Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

Nachmeldung

18.17 Für alle Spiele ab dem Sechzehntelfinale darf ein Verein höchstens drei

neue spielberechtigte Spieler für die im laufenden Wettbewerb verbleibenden

Spiele nachmelden. Diese Nachmeldung muss bis spätestens 1. Februar

2010 abgeschlossen sein. Die Frist ist nicht erstreckbar.

18.18 Einer der drei Spieler des oben genannten Kontingents kann ausnahmsweise

nachgemeldet werden, auch wenn er in der aktuellen Saison bereits für

einen anderen Verein Klubwettbewerbsspiele bestritten hat. Voraussetzung

hierfür ist, dass er nicht

für einen anderen Verein im selben Wettbewerb eingesetzt wurde;

für einen anderen Verein eingesetzt wurde, der derzeit im selben

Wettbewerb vertreten ist.

Wenn der neue Verein des Spielers in der UEFA Europa League vertreten

ist, darf sein früherer Verein in der laufenden Spielzeit zu keinem Zeitpunkt in

der UEFA Europa League vertreten gewesen sein.

evet hepsini okudum grygera ve juan olmuyor

birtek kaladze kaldi o zaman

Adamı kesin aldık Avrupa Ligi'nde oynayabilir mi diye tartışıyorsunuz bence fazla ümitlenmeyin.Juan'da Grygera'da gerçekse işimize yarar Tercihim Grygera

Size İyi Geceler

Arkadaşlar transfer kesinlikle mi bitti, sadece avrupa olayını tartışır olmuşuz?

Dediğim gibi, Juan ve ya Grygera'yı transfer ederiz, yanınada Ali Turan'ı alırız. Ali Turan UEFA maçları için alternatifimiz olur.

"fielded" kelimesi "yer almak" anlamında yani misal "18 kişilik kadroda yer aldı" şeklinde.

O nedenle bir nevi liste "avrupada yer almak" olarak algılanıyor bizde "listede olmak" değil.

benim gördüğü kadarı ile "sahaya çıkartılmak" gibi çevriliyor. Gördüğüm sözlüklerde "yer almak" olarak çeviri bulamadım. Ancak ingilizce-ingilizce sürekli kullandığım site şu an açılmadığı için oradan bakamadım.

evet hepsini okudum grygera ve juan olmuyor

birtek kaladze kaldi o zaman

Bu iyi oldu Almanca bilenler Almancasından çevirirlerse daha net algılayabiliriz. Sonuçta ingilizce'de karışabilecek bir kelime Almanca'da aynı şekilde karışmıyordur muhtemelen.

benim gördüğü kadarı ile "sahaya çıkartılmak" gibi çevriliyor. Gördüğüm sözlüklerde "yer almak" olarak çeviri bulamadım. Ancak ingilizce-ingilizce sürekli kullandığım site şu an açılmadığı için oradan bakamadım.

Cümlenin orijinalini kopyalaman mümkün mü?

hayır o konuda haklısın. Kelimenin direkt anlamı zaten "sahaya çıkmak" tır. Ama maddeli bir kanun metninde futbol adına bu uefa ya bildirilen liste olarak algılanır. Misal 18 kişilik mi bildirilen kadro, uefa bunu 18 sahaya çıkacak oyuncu olarak kabul eder demek istiyorum. Düz kelime anlamıyla değil amacıyla düşünürsek doğru olur demek istiyorum.

Bu iyi oldu Almanca bilenler Almancasından çevirirlerse daha net algılayabiliriz. Sonuçta ingilizce'de karışabilecek bir kelime Almanca'da aynı şekilde karışmıyordur muhtemelen.

kücük bir hata yapmisim burda fark etmiyor yaziyor :D

�� für einen anderen Verein eingesetzt wurde, der derzeit im selben

Wettbewerb vertreten ist.

grygera juventus icin avrupa liginde oynamadigi icin bizim icin oynayabilir

juventus suanda avrupa liginde olsada fark etmiyor

UEFA'nın Avrupa Ligi talimatları İngilizce. PDF belgesine göre 32, sayfaların altındaki numaralandırmalara göre 26. sayfada alt kısımda madde 18.18'de yazanlar:

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/UEFACup/84/52/89/845289_DOWNLOAD.pdf

One player from the above quota of three who has played UEFA club

competition matches for another competing club in the current season may

exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:

in the same competition for another club,

for another club that is currently in the same competition.

Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Europa League,

his former club must not have played in the UEFA Europa League at any

point in the current season.

Bence sahaya çıkıp oynaması lazım ki transferi engellensin. Geçen sezonun başı çok iyi hatırlıyorum, Xabi Alonso'nun Arsenal'a olası transferi gündemdeyken, Xabi Alonso ön eleme maçında oynamıştı ve bütün forum yıkılmıştı. :D

hayır o konuda haklısın. Kelimenin direkt anlamı zaten "sahaya çıkmak" tır. Ama maddeli bir kanun metninde futbol adına bu uefa ya bildirilen liste olarak algılanır. Misal 18 kişilik mi bildirilen kadro, uefa bunu 18 sahaya çıkacak oyuncu olarak kabul eder demek istiyorum. Düz kelime anlamıyla değil amacıyla düşünürsek doğru olur demek istiyorum.

tabi "sahaya çıkmak" tabiri ilk 18 olarak algılanıyor olabilir UEFA tarafından, oynamasa da, onu bilemiyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt