Zaha'dan Tepkili Mesaj!

Bu geceki zaha açıklamalarıyla yabancı futbolcuların güvenini tamamen kaybetmiştir.

Krizi yönetebilirsen büyük hoca olursun. Yallah anadolu külüplerine
Krizi yarattı yetmedi, üstüne benzin döktü resmen. Başkası olsa tazminat bekliyor diye düşünürdüm. Benim için Okan hoca bitti. Gitse üzülmem

Senelik 5 milyon alan adam 2 senedir top oynamıyor aga tam olarak hangi konuda haklı:D Okan Buruk'un tepkisinin bugün özelinde olduğunu düşünmüyorum, uzun süredir verim alamıyoruz Zahadan. Belki de kendi gitsin diye bu açıklamayı yapmıştır o da ihtimal dahilinde. Zahadan kurtulmamız lazım açık ve net olarak.
Oynatilmiyor. Oynamıyor demek ayıp.

okan hocanın kredisi yüksektir diye düşünüyordum tahminimden bile düşükmüş

Çünkü herkes aylardır taktik olmadığının farkında Halim
Şamp kadro normalde hazır olmasa bile sırf alışkanlıktan rahatça topunu oynar
Ama böyle bir kadro rezil durumlara düşüyor
Çünkü oynatılmaya çalışılan oyun birkaç oyuncunun eli belinde oturup birkaçında ise maks fizik gerektiren bir oyun
2 yıldır da tek bir B taktiği görmedik

Bak elin adamı geldiği gibi düzgün bir taktik oynatmaya başlamış, kimin ne yapacağı belli ve dengeli
Bizde 2 yıldır ha babam bas, kaptırırsan rakip kaçırsın dye dua et
Ama bu maçta onu bile yaptırtmadı adamlar sana

Hiç bir karakter sahibi adam 15 dk oynattığı oyuncusunu böyle 80 milyonun önüne atmaz !!!

Yerine ilk 11 de oynattığın manevi evladın 45 dk da 16 top kaybı yaptı. Ne çok üretmişsiniz onunla..

Zaha bu takımdan gider gitmesine de, manevi evladını alıp sen de defolup gideceksin !!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen ne karaktersiz bir insanmışsın !!! Hiç bir karakter sahibi adam 15 dk oynattığı oyuncusunu böyle 80 milyonun önüne atmaz !!! Utanmaz, terbiyesiz !!

Yerine ilk 11 de oynattığın manevi evladın 45 dk da 16 top kaybı yaptı. Ne çok üretmişsiniz onunla..

Zaha bu takımdan gider gitmesine de, manevi evladını alıp sen de defolup gideceksin !!
Kerem gol attı ve sayılmadı. Onu unutma. Ondan da bahsetti hocacigimiz. Zaha ne yaptı 1 maç hazırlık maçında iyiymiş sadece, geri kalanda vasatmis

hal ve hareketleri bana itici ve soğuk gelse de efendi adammış Zaha, ben olsam çok daha ağır şeyler yapardım.

Geçen sene Erden Timur'un getirdiği yıldızların bireysel performansları sayesinde zar zor kalorifercinin 3 puan önünde bitirdi, şimdi sıkışınca o topçuları kurtların önüne atıyor. Biri gidecekse gitmesi gereken belli.

sayende takim 5 gol yedi birde sucu oyuncunun uzerine attin. Vallahi agir konusmak istemiyorum ama durustluk nerde hocaa? Ayip yeminle.

Dursun başkan, okan hoca el ele verin gidin, belki sezonu kurtarabiliriz.

Oynatilmiyor. Oynamıyor demek ayıp.
Renktaş gözünü seveyim ya kontralara çıkarken topa basıp tempoyu düşüren adam Zaha, bu sene ne olacak turbo mu takacak kendisine:D Muhtemelen 3-4 sene küçültmesi var bence, hızı falan kalmamış hiç eski Zaha ile alakası yok. Kerem kendisinden iyi demiyorum o da çok kötü uzun süredir ama Zaha maximum yedek olur bizde. 1 milyon maaşla yedek olarak mis gibi topçu derim onun dışında komik kalıyor biraz oluru yok.

Gitme lan Zaha. Maaşını al, antrenmanına çık, keyfine bak. Sakın ha gitme. Birileri elbet gider. Sen bu takıma yine lazım olacaksın.

Burada mevzu Zaha'yı kaybetmek değil, hepimizin çalıştığı yerlerde üstü var. Astını böyle milletin önüne yem eden bir liderle kim çalışmak ister? Diğer futbolculara sirayet etmeyecek mi sanki bu, olmama imkanı yok. Hocayı insan ilişkilerinde başarılı bildik hep, bu gece benim açımdan ciddi bir şok oldu. Bu vaziyet çok zor toparlanır.

Renktaş gözünü seveyim ya kontralara çıkarken topa basıp tempoyu düşüren adam Zaha, bu sene ne olacak turbo mu takacak kendisine:D Muhtemelen 3-4 sene küçültmesi var bence, hızı falan kalmamış hiç eski Zaha ile alakası yok. Kerem kendisinden iyi demiyorum o da çok kötü uzun süredir ama Zaha maximum yedek olur bizde. 1 milyon maaşla yedek olarak mis gibi topçu derim onun dışında komik kalıyor biraz oluru yok.
İlk 11e 2024 yilinda almayıp, 2 maç üst üste oynatmadigin adama bence fazla yukleniyorsun. Oynadığı maçlarda ne yaptığınıda gördük. Kerem topun ustunede basamayip kaptırıp geri koşturuyor. Ritim tuttuğunda neler yapabileceğini kestiremedigimiz bir oyuncu. Ki bu adam kanat forvetken kaç kez defanstan top kapıp çıkardı, hiçbir maçında mücadele etmediğini görmedim. Ama sistematik bir şekilde oyuncu mental olarak yok edildi.

Geri
Üst Alt