Zaman Makineniz Olsa Yapmak İsteyeceğiniz İlk 3 Şey

şampiyon klüpler kupasında yarı finalde elendiğimiz steau bukreş maçına gidip iki maçın kasedini bir şekilde teknik heyete verip turu geçip finale çıkmayı sağlardım :) gerçi bunada gerek yok makine elimizde zaten:) tüm kupaları alırdık 5 senede real madridin bayernin ismini avrupadan silerdik :)

şampiyon klüpler kupasında yarı finalde elendiğimiz steau bukreş maçına gidip iki maçın kasedini bir şekilde teknik heyete verip turu geçip finale çıkmayı sağlardım :) gerçi bunada gerek yok makine elimizde zaten:) tüm kupaları alırdık 5 senede real madridin bayernin ismini avrupadan silerdik :)

Hakem mafyasını nasıl geçecektin hadi finale çıktın Milan kadrosunu hatırlarmısın o tarihlerde ben bile bilirdim yani o kadroyu ...

1- cobain MTV unplugged 94'

2- poison 1988 skyscraper tour

3- atlantis

Hakem mafyasını nasıl geçecektin hadi finale çıktın Milan kadrosunu hatırlarmısın o tarihlerde ben bile bilirdim yani o kardoyu ...

Adamlar yarı finalde Real Madrid'e 5, finalde Steau'ya 4 attılar....Buldozer gibiydiler...:asd: Efsane kadroydu,küçücük yaşlarda bile dilimize dolanmıştı yahu aklımız ermese de...Sacchi'nin yarattığı Milan benim için gelmiş geçmiş belki de en iyi 2-3 takımın başını çeker(taktiksel defans+ofans manasında).

Hakem mafyasını nasıl geçecektin hadi finale çıktın Milan kadrosunu hatırlarmısın o tarihlerde ben bile bilirdim yani o kadroyu ...
yav elimizde makine var maç önce oynanırdı diyelimki milan kupayı aldı gene geriye sarardık yediğimiz golleri teknik heyete verirdik simoviç de ona göre yer tutardı :) alırdık kupayı gene:)

Geri
Üst Alt