Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

renkdaş adamın adını nası açıklıyım? sence normal mi?

Yani adini bosver o zaman.

Kaynak saglam mi? O bu haberi nerden almis olabilir? Onun kaynagi ne kadar saglam sayilabilir?

Daha önce bu tür duyum paylasimi yapmismidir kendisi?

Yaptiysa ne kadari dogru cikmis?

Gibi sorulari merak ediyor millet.

Merak etmeyin bi iki gün içinde Haldun Üstünel bize güzel bir haber verecektir..

Kesinlikle en az 2 transfer olucaktır. Medya haberler bölümünde Adnan Sezginin bir haberini paylaştım zaten okuyan olmuşturda. Haber ne kadar doğru bilmem ama "imza törenine sizide çağırcaz görürsünüz" diyor medyaya Adnan Sezgin.

İyi de Grygera Avrupa Liginde oynamadı bu sezon. :o Vallahi şimdi açıcam FM'yi oyuncu alıp deneyecem :D Gece geç oldu sabah hakikaten girip okuyacağım şu yazını.

abi şartlarda diyor ki Avrupa kupalarında oynamış bir oyuncu listeye eklenebilir ama

- başka takım için aynı kupa'da oynamış olmayacak.

- şu an aynı kupada olan bir takım için oynamış olmayacak.

şu an aynı kupada olan takım = Juventus. Bu ikinci madde için o takımın önce oynadığı maçların da aynı kupada olmasına gerek yok. Diyor ki; şu an bir takımla aynı kupada isen, o takımla herhangi bir avrupa maçına çıkmış adamı oynatamazsın.

abi şartlarda diyor ki Avrupa kupalarında oynamış bir oyuncu listeye eklenebilir ama

- başka takım için aynı kupa'da oynamış olmayacak.

- şu an aynı kupada olan bir takım için oynamış olmayacak.

şu an aynı kupada olan takım = Juventus. Bu ikinci madde için o takımın önce oynadığı maçların da aynı kupada olmasına gerek yok. Diyor ki; şu an bir takımla aynı kupada isen, o takımla herhangi bir avrupa maçına çıkmış adamı oynatamazsın.

Cok ugrastin be gardasim. Su an terler icinde boguluyorsundur, o kadar yani. ))

Cay, varsa yaninda bir simit cok iyi gelirdi sana simdi )))

Cok ugrastin be gardasim. Su an terler icinde boguluyorsundur, o kadar yani. ))

Cay, varsa yaninda bir simit cok iyi gelirdi sana simdi )))

Uğraştım tabi ya. Nerede hata yapıyorum da anlaşılmıyor onu çözemedim :) Çay içtim bu akşam çok da, simit iyi olurdu acıktım gece gece :)

Valla sağolasın Utku. Gece gece yorduk seni de..:)

Emre'yi de unutmayalım tabi.

konuyu aydınlattık iyi oldu. her transfer haberinde bu soru soruluyordu. herkesin emeğine sağlık.

Şimdi transfer dönemi 4 ocak. süre ne kadar bilen var mı ?yani son gün ?

Ne demek canım, doğru bildiğim kadarı ile bilgi verme işini her zaman yaparım sorun değil ama oyy her kafadan bir ses çıktı yetişemedim :)

En son bir başlıkta Arda'nın doping iddiası yapan bir Fenerbahçeli üyeye cevap için baya uğraşmıştım ama sağlam derin araştırma yapmıştım, onla kıyaslanamaz bile. Bu aslında basit birşeydi gibi geliyor bana ama heralde gece olduğundan hepimizin algılar zayıflamış. Ben de düzgün cümle kuramadım pek.

İyi geceler herkese, artık kaçıyorum yavaştan.

lan ugur bir daha oyle mesaj at buraya yazarim ,benim email adrresimi sil ve unut!konu kapansin arzu hanim taamam bir sey demiyorum bitti!

gece gece neler oluyor yine yaf :S

Teşekkürler Arzu, 1 şubata kadar demek. O halde ilk günden bir transfer beklemiyorum ben 15 ocaktan sonra olucaktır muhtemelen.

Tamam bir sey herkez ozur diliyorum,bu konu kapansin ugur bey ve berk bey beni unntun !simdi gryger aoynar mi oynamazmi!

neyse düzeltiyorum onlarda burdan alinti yapmis haha :D

Neyse iyi gecelr!herkezten ozur dilerim kusura kalmayin iyi gecelr!

nejla ve bilal demir karışımı bir yapay zeka istiyorum bu forum'a

müthiş birşey olur, her kelimeden sonra yeni bir paragraf ve ünlem işareti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt