Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamanı Geldi (Seria A stoperi)

Ama tutmayanlar da var onu söylemek istedim.Coloccini Oliviera Hamit Halil falan ilk aklıma gelenler bunlar

Tamam Sercan'ım.Tutmayan olacak tabi.O kadarı tutsa şu anda herkes Türkspor.net te olurdu.Demek istediğim;senin bu saydığın oyuncularla anlaşmıştık zaten.Oliviera,Coloccini..Son anda bile pürüz çıkabiliyor.Böyle transferler kolay değil.Caner'e yükleniyorlar ya,hani duyum doğru olabilir,son anda pürüz de çıkabilir.Bunları normal karşılamamız gerek artık.

Cevap: Zamanı Geldi (Seria A stoperi)

Tamam Sercan'ım.Tutmayan olacak tabi.O kadarı tutsa şu anda herkes Türkspor.net te olurdu.Demek istediğim;senin bu saydığın oyuncularla anlaşmıştık zaten.Oliviera,Coloccini..Son anda bile pürüz çıkabiliyor.Böyle transferler kolay değil.Caner'e yükleniyorlar ya,hani duyum doğru olabilir,son anda pürüz de çıkabilir.Bunları normal karşılamamız gerek artık.

Bu aralar sessizler ama onlar bir ara haberleri gece giriyorlardı.Her gece birini koydular hiçbiri gelmemişti :D

Cevap: Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Caner varmi son bi duyum renktasim transferler hakkinda?

Avrupada oynatamıyacaksak oyuncu almanın manası yok.

ne grygera sı ne kaladzesi alsınlar palermoda oynayan simon kjaeri 15sene sıkıntı fln çekmeyiz şu milli piyango bana çıksaydı bonservis parasını cebimden verirdim de amorti bile yakalayamadık:D yeterki getirsinler şu adamı size iddaa ediyorum müthiş bir stoper 20yaşında daha

Konuyu en başından itibaren okudum tüm yorumları. Komedi ya:D Kötü yanı ;Hiç bi ilerleme sağlanamamıs ama.İyi yanı ; Güzel komik yorumlar var:D:D:D

Ne oldu agalar, kim geliyor, ne zaman geliyor veya geliyor mu :o.

Ne oldu agalar, kim geliyor, ne zaman geliyor veya geliyor mu :o.

hayri sen gel takıma yahu :) avatarına baktım da tam aradığımız tarzda bir oyuncu olabilirsin :) seni gören defansa yaklaşmaz zaten :D

Hali sahada Servet olarak bilinirim. :idea:

Benide lugano ya benzettikleri için maça almazlar.en son arkadaşım atak yaparken topu kestim.daha doğrusu arkadaşımı biçmişim :D havada takla atarken gördüm.Birde hastanede kolu ve bacağı alçılıyken.Baya pahalıya patlamıştı :)

Vay usta sen Lugano degil Predatormussun masallah :D

Aradim Adnan Sezgin'i demin dedim "Bir arkadasla gelicez, dener misiniz?"

Adnan usta "Simdi git" gibisinden birsey soyledi. :o

He

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt