Zaha'dan Tepkili Mesaj!

Adam istekli oynuyordu.Istedigin olur olmaz iyi oynar oynamaz o ayri birsey.Sen oyuncuyu bitirdigin an zaten o oyuncu sen gidene kadar performans veremez.Zahayi bjk versek bu oyunla bu konya ovasi açiklikla 1 golü garantiydi.

Haklı adam geçen sezon da zırt pırt kesilip yedeğe atılıyordu.

2 sezondur diyorum hocanın forma adaleti yok diye. Zaha 20 maç 11, Kerem 45 maç 11.

Ocaktan beri 11 başladığı maç sayısı sadece 1. Evet BİR…

Sen sezon başı bütün maçlarda 11 başlat, Bats, Mertens, Zaha hücumda çok uyumlu görünsün falan. Sonuç; ilk resmi maçta dalga geçmiş gibi 11 başlatma, 75’de 3-0’ken oyuna al, bir de ihaleyi adama yık.

Bu arada adamı 11'e almadığını görünce Zaha trip atar yazmıştım. Hoca yetmezmiş gibi üstüne 3-0 olmuş maç sonrası sanki maçı veren Zaha'ymış gibi yüklendi.

Bu adam tüm sene yedekte oturup parasına baksa haklı bu saatten sonra.

Zaha duygusal adam bitti daha verim falan alamayız umarım tam tersi olur

Ayrılmak istiyorım diye trip atan kerem . Attıgı her golden sonra kalp gösterip taraftarla sevinen zahadan daha kıymetli oluyor !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaha haklı gidecek olan belli

Zaha kötü olabilir ama mağlubiyeti herife yıkmamalıydı Okan. Bu iş büyür. Zaha kalmamalı artık
Böyle birşey olursa okana her maç soverim ve rapor okumaktan gözlerin ağrır Uğur. En son Keramettin adminde uçurur beni, gözlük almaktan kurtulursun😄

batırdı hoca bez getirin. Adam tek devre vasat oynadı diye hemen kulübeye çekti kampın en etkili ismini, niye biricik evladı kerem sahanın ortasına bıraksın diye. Keremin önünü aç ancak boş kaleye top yuvarlar başka da skor bulamaz.

Bu Kero hani gidecekti o kadar şov yaptı hala maça filan çıkıyor insanda yüz olur biraz tirib makinası.

Oyuncular arasinda bugun’un en büyük sorumlusu nelsson’dur

Ama nelsson’u bile sorumlu veya kötü oynadi diye basin önüne atamazsin

Yani genel olarak hic bir oyuncu’ya bunu yapamazsin

Ozaman nerde kaldi bizim 2 senedir dedigimiz aile ortami

Bunun konusu antreman da tesislerde konusulur basin önünde degil

Hoca’yi cok severim bende kredisi vardir basarilarindan dolayi ama bu zorlu ve stresli süreci nasil yönetecek hic bilemiyorum

Zahada bi bok oynamiyor kimse k.bakmasin.Keremde ayni.Ama sorun baska hocanin bu adamla sorunu varsa cikip aciklasin.Performansinimi begenmiyor ? Kisisel problemlerimi var ? Neyse sorun aciklasin yeter yav.

Geri
Üst Alt