Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamanı Geldi (Seria A stoperi)

bukadar kesin konuştuguna göre var galiba bir bildigi (inşallahhhh)

Olan Caner'e olcak ne demem yahu? Ben duydugum duyumu size soyledim. Renktaslarimla bir konuyu paylasmak sucmu ?

Beyler bizde daha fazla üstüne gitmiyelim artik.

Caner renktasin dedigi futbolcular gelirse ne mutlu bize (KALADZE HARIC) gelmesse renktasimizin cani sagolsun bosverin gerisini.

Kafasi olan boyle dusunur ;)

Herkes Murat gibi dusunse keske.

Bu arada başlık yanlış yazılmış Seria A değil , Serie A olacak :p :D

Çok önyargılısınız çoook.Örnek Türkspor.net.Adamlar;Baros,De Sanctis,Leo Franco,Meira,Skibbe,Alpaslan Erdem'i bilmişlerdi.Coloccini gelmedi diye en sahtekar site oldu gözünüzde.Bu Caner renkdaş'ın olayı da öyle.Duyumu doğru olabilir ama ya son anda pürüz çıkıp gelmezse..Kulübü bir uyuzluk yapıp fiyat artırırsa,bu yüzden transfer çıkmaza girerse?Örnek;Olivera,Coloccini.Az sabredin,Haldun baba en iyisini alacaktır yine.

Ben oyle biliyodum :) Suanda Liga Calcio mu ne zaten :D

Cevap: Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Geliyor Geliyor Haldun Abi ucaktan getiriyor :D

Cevap: Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Ugur Dogan seni alkislamaktan baska yapacak birsey yok.

Juan Avrupa'da oynayamıyor yönetim almaz herhalde.Kaladze H.Üstünel'in transfer politikasına uymaz.Grygera tam stoper değil yarı sağbek ama dediğiniz doğru olabilir.Bu oyuncuları transfer edebiliriz zaten devre arasında fazla seçenekte yok.

Çok önyargılısınız çoook.Örnek Türkspor.net.Adamlar;Baros,De Sanctis,Leo Franco,Meira,Skibbe,Alpaslan Erdem'i bilmişlerdi.Coloccini gelmedi diye en sahtekar site oldu gözünüzde.Bu Caner renkdaş'ın olayı da öyle.Duyumu doğru olabilir ama ya son anda pürüz çıkıp gelmezse..Kulübü bir uyuzluk yapıp fiyat artırırsa,bu yüzden transfer çıkmaza girerse?Örnek;Olivera,Coloccini.Az sabredin,Haldun baba en iyisini alacaktır yine.

Türksporu her zaman takip edenlerdenim ve cok güvenenlerdenim.

Coloccini haberinide zaten onlar degil ua dan birisi yapmisti turksporun sitesinde.

Coloccini haberinide zaten onlar degil ua dan birisi yapmisti turksporun sitesinde.

Evet ama sadece Oliviera'da takıldılar.Adama forma bile giydirmişlerdi:)Son anda başkanları yamuk yaptı olmadı.Nasip değişmiş.Bu arada Türkspor.net bu ara baya bir sakin.

Yapma be Murat.O kadar da güvenme Hamit ve Halil fenerde diyorlardı.Noldu nerdeler şimdi :D Arada bir dedikleri tutuyor ama dedikleri tutmayınca da saçma sapan bahaneler üretiyolar.

Yapma be Murat.O kadar da güvenme Hamit ve Halil fenerde diyorlardı.Noldu nerdeler şimdi :D Arada bir dedikleri tutuyor ama dedikleri tutmayınca da saçma sapan bahaneler üretiyolar.

Baros,Leo franco,De Sanctis,Meira,Alpaslan,Skibbe..Bunlar arada bir atıp tutcak şeylermi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt