zaha ya Okan. İkisinden biri gitmeli.

sayın hoca

kulübümüz nadiren Zaha gibi oyuncuları getirebilir

o durumda doğal olarak büyük maliyetler altına girilir

istemiyorsan önceden söyle

biz €7m'lik maliyet yapacağımız adama düzgün bir fırsat vermeyecek bir camia olamayız

Kerem ve yunus ile oynar artik okan bey. Baris gider ziyech zaha gider icardide gidecek gibi. Bu yönetin zaten transfer yapamaz. Rezil yaw

Takımın ortasahasını boşaltıp nasıl hezimete zemin hazırladığını ve asıl randımanı sen veremediğini anlat.

Şu adamdan gıdım verim alamadı
Çünkü rakip sahaya yerleşip organize atak yapacak, adamı ceza sahasında topla buluşturacak taktik yok
Oyunculardan tek beklentisi topu alsın, 40 mt top sürüp gol atsın, attırsın
Kaybederse 40 mt geri koşup kontrayı önlesin
100 maçta denedi hala anlamadı
Tek bir maçta farklı bir taktik görmedik

Geri
Üst Alt